Nepochopil si. Ja nevyvraciam fakt ze clovek je egoista. Ja len hovorim ze clovek je viac egoista v kapitalizme ako NS. A preco tomu tak je som pisal tuslay napísal:podla tvojej logiky kali, by nastolenie urciteho spolocenskeho systemu malo dokazat implikovat do jedinca vlastnosti, alebo ich v nom potlacit... ale to hlupost. Je jedno ci bude zriadenie kapitalizmus socializmu monarchia alebo budeme pod despotickym diktatorom, ludia budu stale rovnaki..
A inak je to prave rezim ktory utvara myslenie ludi, clovek ako jednotlivec moze ostat rovnaky ale skupina, dav su lachko manipulovatlne. A koniec koncov tam kde bol NS zavedeny tak tam je tato tvoja teoria vyvratena.
Ano, ja to aj respektujem a beriem to ako fakt, ale to neznamena ze sa podriadim a vzdam sa bez boja, co si ty zrejme urobil.slay napísal:a moja osobna teoria, je uplne jedno o co sa budu ludia ako ty snazit, o com budu rokovat vlady sveta, vyvoj spolocnosti sa aj tak proste bude uberat svojim smerom v hrubom meradle.. lebo ani prirodu nikto neriadi, ani vlkov nikto neucil zit v svorke ale evolucia ukazala ze je to pre ich druh najlepsie.. tak aj my postupne konvergujeme neakym smerom.
Existuje prave dva systemi ktore niesu umele a to anarchia a prave narodny socializmus (nazov je mozno zavadzajuci ale idea je jasna a tam je prioritne zachovanie druhu a zabezpecit prosperitu a blaho druhu v danom prostredi, takze sa nemusi jednat o narodny socializmu podany Hitlerom ale mal k nemu najblizsie)slay napísal:A umele vymyslene systemy a pitchoviny, to su vsetko len iskricky pod kolesami velkeho vlaku ktory je pevne na svojich kolajach..
A kedze anrchia sa neda realne zaviest do ludskej spolocnosti lebo ako som uz pisal clovek je druh socialny a utvara urcite spolocenstva, tak tento system neni mozne brat do uvahy.