Pomätená učiteľka na elektrotechnike často potí totálne nezmysly. Museli by ste ju vidiet a poznať, aby ste jej hláškam pochopili. Táto je taká "neutrálna", preto ju píšem aj sem. Zapotila to v piatok, teda včera:
Vidíš toto nič?
+ na každej hodine zopakuje asi 30-40-krát jej obľúbené spojenie: No dobre!
pytal som sa dnes mojej sestry, preco nebola mame pomoct v zahrade. odpoved: ja som taka unavena, ze uz vcera cesto zo skoly sa mi oci zatvarali
myslel som ze sa postim
skoda ze to pisem az teraz.
mam jedneho kamarata ktory hovori cisto ako Boborovsky( mozno poznate s profesionalov)hovori tak mozno uz aj rok a vtedy o profesionalov nebolo ani chyru ani slychu.
jeho hlasky ked ideme po meste su na postanie "Si uplny debil, Si uplny debil" mozno niekto nepochopi, to nevadi to treba vidiet
(Ucitelka): Adriana chod si sadnut k Radovi
(Ja): Prosim?
(Ucitelka): Ano, ide si sadnut k tebe!
(Ja): Ma aspon neserte laskavo!
(Ucitelka): Tak za toto sa mi ospravedlnis!!!
(Ja): No tak pardon, ale tu svinu sem neposadite!!!
(Ucitelka): Co si to dovolujes?!!
(Ja): Ak chcete posadit svinu k labuti, tak ja teda odlietam do zadnej lavice.
Vsetci sa tam zacali uje*avat, len ja nie, bo som mal nastavenu trajektoriu do riaditelne...Razz
Spolužiak opitý v bare a vedla neho sedí baba. Tak pozerá na ňu a spýta sa "Možem ti ošťať nohy ?"
Ona naňho zdesené pozerá a vraví že "nie !"
On samozrejme našort a dodá "Ale nó tak aspoň päty" no akože čistý hardcore
kupovali sme s bratrancom bagety a predavacka:D 2 centiky by nahodou neboli? a bratranec: ani nahodou.. alebo mu padli penaze a zakrical: potratil som!
No dávam pár záderov aj ja Najradšej mám rád (učiteľ matiky): Barbora, odlož ten mobil, lebo ti ho zoberiem, a budem Ti volať na horúce linky, že sa nedoplatíš Na hodine etiky: Učiteľka: A keď na ľudí dôjde puberta, čo sa stane?
Spolužiak: Vyrašia jebáky