Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

chcem sa opítať na brucho robim iba brušáky tak že či to mam tiež dodržiavať ako aj normalný trening každý druhý deň 3serie po 20-30opakovaní alebo možem robiť brušáky aj napr. každý deň alebo rano obed večer ?? či to nema zmýsel ?
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

brucho je sval ako kazdy iny aj ten potrebuje urcity cas na regeneraciu. Ci mas rano cvicit? To je tazka otazka, podla mna je to individualne, zalezi to od jedinca, napr. ja som rano nikdy nemohol nic cvicit bo som bol uplne ospaty takze som nic nevladal :)a neviem ci je dobre robit len brusaky, skus zapojit aj ine cviky a obmienaj ich. Ja to mam takto: cvicim 4x tyzdenne 3 cviky na brucho(horne, dolne , sikme) robim 15-25 opakovani 3 serie. kazdu seriu zvysujem opakovania.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ide oto že nemam nejaku kladu alebo niečo podobne rebrinu a tak doma a do posilky nechoodim takže mi ostavaju iba brušáky
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

MaSterS napísal:16r,vyska cca 180cm, vaha necelych 60kg
potreboval by som trosku pribrat (min 3-5kg) a aj zmohutniet, dost ludi mi vravi ze som chudy...som sportovec, mam dost treningov do tyzdna (florbal) a sem-tam navstivim aj posilku (1-2krat do tyzdna) chodim este na bike, niekedy klikujem+brusaky..proste sportovat viem...,ale chcel by som trosku pribrat na svaloch, vymakat hrudnik, brucho a tak..vsetci mi vravia nech len jem, jem a cvicim..ale mne to naozaj nepomaha...preto sa chcem opytat ci je v mojom pripade dobre kupit si nejake tie prasky na objem a pod (prepacte ze neviem ako sa to presne vola,ale naozaj som v tomto laik..) a ak ano, tak kolko,coho..a co by ma to asi stalo v €...
vopred dakujem za odpovede :)
ahoj, mam kamarata ako ty, moze jest kolko chce a nepribere ani gram, ked chces nabrat hmotu, a je ti jedno aku, teda neprekazal by ti aj prirastok tuku(ktory by si ale zrejme pri tvojej aktivite ani nepostrehol) tak si kup GAINER, obsahuje bielkoviny ktore su potrebne ako stavebna jednotka svalov takisto aj sacharidy, ktore su okamzitym zdrojom energie...pokial mas zaujem naberat hlavne svaly, je lepsie zadovazit si protein, protein obsahuje vysoke percento bielkovin (cca 75-95% ) takze sluzi hlavne na budovanie kvalitnej svalovej hmoty, ostavajuce percenta su doplnene tukmy a cukrami, ktore su nevyhnutne pre samotne spracovanie bielkovin telom(tj, ak by si pozil len 100% bielkovinu bez cohokolvek ineho, nevyuzila by sa) ... ale samozrejme zaklad je dobra a hlavne pestra strava, tieto pripravky nie su urcene ako nahrada stravy, ale ako jej doplnok...co sa tyka ceny je rozna, cca 800-1000 skk za kilogram proteinu, v zavislosti od kvality sa samozrejme moze menit a takysto pri kupe vacsich baleni vide kilogram lacnejsie ;)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ked si myslis, ze jes vela a nepriberas, tak zacni jest este viacej

mozno jes viac, ale nie vela... tiez som si niekedy myslel, ze jem vela (mylil som sa)

[nie dva dni jeste vsetko, co vidis a potom nic, ale zacni jest vela, daj tomu aj nejaky system a drz to takto aspon mesiac]
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

MaSterS napísal:vsetci mi vravia nech len jem, jem a cvicim..ale mne to naozaj nepomaha..
Problem tych 60 kilovych je v tom ze si myslia ze ked si daju jednu vacsiu porciu ze jedia vela.

No ale mozno ty si vinimka ale pochybujem. Kazdoapdne ked sa pozrem na tvoje sportove aktivity je tam velky kaloricky vydaj tak to by si musel zrat este dvojnasobne viac ako toho vela jedla.

Takze ako to zosumarizujem nepriberas z tychto dovodov:
1 Vysoky vydaj kalorii a mali prijem
2 Rychly metabolizmus
3 Obydva dokopy

Takze riesenie je bud zacat zrat velmi vela a ako nato odporucam tento clanok http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95 alebo obmedzit kaloricky vydaj, ale to bude mat zase za nasledok stratu kondicie.

A este moja oblubena rada na priberanie, zacni drzat hladovku cca 2-4 dni. Ano myslim to vazne neni to ziadny vtip.
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

mam taku otazocku, ako sa mam stravovat pred treningom ak ho mam doobedu? mam sa este pred spanim poriadne najest? :?
kali520
Darca
Darca

DarX napísal:mam taku otazocku, ako sa mam stravovat pred treningom ak ho mam doobedu? mam sa este pred spanim poriadne najest? :?
A ako sa stravujes ked ho mas poobede? Riesis uz blbosti, podstatne je dobre zrat po treningu, pred treningom staci si dat jeden predtreningovy napoj.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Chcem sa opytat.. Existuje nejaky vyrobok na premenu tukou na svalstvo? Lebo ja by som chcel zhodit tuk, najmä sadlo z brucha.. proste som ocividne tucny.. no ale popri chudnuti (behanie, bicyklovanie, brusaky atd.) by som chcel aj posilovat.. preto sa pytam ci si mam kupit nejaky vyrobok urceny pre mna.. teda nieco ako premena tukou na svalstvo..

