reinstal visty + formatovanie a rozdelenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mimo21
Amateur
Amateur

reinstal visty + formatovanie a rozdelenie

Príspevok od používateľa mimo21 »

cawte, viete mi niekto poradit ako mam preinstalovat vistu aj s formatovanim disku, lebo ked som isiel cez instalacne cd visty, tak som tam nejako nevidel moznost, ze by mi hdd naformatovalo, iba by preinstalovalo windows a ostatne by tam asi ostalo.
a mam iba jeden hdd, tak by som ho chcel rozdelit na dve casti, tak, ze ako to skombinovat? ked to najprv rozdelim, potom na ten jeden dam nainstalovat vistu a potom ten druny, kde by vsetko ostalo pojde formatovat?
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nabootujes dvd-cko s Vistou, nedas opravit, ale zvolis klasicku instalaciu a potom sa bude pytat kam chces Windows naistalovat,vtedy budes moct formatovat alebo rozdelovat disk.Rozdelis to napr. na dve particie c a d.Na c nainstalujes Vistu a na d si budes ukladat hry,filmy hudbu a pod.
mimo21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mimo21 »

No tak uz som pokrocil, pri tej instalacii visty mi to neislo rozdelit, tak som nasiel na to podla mna dobry a jednoduchy program Acronis Disc Director. rozdelil som to teda a potom nainstaloval vistu nanovo. teraz mam na jednom hdd vistu a druhy je prazdny.
lenze ja som to chcel mat jeden na instalacie a windows a druhy na data. neviete niekto plz :new04: ako by sa do dalo spravit, ze by som celu zlozku pouzivatelia presunul na ten prazdny hdd??
Napísať odpoveď