Eurovision Song Contest 2009

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Georgeo88
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

No podľa mňa asi najlepší výber poroty aj keď som čakal Cmora.Ten song sa mi celkom páčil.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Myslím si, že keby Cmoro po odstúpení Desmodu nevyhlásil, že ho tam už jednoznačne nedotiahnu, tak by vybrali práve jeho.. Inak Smola nebola v poslednom kole na štvrtom mieste?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Innocence napísal:Myslím si, že keby Cmoro po odstúpení Desmodu nevyhlásil, že ho tam už jednoznačne nedotiahnu, tak by vybrali práve jeho.. Inak Smola nebola v poslednom kole na štvrtom mieste?
nie, bola na siestom
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

este so vsetkych je podla mna najlepsi Robo Opatovsky ten song je celkom v pohode , urcite lepsie jak to mukatodo ci jak sa to vola a ich ta ram ta tam . ale skoda toho desmodu no
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

mne sa smola a hrusky tiez pacia , aspon trocha vycnievaju z radu , btw. hura ,hura , dneska je matura :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

dufam, ze skoda toho desmodu si myslel takto: skoda desmodu, ktory kedysi davno hral muzicku, ktora sa dala pocuvat (album 001), fakt skoda, ze sa z nich stal vrchol klise a ich texty su stupidne ako basnicky, ktore som pisal ked som mal 12 a bol som zalubeny do jednej spoluziacky..ak si to myslel tak, tak je to dobre :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

RoQa napísal:mne sa smola a hrusky tiez pacia , aspon trocha vycnievaju z radu , btw. hura ,hura , dneska je matura :D
ver ze keby tento song zaspievali tak im poslem hlas :D
keyser: no ano , vies desmod bol niekedy super ale teraz je dost nahovno :? to je pravda
Georgeo88
Light Star
Light Star

ČO hovoríte na konečný výsledok? pozerali ste to niekto?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nepozeral som, ale na nete som čítal, že vyhrali Nela a Kamil.. Tí si to asi najviac zaslúžili, ale myslel som si, že porota tam pretlačí Bezbabku, ktorý je len v pozícii druhého náhradníka.. Celkovo ma prekvapilo celkovo 3. miesto Mukatado - resp. miesto prvého náhradníka, čiže 2. miesto.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

myslim, ze tam bolo par pesniciek, ktore by mali sancu ako tako uspiet(nehovorim, ze by mali sancu vyhrat), ale to co vyhralo to urcite nebude.. uplne obycajna muzikalova pesnicka akych je na svete pozehnane, vobec nic vynimocne..
osobne som drzal palce smole(aj ked nehovorim, ze ti by mali sancu)..

mozno najvacsie sance uspiet v moskve malo mukatado, ktore mna osobne dost prijemne prekvapilo..

drzim palce gypsy.cz! :)
Georgeo88
Light Star
Light Star

tak mukatado podla mna nie zlé určite lepšie jak minule no zaradil by som to medzi obyčajné priemerné pesničky čo počuješ v rádiu každú chvíľu ,nehovorím že nela s kamilom urobia nejaký skvelý výsledok no tá pesnička má určite niečo do seba aj na eurovision.tv to má celkom dobré ohlasy
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa sme dopadli lepšie ako v Čechách, mne sa Gypsy.cz zdalo dosť trápne. Mukatado sa mi tiež páčilo, podľa mňa je dobré, že skončili aspoň ako prvý náhradníci. Tomu Bezdedovi kto posielal hlasy? Asi nejaké 13ky-14ky. :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

z tych roztahanych zuvackovych pesniciek ma prekvapujuco najviac oslovil prave Bezdeda a som trochu sklamany ze je az ten treti, lebo ta pesnicka mala ovela vacsi drive ako by som cakal od bezdedovej pesnicky - a vacsi a lepsi drive ako vacsina tych zuvaciek....
massriot najvacsie sklamanie, tazki rockeri a pesnicka tepla jak prevarena voda
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Víťazom sa teda stal Alexander Rybak z Norska.
Aky mate nazor?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

super..bielorus reprezentujuci norsko...za poslednych par dni som si precital niekolko velmi presnych a trefnych clankov v sme...
najlepsi asi tento: http://kultura.sme.sk/c/4844922/ako-nam ... vizie.html
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nekukam to len som pozrel mirakov odkaz na tých dvoch zo slovenska ......no hrôza keby s touto pesničkou vyhrali tak obehnem holý celé mesto

mňa zaujal tento chalan teda tato pesnička
http://www.aktuality.sk/koktejl/bulvar/ ... jho-vitaza
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Nasi nakoniec v semifinale skoncili na predposlednom 18. mieste, cakal som trochu lepsi vysledok. Najlepsi boli cesi.. nedostali ani 1 bod :) (my aspon 8 )
Georgeo88
Light Star
Light Star

tak akože čakal som že naši skončia lepšie...myslím že to zaspievali veľmi dobre ALE myslím že eurovízia je fraška...ved ked som videl čo postúpilo(hlavne z 2.semifinálového kola :shock: )tak som mal dosť,veď v tom 2.kole postúpili presne tie pesničky,ktoré sa mi nepáčili(až na 2-3 favoritov).Celkový víťaz si víťazstvo síce zaslúžil,mal peknú pieseň a dokonca vedel aj spievať(ako jeden z mála)ale to mi nenapraví celkový dojem zo sútaže
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pozeral som vcera.boli tam dobre pesnicky - ,litva, armensko, portugalsko, moldavsko, rusko a hlavne estonsko. skoda len ze eurovizia nie je o kvalite ale o medzianrodnych vztahoch a nacionalizme (vid turecko, albansko, grecko)
ale mozme byt hrdi na to ze u nas nevyhral vopred urceny favorit ani nejaka diskosracka ale vkusna a kvalitna hudba.
skoda nasich. nela a kamil su fakt sikovni. bohuzial sme mala krajinka bez medzinarodnej loby a navyse sme nereprezentovali trendovou srackou ale kvalitou. tdalo sa ocakava ako dopadneme
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Pozrel som si túto "súťaž" a musím povedať, že sa tam nenachádzalo takmer nič, čo by ma zaujalo...
Skôr som bol znechutený všetkými tými tanečnými show, vlnením sa vo vetre, jednoduchými textami, snahou upútať, čo najmenším množstvom oblečenia, preafektovanosťou a pod.
Nenašiel som tam nejakú radosť z hudby, alternatívu, voľnosť, hravosť, skutočný cit...
Tie vystúpenia, v ktorých interpreti nebrali taký ohľad na show boli zase až príliš "uhladené", ale celkový víťaz narozdiel od reprezentantov Turecka, Ukrajiny či Nemecka ovládal aspoň hru na husle, čím okorenil svoj aký-taký spevácky výkon...
Napísať odpoveď