F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

redliner
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ahojte,neviete kedy pôjde VC Španielska v TV ? (Dnes?)
//vďaka,inak nejde dnes aj kvalifikácia ?
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

normalka v nedelu o 14:00
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

az bude nejaka peticia za odvolanie Domenicaliho, rad za podpisem... Toto nie je normalne! uz druhykrat v sezone rovnakou chybou neprejst s jednym jazdcom cez Q1! hlavne, kolko to bolo minule sypania popola na hlavu a vyhlaseni, ze sa z chyby poucili ... tu mame vysledok.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

McLaren by mal sezonu takisto odpiskat, nema to zmysel a s "jazdcom" ako Kovalainen uz vobec nie. Ferrari vyzera, ze je rychle, ale na Brawn,Toyotu a RedBull to stacit zrejme nebude.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Velmi ma potesil Vettel, v tom chalanovi naozaj nieco je :)
Massa nic moc a to, co porobili s Raikkonenom sa ani neoplati komentovat...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

boze o com je ta dnesna F1...Honda to zabalila minuli rok tento rok vali a este aj bude je uplne jasne uz teraz ze kto bude Sampion a nehovorte ze ne...o 5 GP to zabali aj McL + Fer + BMW +... a zavodit sa bude iba medzi Brawnom a Red Bullom tak jak minuli rok Mcl a Fer...a nabuduci rok bude zase dominovat ten co vyvoj zacal skor a takto az dokym sa nieco nezmeni :?

doteraz sice nebol Mcl az taky zli ale to neboli take trate ako Spanielsko...a drviva vacsina europskych cien ma podobne narocne zakruty....je az neskutocne ze Hamilton stratil v 2 tiahlich zakrutach az 0.2sek :cry:
johny_sk
Professional
Professional

a takto az dokym sa nieco nezmeni :?
opravujem: A takto az dokym sa neprestanu menit pravidla ...
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

hmm :) chudáci chlapíci z torro rosso :) ,,, the end,,, z teh búračky som mal pocit, ako keby boli na kolotočárskych autíčkach :D
johny_sk
Professional
Professional

johny_sk napísal:az bude nejaka peticia za odvolanie Domenicaliho, rad sa podpisem... Toto nie je normalne! uz druhykrat v sezone rovnakou chybou neprejst s jednym jazdcom cez Q1! hlavne, kolko to bolo minule sypania popola na hlavu a vyhlaseni, ze sa z chyby poucili ... tu mame vysledok.
pridajme si teraz palivo v Massovej nadrzi...
Gothar
Moderátor
Moderátor

No prave, pozeram co ma toto byt za taktiku. Ferrari kazi co sa da, uz som sa tesil, ze z toho konecne bude slusne miesto a on musi zacat setrit a strati 2 miesta... :?
Dnes ma potesil iba Vettel.
//Super tak Massa ani nedosiel do boxov, tak moze cakat diskvalifikaciu, omg.
///pozeram, ze Massa za tie 4 kola stratil cca 30 sekund, za ten cas mohol ist dotankovat a v pohode by dokoncil na rovnakom mieste a bez hrozby diskvalifikacie.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ach nadaval by som, ale pockam si radsej na vyjadrenia...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

aaaa jak som ja vedel ze Ferrari ma obecne vacsiu spotrebu ako ostatne timy preto im tak budu vadit buducorocne pravidla t.j. zakaz tankovania...vacsiu spotrebu mali asi kvoli lepsiemu pritlaku a novemu difuzorovi...jasne ze im sedeli vypocty ale nepocitali so zmenou premennej :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Tak ato ako dnes som pri F1 uz dlho netrpel...normalne ked vidim teraz Schumachera v boxoch tak len nervy na mna idu. Hned by som ho skrtol ako nepotrebnu položku. Nechapem co to robia, sak to ze stracaju na Barwn pol sekundy na kolo nech robia co robia sa da este pochopit, ale ze ani nenatankuju dostatocne alebo vlastnou chybou sa nedostanu ani do Q2 je bieda. Jean Todt mi bude chybat...
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja som viac menej ferrarista, takze sa tu ani nemusim rozpisovat, aky mam na vcerajsie preteky nazor, jednak preto, ze naozaj neviem co si mam o tom mysliet - ci im zlyhala tankovacia masina alebo boli na vine zle vypocty(za normalnych okolnosti malo pravdepodobne, ale mozno sa pocas zavodu zvysila spotreba paliva kvoli nejakej zavade, neviem) a tiez preto, ze by som pisal to co vsetci ostatni ferraristi:)

