ESS 4 vlastny server

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
akim14
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

ESS 4 vlastny server

Príspevok od používateľa akim14 »

no takze, chcel by som si vytvorit vlastny aktualizacny server na nod. niekde som o tom uz cital ale nevsimal som si to... a aby sa k tomu serveru nemuselo davat heslo.... vie niekto ako na to?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Subory v NOD32/update by malo stacit premenovat. Pozri si subory z NODU na obrazku vlavo, na pravej polovici su zase aktualizacne subory. Podla velkosti si vsimnes ako ich treba premenovat. Tieto konkretne su pre verziu 2.7, ide o update 4074 zo 14.5.2009.
Prílohy
nodko.jpg
akim14
Medium Star
Medium Star

dakujem, ale tadialto cesta nevedie... s programom Nod32viewer som si stiahol aktualizacne subory, no po ulozeni na server mi nod vypise ze sa nepodarilo pripojit na server....

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 11:00 )
dakujem, ale tadialto cesta nevedie... s programom Nod32viewer som si stiahol aktualizacne subory, no po ulozeni na server mi nod vypise ze sa nepodarilo pripojit na server....
akim14
Medium Star
Medium Star

prve nemozem uskutocnit mam windows a druhe je na nod32 2 a ne ess 3 alebo 4.....

//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 16:08 )
no mam to :D som sa k tomu nejak dopracoval... :D mohol by mi niekto pomoct s testovanim toho servera??? len by si stahoval aktualizacie.... dobra dusa nech napise SS.. a kazdemu k+ dakujem :oops:
Napísať odpoveď