peterkozel napísal:no jo no jo, hlavne ze ludske oko rozozna 240x400 a bo 640-380...
Ano rozozna, zalezi na aku velku plochu dany obrazec roztiahneme.
Teda cim vacsi display tym je vhodnejsie pouzit vacsie rozlisenie displaya, inak bude vidno znamky zrnitosti.
262 tis. farieb bohate postacuje na beznu pracu s mobilom.
peterkozel napísal:no jo no jo, hlavne ze ludske oko rozozna 240x400 a bo 640-380...
Prečo teda na svojom monitore nepoužívaš 800x600 ked rozdiel ajstak tvoje oko nerozozná?
Luto: windows mobile nedokaže vykresliť viac ako 65tis, a nemám pocit že by to bolo nepoužiteľné skôr čitateľnosť displeja je otrasná, ale s tym farby nič nemajú
Luto: windows mobile nedokaže vykresliť viac ako 65tis, a nemám pocit že by to bolo nepoužiteľné skôr čitateľnosť displeja je otrasná, ale s tym farby nič nemajú
Jaaj, uplne mi to vypadlo WM pouziva max 65tis. farieb - jasne
Samozrejme ze to postacuje. S kamosom sme porovnavali Tytn2 a P990i. SonyEricsson ma 262.tis farieb, ale rozdiel nebolo vidiet vobec.
Len ked zasvieti slnko, tak je trochu problem kam kliknut
Dunlop napísal:Prečo teda na svojom monitore nepoužívaš 800x600 ked rozdiel ajstak tvoje oko nerozozná?
kur*a ludia ved sme v teme o mobiloch tak co sem tahate rozlisenie okolo monitora ci co, ved jasne ze myslim displej mobilu
peterkozel napísal:ja narazam na 16.mil farieb a amoled displej-nie je vsetko v rozliseni a vobec rozlisenie 240x400 a amoled displej uplne staci alebo nech porozmysla nad nokiou 5800,tiez je fajn
to fakt chces tieto dva mobily porovnavat s 5800???
btw predtym som mal 320x240 a myslim ze ten rozdiel je absolutny... a neplet tu kktiny ze oko hentake rozlisenie nerozozna...
peterkozel napísal:htc a xperia su drahe az moc a nokia 5800 sa mi paci koli pomeru cena vykon
Raz pochopíš že o kvalite telefonu svedčia aj ine parametre než nejake čisielka je rozdiel nejaky telefon určeny pre mladych ludi s ktorym si obmedzeny, a mať maly notebook, doslova...
RATZINGER666: na slovensku sa daju vyreklamovať kryty? mam ju necely tyžden, ale je to sila... zadny kryt doškriabany, a chrom už tiež na jednom mieste odpadol... A to sa onho staram ako o babatko...
dunlop: noo vyreklamovat ti to asi nevyreklamuju a keby aj, tak ten co ti daju dopadne tak isto ja mam ciernu a kryt je na hranach zoslahany na kov a mimo hran je vidno skrabance... odporucam vybrusit a nalakovat poriadnou farbou, napr modelarskou, ja som to tak riesil u predchadzajuceho telefonu a spokojnost...
RATZINGER666 - ja mam telefon z druhej ruky, bol kupovany v orangei... mam tam už češtinu. asi sa neda nejak zistiť či tam bola inštalovana odborne alebo podomacky, že? bo mam zaruku, ale či mi je niečo platná
fuuuha tazka otazka, kazdopadne sa este predtym treba spytat, ze ci bola cestina v ramci wm, alebo bola instalovana dodatocne bez flashu... ak tam bol nahrany novy soft, tak by sa malo zhodovat ID, ktore sa da po flashi upravit naspat... zistit sa to da ale ako zrovnat tie ID netusim