Ahojte, dnes som bol u zubárky a dávali mi novú bielu keramickú plombu. Avšak asi po šiestich hodinách mi z ničoho nič vypadla v celku, ako mi ju tam nanovo dala. Za celé som zacvakal 28€. Podľa Vás mám právo reklamovať plombu a nárokovať si na bezplatné ošetrenie?
no tak ako nenviem ako mate vy, ale ja ekd som bol u zubarky a vypadla mi potom plomba( nebolo to 6 hodin ale par tyzdnov) tak som prisiel za nou a zadara mi ho opravila, tj. dala novu plombu...
btw. je to sukromna zubarka
Ja by som to urcite skusil ukecat, pretoze 28 € je slusny peniaz a uz len to, ze ti to vypadlo hned, svedci o kvalite. Ber telefon do ruky a volaj, nech vie, ze sa to stalo hned, pretoze ak ju dnes nestihnes a potom by sa chcela vykecavat, tak ti moze vytknut, ze sa ti to stalo az v pondelok a ze je to uz tvoja vina.
volal som a nk mi nezdvihal, asi maju po ordinačných hodinách. Hned v pondelok zavolám, v utorok tam nabehnem a ako dôkaz donesiem celú neporušenú plombu predstav si, nič som ani nejedol, len raz som si zývol a dajaký šuter na jazyku.
ad. prvý príspevok: tatktiež súkromná zubárka
ja som kvoli hentemu menil zubara bo som mal taku ..... že kazdu chvilu mi vypadavala ta ista bomba asi 6 krat behom 3 rokov a este davala drahe materiali (ktore poistovna nepreplati) z odvovdnenim ze z nekvalitnymi materialmi nepracuje+ si kupila novu rengen tak ma tam posiela pred zakrom aj po + 200 sk
a ked sa vyhovorala ze .... nvm co ze to tam nechce drzat bla bla tak som zebral kartu a uz v pohode bomba drzi a drzi
Nejak často ti plomby vypadávajú.. sorry, že sa tak pýtam - ale dodržiavaš to, že minimálne hodinku - dve po zaplombovaní sa nemá nič jesť + minimálne deň sa neodporúčajú žuvačky? To môže byť príčinou vypadávania, sama od seba plomba nevypadne po 6 hodinách, ak ju teda zubárka dá správne..
zubárka mi hovorila že môžem jesť hneď, ale aj tak som tri hodinky počkal,, som si dal kapustový polievku a zemiakové pire s rybou, teda nič čo by som musel prehrýzať. a žuvačky som nevidel dva roky
Tomasko napísal:po bielej mozes jest hned, ak sa nemylim
mozes, ale neodporuca sa jest nieco farebne, teda napriklad cviklu, cucoriedky, a pod. lebo mozu zafarbit este stale tuhnucu plombu
autor: mal by si to mat free, asi zle zaucinkovalo leptadlo, kedze ti vypadla cela... len dokazat jej ze si nejedol nic co by si nemal bohuzial asi nedokazes