Zdravim,
mam problem so spustenim XP. Nechtiac som dal instalovat rychlym prekliknutim nejake aktualizacie. Medzi nimi aj Genuine, tam som este dal, ze nechcem. Ale potom mi zacalo extrahovat nejaky subor, zrejeme to bol SP 3. Vtedy som vypol PC dlhym podrzanim power tlacitka.
Ked som ho nasledne spustil napisalo mi, ze win ucet nie je najdeny. Odvtedy mi len nabehne uvodny screen s ponukou spustit moj ucet, alebo dole vypnut PC. Ked kliknem na 1 z toho tak chvilku PC pracuje a potom sa nic nedeje.
Je nejaka sanca to dat dokopy bez reinstalacie?? resp. dostat sa k udajom na disku?
Prosim nepozastavujte sa nad tym, ako sa mi to stalo ale skuste poradit riesenia. Dakujem!
//autoeditácia príspevku ( 15 May 2009, 12:40 )
Teraz som to nechal chvilu dlhsie laodovat personal accout a vypisalo tuto hlasku:
Windows cannot load locally stored profile. Possible cause of this error innclude insuficient security right or a corrupt local profile. Contact your network administrator
este to pokracovalo dalej, ale nestihol som to opisat, zobrazilo to len na 30 sekund. odvtedy mi to uz nezobrazilo..
ale bolo tam aj nieco v tom zmysle, ze sa pokusil naloadovat na default profile...
Spustenie XP
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Tina Turner
Light Expert
-
audiotrack
VIP
-
Tina Turner
Light Expert
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
drewodrewo
Medium Star
myslím že chce zachrániť ten účet keď to neni jeho PC,alebo aspoň dáta? a dá sa to rozbehať aj s iným tena ked je xp a cd tiež xp...obnova ako povedal audiotracktomaxx_199 napísal:a ake cd? preinstaluj windows