Zdravim, kto mi vie poradit? mam eset smart security 4 a ked si dam kontrolovat disk ci nemam virus, tak mi skontroluje najde mi virusy, ale neponukne mi, ci ho chcem liecit, ci zmazat, proste mi len vypise virusy a tym to konci...
Ako ho donutit aby sa spytal ci ho chcem zmazat ci liecit?
ESS 4
Aktualizovať Win
Môj problém je trochu iný, ale aby som neotváral novú tému hodím to sem. Možno to ani nie je veľký problém, ale pre istotu...
Nahodil som ESS 4. Nenastavoval som ho nijako, jednoducho beží. Prvý scan našiel 3-4 problemy, vymazal všetko OK. Lenže vždy keď zapnem pc, ESS 4 vyhodí bublinku, že si vyžaduje moju pozornosť. Keď na ňu kliknem, otvorí okno, kde je podľa mna všetko pozapínané len jedniný problém sa mi zdá ten, že chce aby som aktualizoval Win XP. Samozrejme nelegalny.
Jednoducho sa mu nepačí, že OS nie je aktualizovaný. No a teraz aktualizovat ci nie?
Alebo si to jednoducho nevšímať?
Nahodil som ESS 4. Nenastavoval som ho nijako, jednoducho beží. Prvý scan našiel 3-4 problemy, vymazal všetko OK. Lenže vždy keď zapnem pc, ESS 4 vyhodí bublinku, že si vyžaduje moju pozornosť. Keď na ňu kliknem, otvorí okno, kde je podľa mna všetko pozapínané len jedniný problém sa mi zdá ten, že chce aby som aktualizoval Win XP. Samozrejme nelegalny.