brigáda bez agentúry

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
killerisko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

brigáda bez agentúry

Príspevok od používateľa killerisko »

zdravím všetkych čo si hladajú pracu/brigadu alebo ju už majú :)

strávil som už množstvo času brázdením desiatok stránok ktoré ponúkali rôzne druhy brigád, v rôznych štátoch a destináciách a z toho všetkého mi vypýva jedná vec: ak chcem chcem cez leto pracovat v zahranici a pritom aj dobre zarobit, potrebujem si najst brigadu ktora nepojde cez ziadnu agenturu.. predsa vieme ze podnikatelska cinnost agentur spociva v zarobku predovsetkym na studentoch ktorym sprostredkuvavaju pracu :)
no a tentokrat to nechcem byt ja, na kom sa nabalia..

zaujímam sa hlavne o Anglicko a Holandsko(aj ostatne), preto sa chcem opýtat a zároven poziadat o radu, ci niekto nemal/nemá v minulosti skúsenost s nejakou serioznou firmou v ktorej by som mohol brigádovat cez leto 2009.. ci uz kontakt alebo sposob ako taketo firmy najst.. na dlzku pobytz 3-2 mesiace, lebo VS mi dlhsi pobyt neumozni..

kontaktujte ma prosim, bud SZ alebo sem.. budem naozaj vdacny za kazdu radu, ci uz priamy kontakt alebo moznost ako takúto firmu najst..

(ospravedlnujem sa za chyby, pisal som to v nahlosti)
d4nt3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Skús zagoogliť po nejakých, ja som nedávno našiel jednu v žiline , čo však neviem, je ako rozpoznať agentúru na prácu v zahraničí, ktorá ľudí odrbáva...nerád by som sa nechal " vyrobiť" a o peniaze prísť, alebo pracovať nebodaj na čierno ( je to fajn, kým vás nechytia, zdá sa ) ... zdá sa však že skúsenosti s tým nemá nikto ... :?
qwerty-xyz

Re: brigáda bez agentúry

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

killerisko napísal:zdravím všetkych čo si hladajú pracu/brigadu alebo ju už majú :)

strávil som už množstvo času brázdením desiatok stránok ktoré ponúkali rôzne druhy brigád, v rôznych štátoch a destináciách a z toho všetkého mi vypýva jedná vec: ak chcem chcem cez leto pracovat v zahranici a pritom aj dobre zarobit, potrebujem si najst brigadu ktora nepojde cez ziadnu agenturu.. predsa vieme ze podnikatelska cinnost agentur spociva v zarobku predovsetkym na studentoch ktorym sprostredkuvavaju pracu :)
no a tentokrat to nechcem byt ja, na kom sa nabalia..

zaujímam sa hlavne o Anglicko a Holandsko(aj ostatne), preto sa chcem opýtat a zároven poziadat o radu, ci niekto nemal/nemá v minulosti skúsenost s nejakou serioznou firmou v ktorej by som mohol brigádovat cez leto 2009.. ci uz kontakt alebo sposob ako taketo firmy najst.. na dlzku pobytz 3-2 mesiace, lebo VS mi dlhsi pobyt neumozni..

kontaktujte ma prosim, bud SZ alebo sem.. budem naozaj vdacny za kazdu radu, ci uz priamy kontakt alebo moznost ako takúto firmu najst..

(ospravedlnujem sa za chyby, pisal som to v nahlosti)
najlepsie je vybavit si brigadu cez pribuznych, znamych alebo kamaratov. Zistuj si kto kde ide, kto ma koho kamarata a popytaj sa tam. Kludne sa moze stat ze zistit ze nejaky bratanec tvojho kamarata robi in england alebo v irsku a mal by volne fleky a ubytko pre teba a tvojho kamarata napr, treba zistovat. Ja som si brigadu vybavil na svadbe-ked prisli dospelaci (od 30 - 40 rokov) tak som to nejako cezp ribuznych uhral aby ma vzali.
Cez agenturu by som nesiel robit som chcel len na sr, do zahranicia sa velmi neoplati uz teraz a okrem toho je s tym spojene velke mnozstvo nakladov. . . .
Napísať odpoveď