mne to icq2go nefunguje...ide o to ze ja mam v skole blokovany PC lebo nie som administrator..a to myslim tym PC ktore su na intraqu..su 2 ucty....DM ako DOMOV MLADEZE a ADMIN ako ADMINISTRATOR...a ja by som potreboval icq na web..icq2go nejde a qip sa neda ani nainstalovat..
SSemteXX napísal:mne to icq2go nefunguje...ide o to ze ja mam v skole blokovany PC lebo nie som administrator..a to myslim tym PC ktore su na intraqu..su 2 ucty....DM ako DOMOV MLADEZE a ADMIN ako ADMINISTRATOR...a ja by som potreboval icq na web..icq2go nejde a qip sa neda ani nainstalovat..
SSemteXX napísal:mne to icq2go nefunguje...ide o to ze ja mam v skole blokovany PC lebo nie som administrator..a to myslim tym PC ktore su na intraqu..su 2 ucty....DM ako DOMOV MLADEZE a ADMIN ako ADMINISTRATOR...a ja by som potreboval icq na web..icq2go nejde a qip sa neda ani nainstalovat..
Qip ci miranda sa neinstaluje, len stiahnes a mozes chatovat, ziadna instalacia. Icq2go by mal fungovat, ak mas povolenu javu alebo nainstalovy flash. To ani jedna z tychto moznosti ti nejde? A plugin pre flash treba mat nainstalovaný aj pre meebo.com, hmmm.
Tak pouzi nejaky portable browser, ktory ma v sebe aj flash player, napriklad firefox (nie ten oficialny portable ten nema flash, ked chces mozem ti taky spravit), potom pojde meebo bez problemov. Ale 486tky asi nemaju USB porty ze, tak si to nos na malom cdcku
btw. a to meebo ide aj bez flashu, ved si pisal ze ti to islo tak kde je problem...
mspeedo napísal:Tak pouzi nejaky portable browser, ktory ma v sebe aj flash player, napriklad firefox (nie ten oficialny portable ten nema flash, ked chces mozem ti taky spravit), potom pojde meebo bez problemov. Ale 486tky asi nemaju USB porty ze, tak si to nos na malom cdcku
uz som to sem uz viackrat napisal....na interante mame 2 ucty....jeden na ktory sa prihlasujeme len my..a 2y kde je administrator..a ja tam heslo neviem...pri kazdom nainstalovani hociakeho programu my vypise ze LOG ON WITH ADMINISTRATOR USER...ze nemam prava a ze sa mam prihlasit chapes??
Nie nechapem, o akom instalovani tu hovoris? Ja som ziadne "instalovanie" nespomenul, viem co je to mat obmedzeny ucet bez administratorskych prav... A aj na takom "obmedzenom" portable spustis...
mspeedo napísal:Nie nechapem, o akom instalovani tu hovoris? Ja som ziadne "instalovanie" nespomenul, viem co je to mat obmedzeny ucet bez administratorskych prav... A aj na takom "obmedzenom" portable spustis...
jj..vyskusam ze to dr*nem na mp3ku...a nainstalujem to na to...a potom by som to mohol spustat z mp3ky nE ?