Nie! Ono je to príliš zložité na zmyslové schopnosti poniektorých používateľov. Ale aj tak... Snehuliak by bol teraz cez jar nevhodný. Dajme nejaký jesenný štýl a cez leto dáme snehuliaka.
Design je ok. Prehľadný, pekne farebne zladený a jednoduchý. Je tu už zopár rokov, čiže si nemyslím, že by sa menil na tvoj podnet. K logu: mať každú chvíľku (ročné obdobia, sviatky) iné logo je výsada, nie "zápor". Nevidím dôvod meniť to.
ako povedal raz Mal vo Firefly - "Why are you still arguing what has been decided?"
=> pre angliny neznalych - bolo to velakrat navrhovane a rovnako velakrat zamietnute.... ja by som tiez bral keby to bolo tmavsie, ale ked vedenie povedalo ze to tak nebude tak to tak nebude.... co si mam teraz zily rezat kvoli tomu? alebo napisat este 5x to iste a dufat, ze zmenim rozhodnutie adminov?.... lol
Podpisy nebudu, velmi vyrazne znizuju prehladnost fora.
Zmena farby tiez nebude, cely dizajn je ladeny pre tieto farby a museli by sa prerabat vsetky prvky.
Mne osobne svetla farba vyhovuje omnoho viac ako tmava.
Tiež len chcem vyjadriť názor, že modrý "XP style" tohto fora je veľmi príjemný a vôbec nie taký agresívny ako na iných fórach.
Osobne si myslím, že podpisy by zničili ak už nie dôveryhodnosť tohto fóra, tak minimálne prehľadnosť. Myslím, že aj kvôli neexistencii podpisov má fórum niektorých (hlavne mentálne dospelejších) členov. Viem, že to tu už v podstate bolo napísané, ale chcel som to vykričať svetu aj ja
nikdy by som nepovedal ze budem suhlasit s mooshom, ale toto je vcelku fajn napad... 106x106 a obmedzit to na 7kB a imho to az tak nezatazi databazu...
pripadne aby to ladilo tak zmensit rankbar...ale zvacsenie avataru by som prijal radsej