Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
Budú ešte dve ďalšie bonusové epizódy , tieto dve len ukončia štvrtú sériu , nie celý seriálnestik napísal:vecer posledne dve casti prison breaku
+ zas dalej v god of war, nenormalna hra, len troska tazka
+ cely tyzden volno, len v pondelok k zubarke, utorok, ... sa fajne vyspim doma
- zajtra rano do kostola, no "chce" sa mi...
- notebook ma nejake rozhejgané pánty, nie je sice moj, ale aj tak ma to serie, preto, ze potom bude na mna, ze som ho dosral
- vecer na stretko z birmovky...
+ cely tyzden volno, len v pondelok k zubarke, utorok, ... sa fajne vyspim doma
- zajtra rano do kostola, no "chce" sa mi...
- notebook ma nejake rozhejgané pánty, nie je sice moj, ale aj tak ma to serie, preto, ze potom bude na mna, ze som ho dosral
- vecer na stretko z birmovky...
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
Fabo ty ozran
Vcera sluzobna vecera.
Dnes neocakavane stretko s Kibom, Gotharom a BGS-eD Group 
Aquapark, Vecera, Oldies s Janickom ...
Nikdy som netusil ze Pohladenie po tvari, prejdenie prstom po perach a sladky bozk ma tak rozlozi ... Este nikdy som nieco taketo nezazil ... Mal som pocit ako keby som letel 10metrov nad zemou s motylmi v bruchu. Proste nadhera
I'm definitely in Heaven
//Ups
//Ups
shark, ze sa nehanbis, davas dve pluska aquaparku, ale len jedno bozku? sklamal si ma
btw: + viem uz terminy vsetkych skusok
--- a zacina mi lepit. na moje pocudovanie ale zostavam relativne kludny aj pri veciach, na ktore si uz nespominam a mal by som ich jednoznacne vediet
- nechcem sa vidiet v akom stave budem po skuskovom (psychickom aj alkoholickom)
btw: + viem uz terminy vsetkych skusok
--- a zacina mi lepit. na moje pocudovanie ale zostavam relativne kludny aj pri veciach, na ktore si uz nespominam a mal by som ich jednoznacne vediet
- nechcem sa vidiet v akom stave budem po skuskovom (psychickom aj alkoholickom)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vecer discoo
unaveny z roboty