asi raz/dva krat sa mi na booku stane ze mi zamrzne tak ze sa neda nic s nim robit..ziadni restart nic...proste ho musim odpojit zo siete...cim to moze byt..HW alebo SW??...book mam asi 4 mesiace
Tak toto môže byť milión vecí. A tým horšie že to je na notebooku lebo sa dá isť iba ťažko vylučovaciou metódou na zistenie závady. Pokial ho máš v záruke rieš to tak.
to určite nie. mne toto robil ntb acer, ale ja som menil vistu na xp a na reklamačnom mi povedali, že aj ked sú ovladače na xp, tak nemusí byť 100% stabilný. preto ma to napadlo.
tak ako bolo písané v druhom príspevku. Môže to sposobovať milion vecí. Odchádzajúca základovka, prehrievanie, nevhodné grafiky, problém s ramkami, poprípade hdd atď.
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2010, 15:31)
problem bol pravdepodobne niekde vo windovse...po preinstalovani mi to zatial za mesiac ani raz nespravilo
mam podobny problem, zamrza mi notebook pri klasickej praci na nom, ako pisanie vo worde a chatovani na nete ... zamrzne totalne a musim ho natvrdo vypnut ... niekedy naskoci modra smrt a restartne sa sam ...
ZenniX napísal:mam podobny problem, zamrza mi notebook pri klasickej praci na nom, ako pisanie vo worde a chatovani na nete ... zamrzne totalne a musim ho natvrdo vypnut ... niekedy naskoci modra smrt a restartne sa sam ...
reinstal som skusal, dokonca ked som reinstaloval na xp tak mi to zamrzalo aj pri instalacii ovladacov a niektore mi nesli ani nainstalovat lebo mi to vzdy zamrzlo ... teraz tam mam win7 , tam si to stiahlo ovladace samo a nic nemrzlo , aspon to, aj tak zamrza a dost sa prehrieva ... napr. ked hram obycajne CS tak mi to zamrzne ... takze grafou by to nemalo byt (