Exotická zelenina? Sem patrí čo? Brokolica je tiež exotická? Podľa mňa ani nie. Som myslela, že olivy, tie mám rada, ale čítam, že to je tiež ovocie...
Ovocie / zelenina
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Niektoré tie názvy, keď nakupujete v hypermarkete, to je ako výstava tropického ovocia, to len pozerám, že to čo je a tie názvy.
Inak mne mango chutí kvôli tomu, že chutí ako borovica, ale borovica s mydlom to nie je.
Inak mám veľmi rada aj pomelo, aj kiwi, kokos, vlastne úplne všetko ovocie.
Exotická zelenina? Sem patrí čo? Brokolica je tiež exotická? Podľa mňa ani nie. Som myslela, že olivy, tie mám rada, ale čítam, že to je tiež ovocie...
-
audiotrack
VIP
medzi exotickú zeleninu patrí napr.: http://www.viscojis.cz/index.php?option ... &Itemid=64
Nepamatam sa, ako sa volalo uz to ovocie, ale ked som bol v Singapure jedaval som ho tam kazdy den. Duzinou sa podobalo na straciatellovu zmrzlinu a chut to malo... neopisatelnu. No co je najzvlastnejsie, stavu z toho ovocia alebo duzinu nesmiete kombinovat s alkoholom. Dovod? Zomriete. Vzdy tam pri stole so zeleninou stal chlapik a ked videl neakeho ne-azijskeho cloveka ako si nabera alebo nalieva stavu, vzdy ho prisiel taktne upozornit. Ako sa voalalo, to si uz zial nepamatam. Ak by mal niekto zaujem to zistit, tu je web hotela, napiste si tam. ; )
No a k mojej najoblubenejsej zelenine patri patizon (hlavne ked je vysmazeny:D) a z ovocia su to vlastnorucne dopestovane jablcka a vlastnorucne kupene banany. ; )
No a k mojej najoblubenejsej zelenine patri patizon (hlavne ked je vysmazeny:D) a z ovocia su to vlastnorucne dopestovane jablcka a vlastnorucne kupene banany. ; )
-
Bushido
Medium Professional
V podstate mám rád skoro všetko ovocie a jem obrovské kvantá ale nemusím avokado, citrón .p, žltý melón a vždy si spomeniem až ked to niekto spomenie... Veľa ovocia ma fakt dobrú chuť len ked sú správne vypestované, ale napr mango, tam je chuť skoro vždy tá istá, len je tam trochu problematické čistenie... By ma zaujímalo koľko veľa toho som este neochotnál, ani v zahraničí som nebol okrem rakúska česka...
-
audiotrack
VIP
Teraz ma napadlo keď si spomenul tie čerstvé figy, raz sme si ich s kolegyňou nakúpili pretože nám ktosi hovoril, že je to výborné a sme ich dosť veľa na jeden raz pojedli, len to sme ešte netušili, že čerstvé figy sú fajn prostriedok proti zápche...wolodo napísal:Ked som bol na dovolenke boli fajne cerstve figy...
Zjem v podstate vsetko, nemusim moc akurat zlty melon.
A nekupujem moc produkty s prichutou jahody lebo maloco tie jahody naozaj pripomina
-
bolek
Guru
Ale v bežnej reči voláme plody zemiaky ako také a hľuzy to, čo začne na nich vyrastať, keď ich máme dlho napr. v pivnici a poriadne to vykrajujeme, lebo je to jedovaté.Pantinela napísal:Plody sú tie malé guličky keď ti odkvitne kvet na byli a hľuzy by mali byť samotné zemiaky ako ich poznáme (aspoň dúfam)
-
Fabo
Hardcore addict
Neni to ten dragon fruit co daval dudo na zaciatok druhej stranky?kinjeril napísal:Nepamatam sa, ako sa volalo uz to ovocie, ale ked som bol v Singapure jedaval som ho tam kazdy den. Duzinou sa podobalo na straciatellovu zmrzlinu a chut to malo... neopisatelnu.
Ja osobne exoticke hovadinky moc neoblubujem, z ovocia vobec tak jabkla, hrusky a koniec
Zeleninu zjem takmer hocijaku.
btw. zemiaky su povodne z ameriky nie?