Ako sa to vola? Kolko to stoji? Kde sa to da zohnat? .. pls poradte lebo ja som lama v tomto.. :roll:
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

eNeS napísal:Chcem sa opytat.. Existuje nejaky vyrobok na premenu tukou na svalstvo? Lebo ja by som chcel zhodit tuk, najmä sadlo z brucha.. proste som ocividne tucny.. no ale popri chudnuti (behanie, bicyklovanie, brusaky atd.) by som chcel aj posilovat.. preto sa pytam ci si mam kupit nejaky vyrobok urceny pre mna.. teda nieco ako premena tukou na svalstvo..

Ako sa to vola? Kolko to stoji? Kde sa to da zohnat? .. pls poradte lebo ja som lama v tomto.. :roll:
pomoze ti 100%srvatkovy protein(napr.ProteinFit80 od kompavy) + rysovaci jedalnicek kde vylucis co najviac tukov a sacharidov ale musis pritom posilovat(hlavne stroje) co najviac opakovani s mensimi vahami

...najdes to na vsetkych e-shopoch
kali520
Darca
Darca

eNeS napísal:Chcem sa opytat.. Existuje nejaky vyrobok na premenu tukou na svalstvo?
Nie.
DarX napísal:pomoze ti 100%srvatkovy protein(napr.ProteinFit80 od kompavy) + rysovaci jedalnicek kde vylucis co najviac tukov a sacharidov ale musis pritom posilovat(hlavne stroje) co najviac opakovani s mensimi vahami
Bez urazky ale toto je strasna sprostost.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

enes:
az take zazraky sa nedeju :lol:

Podla mna sa neda zaroven chudnut tuky aj naberat svaly... Treba najprv schudnut a potom zacat poriadne naberat svaly...to bude mat naj efekt :wink:
Cize...vytrvalostny beh+brusaky kazdy druhy den a samozrejme upravit stravu...t.j. pravidelny prijem - 3krat do dna a samozrejme ziadne prezieranie a este mala rada:nejest po siestej hodine nic. Treba mat "len" volu. :wink:
Good luck
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

Nooo thak hojte ludia :) pisem tu po dlhsej dobe..akurat papam uz treti den Dymatize Mega Gainer...4 kilovy.vyborne spectrum aminacov...mate snim dakto dake skusenosti???potom mam na plane este Max Gain Plus 1.5 kilovy...obsahuje craetin monohydrat ...ked doberiem prvy spominany thak tento budem....mate snimi dakto dake skusenosti??? podlite sa o ne? :) idem tvrdy objem...tuniaky vo vlastnej stave...vajicka,prazenic.e.aj liter mlieka denne..co vy na to?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Mali ste niekto problemy so strijami? neviem preco, ale zistil som,z e mams trije na bokoch, pri tom nemam pocit, ze by som nejak vlemi vyrastol alebo nabral, ale to nie je az tak tragicke, skor ma to upovedomilo na tento mozny problem, vie niekto poradit ako tomu predchadzat? aby sa mi nespravili napr v podpazusi alebo na ramenach/pleciach... ?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

inac odporucil by som ohladom tychto suplementov vselijakych pozriet film Bigger, Stronger, Faster ktory je sice hlavne o steroidoch ale zaujimave veci su tam aj o legalnych doplnkoch
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

manager666 napísal:enes:
az take zazraky sa nedeju :lol:

Podla mna sa neda zaroven chudnut tuky aj naberat svaly... Treba najprv schudnut a potom zacat poriadne naberat svaly...to bude mat naj efekt :wink:
Cize...vytrvalostny beh+brusaky kazdy druhy den a samozrejme upravit stravu...t.j. pravidelny prijem - 3krat do dna a samozrejme ziadne prezieranie a este mala rada:nejest po siestej hodine nic. Treba mat "len" volu. :wink:
Good luck
Nie je lepsie najprv naberat svaly a potom to vyrysovat?Ved tuky su predsa skvela zasoba energie a popritom ak zacnes jest pravidelne kvalitnu stravu,tak sa vysledok urcite prejavi...No a potom to uz len zrysovat..
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ColdRain napísal:Mali ste niekto problemy so strijami? neviem preco, ale zistil som,z e mams trije na bokoch, pri tom nemam pocit, ze by som nejak vlemi vyrastol alebo nabral, ale to nie je az tak tragicke, skor ma to upovedomilo na tento mozny problem, vie niekto poradit ako tomu predchadzat? aby sa mi nespravili napr v podpazusi alebo na ramenach/pleciach... ?
mozes sa skusit mazat special. kremami(napr. http://www.lekarna.cz/elasti-q-telovy-k ... iim-200ml/), ale to len ako prevencia, ked sa ti spravia, uz ti zostanu, s tym nic nespravis..ale ani te kremy ti nezarucia to ze sa ti nespravia, kazdy ma nato ine geneticke predspozicie, niekto nema strie ani ked je velky a niekto sa zacne trhat po par mesiacoch cvicenia..
..ja mam stehna otrasne, vnutorne mam uplne dotrhane, ale co uz, tie takmer nikto okrem mna nevidi..a troska na ruke, inak nic..ale velku vedu z toho nerobim, dan zato ze sme velky :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nasiel som si uz ten spravny trening... >>click<<

:sok:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

kinjeril napísal:Nasiel som si uz ten spravny trening... >>click<<

:sok:
tak by si si mal najst aj spravne vitaminy :D lebo ich budes nato kur*a vela potrebovat
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ako sa má piť protein ?? ma sa piť čo najrychlejšie či si ho možem kludne zobrať do školy vo flaške a postupne si ho vypiť za nejake 2-3 hod. teda určite by som od smedu ho vypil skorej ale tak ako neriešme teraz to že mlieko sa pokazí alebo tak riešme učinok proteinu
Napísať odpoveď