CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Kimo mi napísal SS. žiada unban. Bol som na Kima upozornený tak som ho točil. Prikladám demo. POzeral som ho viac krát. Hlavne posledné dve zabitie hráča "abccd" a "pegasusss...." Premýšľal som či to nie je sluchom ale keď sa zadívate ako na hráča "abcd" mieri cez stenu v "trajektórií" "abcd"ovho výskoku, hovorím že má Walhack. Kimo, ak máš čo napísať, napíš to sem.

čo sa týka Emo_O jednoznačne unban nedostaneš. WH. Konec diskusie. Prvý kill a potom tá istota že CT je za śkatuľami pod T spawnom je mi dôkazom. ďalej som uź ani nepozeral. Konec.
btw v deme kde Pepo toćí Ema Kimo napísal "emo WH. Viem to." mi tak trošku príde zvláštne. Každopádne tiež WH a perm. oprávnený. Žiaľ máte kódy tak si hˇaldajte iný server. U nás si uź ani jeden z Vás nezahrá. K tomu že Kimo "Vie" že emo má WH som myslel tak že videl cez steny rovnako ako Emo. Viem, je to len domnienka, každopádne Kimo WH má. Dovidenia.

Pepo a doom výborná práca.
Prílohy
kimo.rar
(687.38 KiB) 41 stiahnutí
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

Ja len tolko k tomu, ze nikdy som nemal WH ani mat nebudem. V ten den co som ten ban dostal boli u mna 2 kamosi, normalne sme hrali, repro naplne. Mozno aj preto som viac pocul a darilo sa... tie vase domnienky, ze som mieril presne nanho jak skace ved to je blbost...video mi nejde, skoda ale urcite viem, ze to bola totalna nahoda...este k tej vete "emo WH. Viem to."
Zistil som to tak, ze normalny hrac ktory WH nema vystriela do steny cely nasobnik a zabije hraca a EMO ? ten vystrelil 3 krat..ale presnych.
Akoze zabanovali ste nespravneho.. s tych 2 hodin co hravam za den CS tak hram len na hojko o to viac ma to mrzi, ze mam ban prave tam...
Mam tu iny nick tak dokladam nick na CS: Kimo
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Ako sory leko ale mám dosť..kimo je moj brat a v živote nemal cheaty..ja by som bol prvý čo by ho na server nepustil a zmlátil by som ho..hrá vo vedlajšej izbe a každú chvílu som unho..este sa mu smejem aký je lucker..hovoril mi že dal troch naraz tusim to bolo inferno...a čo sa teraz nedozviem...wh...demo som pozrel aj stokrát ale nevidím tam žiadne znaky wh..normálne hral cs ako vždy..ten predposledny hrač(nie ty posledný dvaja)išol tam,bol opatrny,zacal po nom strielat,lama ani ho nezabil,vytasil deserta,potom henten bezal a nemyslíš že keby má kimo wh tak by sa ponom snazil strielat cez stenu?alebo nieco podobne?ja tam nič nevidím...no a tí poslední...luck jak svina..prvý mu tam vbehol,mal stastie zabil ho prvý a ten druhy tiez letel s náhodou..bol tam tusim smog/flash no tak pálil je jasné že bol pred ním tak to schytal...este raz kimo nepotrebuje wh..jednak ste zabanovali polku dediny, aj mna, a zabanovali ste toho nespráveho!..to je typické ked, niekto furt padá tak bude vykrikovat wh,cheater a podobne..nemám slov
Emo_O?
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Emo_O? »

lekoklatik napísal:Kimo mi napísal SS. žiada unban. Bol som na Kima upozornený tak som ho točil. Prikladám demo. POzeral som ho viac krát. Hlavne posledné dve zabitie hráča "abccd" a "pegasusss...." Premýšľal som či to nie je sluchom ale keď sa zadívate ako na hráča "abcd" mieri cez stenu v "trajektórií" "abcd"ovho výskoku, hovorím že má Walhack. Kimo, ak máš čo napísať, napíš to sem.

