PASCAL-problemy
PASCAL-problemy
ahojte,mensi problem...vcera som v pohode programoval v pascale a nechal som to tak,este som to odskusal-vse pekne frcalo,vypal som pocitac a dnes si ktomu sadnem ze idem pokracovat a zrazu mi napise(vid priloha).Co stym?? dakujem!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
problem je vtom ze iny pascal program nemozem pouzit pretoze potrebujem pouzit prikaz CASE a window a textbackground....a to mi na inych neslo...
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 15:26 )
JUHUUUU IDE TO!!!!prosim este nelokujte tuto temu...este mam pocit ze ju casom budem potrebovat...DAKUJEM MOC KRAT!!!
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 15:26 )
JUHUUUU IDE TO!!!!prosim este nelokujte tuto temu...este mam pocit ze ju casom budem potrebovat...DAKUJEM MOC KRAT!!!
Skôr tam išlo o problém, ktorý spôsobuje neupravená crt knižnica na novších1 procesoroch. V takom prípade v tej crt knižnici naozaj nastalo delenie nulou (vlastne nejde o delenie nulou, skôr ide o to, že výsledok je príliš veľký aby sa zmestil do jedného bajtu; alebo niečo také, už si presne nepamätám).
1 novší = čokoľvek nad približne 200MHz
1 novší = čokoľvek nad približne 200MHz
PROBLEM-udajovy typ REAL
ahojte takze sa najprv podakujem modom ze to tu nezaverli a ja mam moznost napisat dalsi svoj problem s pascalom.....
Mam problem pri zadavani udajov v reali(potrebujem zadat priemery ziakov)....dam compile-vse OK....dam run-vse ok...spusti sa mi program a zadavam potrene udaje(meno,priezvisko,...)ale ked sa dostanem k tomu priemeru, napisem ho a dam enter, tak mi to nejak zvlastne skoci o riadok a cele sa to "pretentockuje"
co je za problem??
ahojte takze sa najprv podakujem modom ze to tu nezaverli a ja mam moznost napisat dalsi svoj problem s pascalom.....
Mam problem pri zadavani udajov v reali(potrebujem zadat priemery ziakov)....dam compile-vse OK....dam run-vse ok...spusti sa mi program a zadavam potrene udaje(meno,priezvisko,...)ale ked sa dostanem k tomu priemeru, napisem ho a dam enter, tak mi to nejak zvlastne skoci o riadok a cele sa to "pretentockuje"
co je za problem??
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP