oNLINE iCQ WEB ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

oNLINE iCQ WEB ?

Príspevok od používateľa SSemteXX »

pls...zhanam stranku na ktorej by som sa vedel online prihlasit na icq...nvm ci poznate stranku

Kód: Vybrať všetko

ebuddy.com
.........ta stranka sluzi na to aby ste sa vedeli online prihlasit na MSN...no ja hladam nieco take lenze ICQ...pLS helP tHX :cry:
Misox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misox »

meebo.com
tam si kliknes na tu zdegenerovanu kvetinu (ICQ) a lognes sa 8) dokonca je to po slovensky :)
SSemteXX
Guru
Guru

Misox napísal:

meebo.com
tam si kliknes na tu zdegenerovanu kvetinu (ICQ) a lognes sa 8) dokonca je to po slovensky :)
jedina chyba je v tom ze mi ukazuje len AOL priatelov...a ja mam v iCq asi 300 kontaktov..ale AOL mam len 33 :(
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

a icq2go? preco to nikto nespomenul? alebo qip. je portable
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Aj ja odporucam meebo, ale pridavam aj dalsiu moznu, no tu nepouzivam, pretoze malokedy mi to funguje... http://download.icq.com/icq2go/flicq.html
Misox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misox »

u mna ide ok
SSemteXX
Guru
Guru

mne to icq2go nefunguje...ide o to ze ja mam v skole blokovany PC lebo nie som administrator..a to myslim tym PC ktore su na intraqu..su 2 ucty....DM ako DOMOV MLADEZE a ADMIN ako ADMINISTRATOR...a ja by som potreboval icq na web..icq2go nejde a qip sa neda ani nainstalovat..
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

SSemteXX napísal:mne to icq2go nefunguje...ide o to ze ja mam v skole blokovany PC lebo nie som administrator..a to myslim tym PC ktore su na intraqu..su 2 ucty....DM ako DOMOV MLADEZE a ADMIN ako ADMINISTRATOR...a ja by som potreboval icq na web..icq2go nejde a qip sa neda ani nainstalovat..
Tak vyskúšaj meebo.com... :aasmile4:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

SSemteXX napísal:jedina chyba je v tom ze mi ukazuje len AOL priatelov...a ja mam v iCq asi 300 kontaktov..ale AOL mam len 33 :(
Klikol si aj na link "Viac sietí"? (potom sa zobrazí aj ICQ a Jabber)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

SSemteXX napísal:mne to icq2go nefunguje...ide o to ze ja mam v skole blokovany PC lebo nie som administrator..a to myslim tym PC ktore su na intraqu..su 2 ucty....DM ako DOMOV MLADEZE a ADMIN ako ADMINISTRATOR...a ja by som potreboval icq na web..icq2go nejde a qip sa neda ani nainstalovat..
Qip ci miranda sa neinstaluje, len stiahnes a mozes chatovat, ziadna instalacia. Icq2go by mal fungovat, ak mas povolenu javu alebo nainstalovy flash. To ani jedna z tychto moznosti ti nejde? A plugin pre flash treba mat nainstalovaný aj pre meebo.com, hmmm.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

V skolach sa vacsinou spojenie blokuje firewallom, preto nejde ani icq2go ani qip a pod.. meebo u nas v skole funguje.
SSemteXX
Guru
Guru

mspeedo napísal:V skolach sa vacsinou spojenie blokuje firewallom, preto nejde ani icq2go ani qip a pod.. meebo u nas v skole funguje.
lenze u vas v skole...nie su 486ky :D:D bez ADOBE FLASH playeru...a bez ACTIVE X :lol::lol:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak pouzi nejaky portable browser, ktory ma v sebe aj flash player, napriklad firefox (nie ten oficialny portable ten nema flash, ked chces mozem ti taky spravit), potom pojde meebo bez problemov. Ale 486tky asi nemaju USB porty ze, tak si to nos na malom cdcku :)
btw. a to meebo ide aj bez flashu, ved si pisal ze ti to islo tak kde je problem...
SSemteXX
Guru
Guru

mspeedo napísal:Tak pouzi nejaky portable browser, ktory ma v sebe aj flash player, napriklad firefox (nie ten oficialny portable ten nema flash, ked chces mozem ti taky spravit), potom pojde meebo bez problemov. Ale 486tky asi nemaju USB porty ze, tak si to nos na malom cdcku :)
uz som to sem uz viackrat napisal....na interante mame 2 ucty....jeden na ktory sa prihlasujeme len my..a 2y kde je administrator..a ja tam heslo neviem...pri kazdom nainstalovani hociakeho programu my vypise ze LOG ON WITH ADMINISTRATOR USER...ze nemam prava a ze sa mam prihlasit chapes?? :cry:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie nechapem, o akom instalovani tu hovoris? Ja som ziadne "instalovanie" nespomenul, viem co je to mat obmedzeny ucet bez administratorskych prav... A aj na takom "obmedzenom" portable spustis...
SSemteXX
Guru
Guru

mspeedo napísal:Nie nechapem, o akom instalovani tu hovoris? Ja som ziadne "instalovanie" nespomenul, viem co je to mat obmedzeny ucet bez administratorskych prav... A aj na takom "obmedzenom" portable spustis...
jj..vyskusam ze to dr*nem na mp3ku...a nainstalujem to na to...a potom by som to mohol spustat z mp3ky nE ? :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

odporucam stranku flick.im

mam este jednu taku v rukave moc dobru ale to jedine ti poslem cez ss-ku :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

co tak to skusit cez web proxy? napr.

opatrne.sk
alebo

proxyserver.sk
a potom pojde vsetko...

aj meebo a pod.. a aj pokec a ine chat weby...
Napísať odpoveď