čo sa týka Emo_O jednoznačne unban nedostaneš. WH. Konec diskusie. Prvý kill a potom tá istota že CT je za śkatuľami pod T spawnom je mi dôkazom. ďalej som uź ani nepozeral. Konec.
btw v deme kde Pepo toćí Ema Kimo napísal "emo WH. Viem to." mi tak trošku príde zvláštne. Každopádne tiež WH a perm. oprávnený. Žiaľ máte kódy tak si hˇaldajte iný server. U nás si uź ani jeden z Vás nezahrá. K tomu že Kimo "Vie" že emo má WH som myslel tak že videl cez steny rovnako ako Emo. Viem, je to len domnienka, každopádne Kimo WH má. Dovidenia.

Pepo a doom výborná práca.
Pocuj leko ak sa vratime k tym krabiciam(mne nejde to demo) ale ak myslis to co ja tak za tymi krabicami som toho CT videl uz predtym jak tam zalieza... ale nebudem sa hadat vy ste admini
lekoklatik
VIP
VIP

V Kimovi som sa zmýlil. Osobne Opak-ovi verím. Ospravedlňujem sa. Nemusíś písať veci typu ospravedlnenie sa prijíma. Som nahnevaný čiže by som sa nahneval len viac. Ešte raz prepáč. Popravde už ma unaveju neustále skákať ako hráči pískajú. Teraz mi to však povedal niekto u ktorého sa oplatí počúvať. TakŽe unban Kimo. Mám pocit že by som sa mal zapavzovať aspoň na mesiac.

Čo sa týka Ema. Stojím si za prvým postom. I keď popravde už neviem či mám mojim očiam veriť.
Nazhledanou :aasmile13:
Emo_O?
Amateur
Amateur

lekoklatik napísal:V Kimovi som sa zmýlil. Osobne Opak-ovi verím. Ospravedlňujem sa. Nemusíś písať veci typu ospravedlnenie sa prijíma. Som nahnevaný čiže by som sa nahneval len viac. Ešte raz prepáč. Popravde už ma unaveju neustále skákať ako hráči pískajú. Teraz mi to však povedal niekto u ktorého sa oplatí počúvať. TakŽe unban Kimo. Mám pocit že by som sa mal zapavzovať aspoň na mesiac.

Čo sa týka Ema. Stojím si za prvým postom. I keď popravde už neviem či mám mojim očiam veriť.
Nazhledanou :aasmile13:
okej je najvyssi cas si kupit steam dik za nakopnutie pepo a leko :) hral som hojko 1 a pol roka ale sklamal som sa
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

nemam na teba slov...pokial viem tak hojko.com server bezi len 10 mesiacov, a ty si tu hravas uz 18 (niekto mozno nemal matematiku:))
steam si v pohode mozes kupit ale s cheatmi ti to bude nahovno....a nie je to len rozhodnutie mna a leka..viaceri co si pozreli demo mi napisali, ze ty nie si cisty...ak mi niekto doda dokazi o tom, ze si nevinny nemam problem s UNBANOM, ale zatial tu ziadne dokazy na tvoju obhajobu nevidim

a dema funguju urcite (chyba bude niekde na trase stolicka - pocitac)

edit// kimo cisty
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Kimo podla mna nema nic, ako sa uz povedalo, no Emo je zvlastny. Nedokazem to posudit ako leko z prvych dvoch fragov, to sa neodvazim, ale pozrel som poslednu akciu na tom duste, ta je dost zaujimava. Tak verim, ze pepo tam v tom celom deme nieco nasiel. Verim mu, ale pozriem si to demo este raz v klude.
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