Skonstatujem iba, ze mi bolo felippe-bejbyho fakt luto, lebo naozaj nesiel spatne. No a podla mna, po piatich pretekoch sest bodov znamena pre mna tolko ako nula bodov, aj ked stat sa moze vselico. Avsak pri sucasnej spolahlivosti Ferrari to ruzovo nevyzera(inak torro rosso ma motory od ferrari a urcite s nimi nemaju take problemy ako velkostajna sama).

Co sa tyka Rubensa, na tlacovke sa dalo z jeho zamysleneho vyrazu vycitat:"Boha, ten Brawn mi toto robi stale, ma to este vyznam?":). Urcite to musi byt trpke, ked Rubinho mysli, ze mu hodili polena pod nohy vo vlastnom time. Ja sice netvrdim, ze to tak bolo, ale podla Rubensovych vyjadreni dam ruku do ohna, ze si to mysli.:)

No a zaklincoval to Webber - "Massa fucked up" :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

MP4-24 napísal:aaaa jak som ja vedel ze Ferrari ma obecne vacsiu spotrebu ako ostatne timy preto im tak budu vadit buducorocne pravidla t.j. zakaz tankovania...vacsiu spotrebu mali asi kvoli lepsiemu pritlaku a novemu difuzorovi...jasne ze im sedeli vypocty ale nepocitali so zmenou premennej :D
To sa mi zda ako blbost, ved to bolo uz po poslednej zastavke, takze uz mali udaje z prvej polovice pretekov a vobec nechapem ako k tomuto mohlo dojst. Je to hanba a mali by tam nastat personalne zmeny.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Gothar ale ako som pisal, mohlo dojst k nejakej poruche pocas posledneho stintu a s tym uz nic robit nemohli. Alebo, ako sa vyjadrilo ferrari, vraj mali problem s tankovacim zariadenim, podla ich slov nedokazali natankovat tolko, kolko bolo treba...

Ale nebojme sa nic, ferarri sa"poučí, zareaguje, rozanalyzuje, bla,bla...."
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Ferrari - banda amatérov, to sa nedá inak povedať, ešte dosť dlho som sa na tom čo predviedli musel smiať... Najprv opäť chyba pri Raikkonenovi v kvalde, a potom takáto fušerina.. Normálne do Maranela pošlem balík kalkulačiek (eurove čo rozdávali už nepotrebujem).

To že tam behá Mišo po pitwall je výsmech, respektíve nádherná ukážka bezpocnosti a nedostatku "hlav". Všetka úcta k jemu ako pilotovi, ale aby robil taktiku timu? To ako keby letuška prišla do Rolls Royce navrhovať motory pre Boeing.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Mateq napísal: To že tam behá Mišo po pitwall je výsmech, respektíve nádherná ukážka bezpocnosti a nedostatku "hlav". Všetka úcta k jemu ako pilotovi, ale aby robil taktiku timu? To ako keby letuška prišla do Rolls Royce navrhovať motory pre Boeing.
Tak ty si to zaklincoval :smt044
Inak mi u McLarenu sme tiez racej ticho :lol: taky profik ako Kovi sa tiez nenajde vsade.Sa mozu ist s Nelsinom kolobezkovat na autodrahu :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Gothar
Moderátor
Moderátor

A kdesi som cital, ze podobne uvazuje aj Toyota.
Ja to vitam, pretoze rozpoctovy strop v F1 je podla mna blbost, teda aspon na hranici 40M $.
Napísať odpoveď