pc: amd 5200+
ram 2 Gb
no skoda tak jedine asi rip co??Šu-Do napísal:DVD player ti to nezhltne.. BTW to CPU ktore mas musi bez problemov prehrat 1080p, ak nie tak mas nieco zle
mas moznost pozerat HD video cez VGA (ak ma tu podporu, alebo cez CPU) co v tvojom pripade je cez CPU, inak by sa ti to ani nespustilo.. cize mas nieco zle v systeme, pretoze ako som pisal, to CPU musi stihat prehrat HD video..typek61 napísal:no skoda tak jedine asi rip co??ano shltne my to mozno ale asi nestiha moja integrovana grafa vsak v utorok budem mat radeon x800 tak dufam ze uz nebude sekat a ked hej tak uz neviem
a ako by si my teda poradil??spustal som to cez vlc playerŠu-Do napísal:mas moznost pozerat HD video cez VGA (ak ma tu podporu, alebo cez CPU) co v tvojom pripade je cez CPU, inak by sa ti to ani nespustilo.. cize mas nieco zle v systeme, pretoze ako som pisal, to CPU musi stihat prehrat HD video..
tak ci tak, pozeranie HD cez VGA nie je iba o pusteni cez Windows Media player..
chcem sa spytat a zvladne to moja integrovana grafika?Toy M@ch!n3 napísal:to bude zle asi nieco v tvojom PC, ten procak by mal zvladanut aj 1080p cize 1080i by mala byt malina. skus iny prehravac alebo kodeky. ak nepomoze ani to tak este skus CoreAVC
btw video ide defaultne cez procak cize ak si nic nemenil tak ti to cez grafiku nejde
takže kmplayer mam stiahnuty a ešte potrebujem asi 500 MB stiahnuť tak to počitam tak na tie 4 hodinyŠu-Do napísal: Nemas zapnuty nejaky setric na CPU ?? ja co mam k doske taky prog, ktory znizuje napätie + takty CPUcka mi robil sekanicu z HDcka
akosi neviem najsť downloadToy M@ch!n3 napísal:este skus ten CoreAVC, nasinstaluj ho a potom totohttp://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=778608