Slovenska hokejova reprezentacia

O športe...

Upada Slovenska repre??

Ano
63
73%
Nie
23
27%

Celkom hlasov: 86

Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Čiže definitívne sa škrtá aj Žigo.. po prvej tretine proti nepríjemným Nórom, ktorí pravidelne trápia na šampionátoch favoritov, 1:0 po góle Ružičku. Som zvedavý na druhú tretinu.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No Rúžičkovi sa darí, ďalší gól 2:0.
Innocence
VIP
VIP

A aj Staňa prichádza o čisté konto - Nóri dávajú gól v presilovej hre. Dúfam, že nás to nezloží a čoskoro pridáme ďalší.
jarji
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jarji »

škoda že stumpel odišiel
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Dnes proti tým Nórom celkom dobrý hokej... No mali sme s nimi menšie problémy. Fakt boli dotieraví. Ich systém hry mi veľmi silno pripomínal hru Švajčiarov. No som zvedavý na zajtrajšie meranie síl.

A to s Jozefom Stumpelom ma dosť mrzí, nakoľko sme prišli o veľmi veľký prínos do tímu. Je veľmi skúsený a hokej hrať veru vie. Škoda ho. Ešte som zvedavý na ďalšie posily z NHL...

16.04.2009 - Dnes určite pozerajte prípravný zápas s Lotyšskom, STV 3 17:55
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Takze realizacny tim reprezentacie sa po fiasku na MS obmeni, zostava iba hlavny trener Filc:
http://www.hokej.sk/clanok62221-Filc_zo ... V_SZLH.htm
Innocence
VIP
VIP

Akože.. proti Filcovi nič nemám, práve naopak, vážim si jeho trénerske kvality, ale myslím si, že naše mužstvo potrebuje trénera zo zámoria.. Lebo takto to ďalej nevie, netreba ísť ďaleko, stačí sa pozrieť na Maďarov - Kanaďan (tuším) Pat Cortina z totálnych mantákov hrajúcich domácu ligu vypracoval tím, ktorý takmer dosiahol senzačný výsledok proti bývalým majstrom sveta Slovákom (viem, nepoložil som latku vysoko, ale tak je to pravda)..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Glen Hanlon / Bielorusi - dokázal s Bieloruskom trvalo preniknúť do svetovej širšej špičky..
Nedávno aj pri slovenskom tíme uvažovali o zahraničnom koučovi
„Tá myšlienka sa mi páčila," spomínal Višňovský. "Oslovil som známeho kanadského odborníka Andyho Murraya, viedol nás v Los Angeles. S veľkými úspechmi trénoval aj Kanadu na majstrovstvách sveta. Vravel mi, že má rád slovenských hokejistov a mužstvo by kedykoľvek zobral. No potom sa na slovenskom zväze rozhodli inak."
Murray neskôr podpísal zmluvu so St. Louis Blues. S tímom Kanady vybojoval na majstrovstvách sveta tri tituly (1997, 2003, 2007).
ZDROJ
Tomasito
VIP
VIP

Osoba trenera Filca je to posledne, v com spocivaju problemy nasej repre. Naopak, povazujem ho za jedno z mala jej pozitiv.
Innocence
VIP
VIP

Ako som písal, Filc je dobrý tréner, ale ten jeho štýl hry, čo ja viem.. to už v modernom hokeji nemá svoje miesto by som povedal, teraz má byť hra dynamická, rýchla rozohrávka, ak kombinovať, tak až v útočnom pásme - keď sleduješ sem-tam nočáky NHL, vieš o čom hovorím.. A práve to by nám dokázal 'naordinovať' kanadský tréner, ako begbeee písal, napríklad aj Murray.. našlo by sa viac kvalitných koučov, ktorí by nás boli ochotní trénovať.. Problém je ale vo zväze. Keď sa situácia v hokeji rapídne nezmení, bude to s nami riadne zlé.
Tomasito
VIP
VIP

Innocence napísal:Ako som písal, Filc je dobrý tréner, ale ten jeho štýl hry, čo ja viem.. to už v modernom hokeji nemá svoje miesto by som povedal, teraz má byť hra dynamická, rýchla rozohrávka, ak kombinovať, tak až v útočnom pásme - keď sleduješ sem-tam nočáky NHL, vieš o čom hovorím.. A práve to by nám dokázal 'naordinovať' kanadský tréner, ako begbeee písal, napríklad aj Murray.. našlo by sa viac kvalitných koučov, ktorí by nás boli ochotní trénovať.. Problém je ale vo zväze. Keď sa situácia v hokeji rapídne nezmení, bude to s nami riadne zlé.
Na akykolvek styl hry potrebujes adekvatnych hracov (ako uz bolo spominane: "pokial chces smazit prazenicu, potrebujes vajcia"). Nasi hraci vsak mali elementarne problemy pri rozohravkach, zostavovani formacii, spracovani puku atd. jednoducho robili neskutocne individualne chyby. Iste si dobre spominas, ze Filc sa pocas sampionatu asi 2x vyjadril v zmysle, ze napriek tomu, ze sa nieco dohodlo, na lade to napokon vyzeralo uplne inak. Zober si tiez uz len taku "malickost", ze v teame prakticky nefigurovala hracska osobnost. Tento team jednoducho na lepsie ako 10. miesto nemal a ja tvrdim, ze to nie je problem trenera, ktory uz o svojich trenerskych kvalitach neraz presvedcil a pred ZOH si preto sancu urcite zasluzi. Nerad spekulujem, ale neprekvapilo by ma, keby si po spatnom vysledku Filc povedal dost a sam by na funkciu abdikoval. V takom pripade by bolo dobre pozriet sa po trenerovi v zahranici (Kanada, USA, Svedsko,...). Filc je vsak to najlepsie co na Slovensku mame a ja tvrdim, ze pokial sa na ZOH podari poskladat kvalitnejsi team, do ktoreho pridu aspon 2/3 nasich top hracov, budu aj vysledky a zrazu bude Filc opat zboznovany. Vymena reprezentacneho trenera tak kratko pred ZOH by naviac bola aj hlupost...
Napísať odpoveď