Tu hru som si kupil, v podstate nic nove oproti modu, ani myslienka tejto hry, zacala ako kopia misie v UT, kde trebalo prezit a vsetkych vystrielat, fakticky len zmenili skiny v zaciatkoch...
akurat vylepsena grafika, na very high detailoch to vyzera celkom fajn, a slusne to potiahnu stare pc, co jej pridalo na oblubenosti..
ale ked sa na to mam pozriet celkovo, je to lacna kopia L4D, napr. rady proti zombikom na zaciatku, ci moznost videnia hracov cez steny, aj ked ich nevidite priamo ako v L4D, ale vidite ich "menovky" s perkami, co su vylepsenia vasej postavy za zabitia zombikov ci healovania spoluhracov...isto, autori hry poukazuju, ze nekopiruju L4D, a ze tento mod tu bol pred L4D, ale samotny mod tieto "vylepsenia" nemal, a ako prve s tym prislo L4D...
v hre mate moznost napr. zavriet dvere a zvarit ich..zombici tento zvar mozu buchanim rozbit, ale vyho mozete neustale obnovovat...nie je to az taky tvrdy coop ako L4D..
hru treba vyladit, jej samotne vydanie bolo o 4 hodiny odlozene, lebo chlapci z TW prisli na problemy so stabilitou serveru s pod linuxom...
hlavny problem je server browser, kde sa nezobrazuje vacsina serverou, po jeho dnesnom update mi uz sice zobrazuje ovela viac serverov, ale zasa nezobrazuje ping )
pripajanie na server je zdlhave, mam C2D, 2,66 ghz a pripaja ma okolo minuty a pol, vacsinou som na serveri aj tak prvy a cakam na ostatnych )
niekedy vas dokonca na server ani nepripoji, len na vas blika cierna obrazovka )
nestabilne serveri, stale sa riesi problem nestability serverov pod linuxom
vysoke pingy
nevyvazenost jednotlivych urovni hry a vysoke skoky medzi nimi...niekedy vam na konecneho bossa nezostane municia...mam ho podrezat s nozom???
hra je zabavna, celkom fajn za 15 eur, ale stale mam z toho dojem, ze hrajem L4D, nic originalne...
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2009, 16:06 )
Filipito napísal:ako free to urcite nevychadzalo kedze to vyslo pred 2 dnami
Dátum vydania: 14. Máj 2009
tato hra bola povodne free mod stiahnutelny pre UT2004..zacinala rovnako ako cs, dod, ci tf...teraz je to samostatny standalone a ut2004 k tomu nepotrebujes...