killing floor 2009

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

killing floor 2009

Príspevok od používateľa Betarik »

zdravim hral to uz niekto ? da sa to hrat po nete ? aj bez originalu teraz som nasiel nejake ns patche ale ked ich nainstalujem tak mi ani neukaze servere :?

Kód: Vybrať všetko

http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=12906
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

kukal som to ale vyzera to dost lacne oproti L4D a tusim to kedysi zacinalo ako free mod na UT2004 :? btw riadne sockarstvo ked niekto nie je schopny zaplatit za hru asi smiesnych 15€
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

pre teba to mozno je sockarstvo a smiesnych 15 e ale pre mna je* 15 e dost :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ako free to urcite nevychadzalo kedze to vyslo pred 2 dnami :wink:
Dátum vydania: 14. Máj 2009
Paress
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Paress »

Tu hru som si kupil, v podstate nic nove oproti modu, ani myslienka tejto hry, zacala ako kopia misie v UT, kde trebalo prezit a vsetkych vystrielat, fakticky len zmenili skiny v zaciatkoch...

akurat vylepsena grafika, na very high detailoch to vyzera celkom fajn, a slusne to potiahnu stare pc, co jej pridalo na oblubenosti..

ale ked sa na to mam pozriet celkovo, je to lacna kopia L4D, napr. rady proti zombikom na zaciatku, ci moznost videnia hracov cez steny, aj ked ich nevidite priamo ako v L4D, ale vidite ich "menovky" s perkami, co su vylepsenia vasej postavy za zabitia zombikov ci healovania spoluhracov...isto, autori hry poukazuju, ze nekopiruju L4D, a ze tento mod tu bol pred L4D, ale samotny mod tieto "vylepsenia" nemal, a ako prve s tym prislo L4D...

v hre mate moznost napr. zavriet dvere a zvarit ich..zombici tento zvar mozu buchanim rozbit, ale vyho mozete neustale obnovovat...nie je to az taky tvrdy coop ako L4D..

hru treba vyladit, jej samotne vydanie bolo o 4 hodiny odlozene, lebo chlapci z TW prisli na problemy so stabilitou serveru s pod linuxom...
hlavny problem je server browser, kde sa nezobrazuje vacsina serverou, po jeho dnesnom update mi uz sice zobrazuje ovela viac serverov, ale zasa nezobrazuje ping )
pripajanie na server je zdlhave, mam C2D, 2,66 ghz a pripaja ma okolo minuty a pol, vacsinou som na serveri aj tak prvy a cakam na ostatnych )
niekedy vas dokonca na server ani nepripoji, len na vas blika cierna obrazovka )
nestabilne serveri, stale sa riesi problem nestability serverov pod linuxom
vysoke pingy
nevyvazenost jednotlivych urovni hry a vysoke skoky medzi nimi...niekedy vam na konecneho bossa nezostane municia...mam ho podrezat s nozom???

hra je zabavna, celkom fajn za 15 eur, ale stale mam z toho dojem, ze hrajem L4D, nic originalne...

//autoeditácia príspevku ( 16 May 2009, 16:06 )
Filipito napísal:ako free to urcite nevychadzalo kedze to vyslo pred 2 dnami :wink:
tato hra bola povodne free mod stiahnutelny pre UT2004..zacinala rovnako ako cs, dod, ci tf...teraz je to samostatny standalone a ut2004 k tomu nepotrebujes...
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Filipito napísal:ako free to urcite nevychadzalo kedze to vyslo pred 2 dnami :wink:
najprv to bol free mod na UT2k4 :D hral som to asi pred 2 rokmi
http://www.moddb.com/mods/killing-floor
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Rozsireny MP

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

Zdravim, neviete niekto prosim ako sa da vytvorit hra na ktoru sa moze napoji viac hracov ako 6? lebo na garene su servery kde hra 12 alebo 22 hracov a na youtube som videl kde hralo 60 naraz:-D a zaujimalo by ma ako to spravili:) Dakujem
majci555
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majci555 »

Prosim vas neviete niekto ci nema spravenu dakto siet na hamachi kde sa to hra????
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Hamachi servery, tu ich mas par. Kickuju neaktivnych hracov, takze si urob dobre meno :D

http://killingfloorservers.webs.com/
Napísať odpoveď