Pozrel som si toho Ema, presne vedel kde je protihrac a neverim ze by mal take reflexy ze by zacal len tak strielat skor ako sa objavi...sice tu nemam ziadne slovo ale priklanam sa tiez k WH
Emo_O?
Amateur
Amateur

blazer napísal:Kimo podla mna nema nic, ako sa uz povedalo, no Emo je zvlastny. Nedokazem to posudit ako leko z prvych dvoch fragov, to sa neodvazim, ale pozrel som poslednu akciu na tom duste, ta je dost zaujimava. Tak verim, ze pepo tam v tom celom deme nieco nasiel. Verim mu, ale pozriem si to demo este raz v klude.
blejzr nechaj to tak aj tak nemam chut hrat aj keby som dostal UNBAN

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 12:15 )
stormo5 napísal:Pozrel som si toho Ema, presne vedel kde je protihrac a neverim ze by mal take reflexy ze by zacal len tak strielat skor ako sa objavi...sice tu nemam ziadne slovo ale priklanam sa tiez k WH
hej hej este kto sa prihlasi nech tu mate o jedneho hraca menej....
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Emo pisem len co si myslim. Kebyze si myslim ze si cisty tak to sem napisem a obhajim ta
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Ešte sa ja prihlásim nech tu máme o jedného cheatera menej keď tak veľmi chceš :wink:
Hneď myslím druhý kill , ide pre bombu v d2 na schodoch a presne mieri ku krabici z poza ktorej vylieza ct keď počul ako Emo zdvihol bombu , CT čo stráži bombu mohol byť hoci kde , inštinkt ? A takých vecí tam bolo viac
Emo_O?
Amateur
Amateur

FIKY napísal:Ešte sa ja prihlásim nech tu máme o jedného cheatera menej keď tak veľmi chceš :wink:
Hneď myslím druhý kill , ide pre bombu v d2 na schodoch a presne mieri ku krabici z poza ktorej vylieza ct keď počul ako Emo zdvihol bombu , CT čo stráži bombu mohol byť hoci kde , inštinkt ? A takých vecí tam bolo viac
ked je tak bomba ako bola stale sa tam pozeram ked idem od schodov ked som si to pozeral potom na deme tak to vyzeralo jak WH... stale sa najprv tam pozrem lebo aj ja tam kempim... ale sak dobre uz sa ani nesnazim o UNBAN...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Kimo nic nemal. ale ten Emo bol jasny. mne to takmer pripadalo akoby mal nie len wh ale aj ab. tie palice co im daval. ta prestnost. hmmm. neni sanca. marne tu place. Good Bye!
Emo_O?
Amateur
Amateur

PsychoS napísal:Kimo nic nemal. ale ten Emo bol jasny. mne to takmer pripadalo akoby mal nie len wh ale aj ab. tie palice co im daval. ta prestnost. hmmm. neni sanca. marne tu place. Good Bye!
Nic som nemal,hovorte si co chcete,
no ale uz mam steam...
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

No konecne ...aspon sem uz prestanes pisat tie tvoje nice vysvetlenia tvojich akcii...
lekoklatik
VIP
VIP

Kvoli hojko serveru si chlapec kúpil steam.
Myslím že na nás bude dlho spomínať :D
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

PsychoS napísal:Kimo nic nemal. ale ten Emo bol jasny. mne to takmer pripadalo akoby mal nie len wh ale aj ab. tie palice co im daval. ta prestnost. hmmm. neni sanca. marne tu place. Good Bye!
toto presne aj mne napadlo, ze ci nema AB. Ale obcas aj mne vyjdu take hedky za sebou tak to povazujem za luck
Emo_O?
Amateur
Amateur

lekoklatik napísal:Kvoli hojko serveru si chlapec kúpil steam.
Myslím že na nás bude dlho spomínať :D
jj :D budem,budem
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Co hovorite na toto demo? je to hrac s nickom 2
Niektorych protihracov som pocul aj ja, ale o niektorych vedel bez zvuku.
Prílohy
2.rar
(2.58 MiB) 38 stiahnutí
Zamknuté