noo ten server.cfg tam mám nahodený už 2 dni a stále nič... nechce mi zobrať ten new rcon... a neni tam ani amx nič... takže ho vôbec nemám ako reštartnuť... neviete náhodou či davajú všetkým ten istý rcon? či každému iný?
noo ja som si ten server objednal pred mesiacom... ked som im pisal, ze preco im to tak dlho trva neodpisovali... pred 3 dnami mi poslali mail kde bola IP, PORT a pristupove udaje na ftp, este v ten den som im pisal ohladom toho rconu alebo nech mi ho aspon restnu a nic neodpisali... proste game-area...
noo nasiel som este jeden server.cfg a je tam aj rcon len aj tak mi ho nechce zobrat v tom server.cfg co sa mi vymazal bol trosku iny... nooo len problem je v tom, ze pri objednavke nebola ziadna moznost, ze zadat si rcon oni davali nejaky... a ten mi neposlali ani mailom...
noo keby sa im šlo dopísať... mám na nich mail, tel. číslo, ale nič, proste žiadna odozva z ich strany... totálna ignorácia... server som si objednal pred mesiacom a keď som im písal, že prečo im to tak dlho trva a pod. tak neodpísali zrazu po mesiaci mi došiel mail so serverom a to ešte mi nepošlu rcon a na ich ftp sa mi vymaže server.cfg... to je moc...
Blade.m napísal:noo keby sa im šlo dopísať... mám na nich mail, tel. číslo, ale nič, proste žiadna odozva z ich strany... totálna ignorácia... server som si objednal pred mesiacom a keď som im písal, že prečo im to tak dlho trva a pod. tak neodpísali zrazu po mesiaci mi došiel mail so serverom a to ešte mi nepošlu rcon a na ich ftp sa mi vymaže server.cfg... to je moc...
noo len problem je v tom, ze to uz je zaplatene... sice len na mesiac, bral som ho len na skusku, ale uz si u nich dalej neobjednam... lebo ich sluzby stoja za nic...
caute dnes som si kupil cs steam. ale mam jediny problem a to ze ako si prekopirujem config z non steamu do steam cs lebo tam mam neaky subor cfg alebo taky