ahoj....mam PSP 1004 a mam taky problem ze mi asi nejde WIFI....aj ked je zapnute nesvieti...len ked hram aj to na oranzovo....mal by na zeleno nie? neviem ci viem hrat s kamaratmi na dvoch PSP ale skusim a dam vediet....kazdopadne to WIFI treba nejak povolit aby islo?
dakujem
Wifi neviem ako povolit..ale ibaze zapnut...tak hore jak pchas usb kabel je gombicka WLAN ...totu posun blizsie k usb portu...a bude zapnute...a ta kontrolka Power sieti na oranzovo len ked je pripojene do eletriky...a na zeleno ak taha len baterku... comprendere ?
Ako bolo povedané wifi zapneš pomocou toho posuvného tlačítka na ľavo, posunieš to nahor.
//autoeditácia príspevku ( 15 May 2009, 15:02 )
Ako bolo povedané wifi zapneš pomocou toho posuvného tlačítka na ľavo, posunieš to nahor. Je to podobný spôsob ako keď zapínaš PSP, len to tlačítko zostane vysunuté hore.
ja ho viem zapnut...ale podla mna mi to wifi vobec nejde....ked sa chcem pripojit na net alebo chcem hrat cez gamesharing tak vypise occurred error alebo nieco take
ked sa pripajam na net doma cez wifi tak mi vypise A connection error has occurred 80410AOB ....a ked chcem hrat cez AD HOC mode tak teraz neviem co tam pise....ale nieco podobne
Vnútorná chyba
Error Codes : (80110404), ( 80410A0B ), (8008273A)
Kódy chýb: (80110404), (80410A0B), (8008273A)
- Possible device/software malfunction (PSP závada / Softvérová závada)
+ Restart device / take out the battery (Reštart zariadenia / Vybratie batérie)
+ Restore default settings (Obnoviť defaultné nastavenia)
+ If none of this works, you can send it back to SONY. (Ak nič z tohto nepomôže, môžeš ho poslať späť na SONY.)
neviem spravny vyraz ale s kamosmi tomu hovorime prepalit software ...bud sam...alebo niekde v pocitacovom obchode...tam mas istotu ze by ti to mali dobre spravit