www.last.fm

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
LubosZ
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa LubosZ »

Last.fm už nebude hrať hudbu zadarmo
http://medialne.etrend.sk/internet/spra ... rava=10796
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Prave teraz sa mi zapacilo pocuvat last.fm radio a oni mi toto urobia?
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Ak to pre vás nie je "konflikt záujmov", mohli by ste pls zahlasovať za novú promo fotku Lavagance? Vďaka :)
http://www.last.fm/music/Lavagance/+images/26198563
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Dneska som si všimol že som "Top listener" na last.fm na horkýže slíže :D .....normálne ma to potešilo :D....To mám najviac "plays" na horkýže slíže alebo ako to je?
Prílohy
own.JPG
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

o 3 prispevky vyssie bolo popisane ze nebudu hrat zadarmo... takze uz sa aj stalo..
Just a reminder, your free trial of Last.fm Radio will end after you’ve played 30 tracks. Enjoying it? Subscribe for only €3.00/month
cize 30 piesni a ptm bud si cvakneme alebo nebudeme pocuvat... to racej nebudem pocuvat.... len by som sa ostatnych chcel spitat ze ci nepoznaju nejake podobne stranky, radio bez reklam alebo nieco podobneho pretoze na HDD nemam dostatok miesta drzat miliony pesniciek...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja som si na last.fm vytvoril novy profil, kedze stary mi cital aj pesnicky, ktore pocuvala moja mama a sestra :) teraz to bude naozaj len to co pocuvam ja! :wink: http://www.last.fm/user/swarlitos
Gareth
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gareth »

Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

winni napísal:o 3 prispevky vyssie bolo popisane ze nebudu hrat zadarmo... takze uz sa aj stalo.. cize 30 piesni a ptm bud si cvakneme alebo nebudeme pocuvat... to racej nebudem pocuvat.... len by som sa ostatnych chcel spitat ze ci nepoznaju nejake podobne stranky, radio bez reklam alebo nieco podobneho pretoze na HDD nemam dostatok miesta drzat miliony pesniciek...
vyskusaj Deezer
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

winni napísal:o 3 prispevky vyssie bolo popisane ze nebudu hrat zadarmo... takze uz sa aj stalo.. cize 30 piesni a ptm bud si cvakneme alebo nebudeme pocuvat... to racej nebudem pocuvat.... len by som sa ostatnych chcel spitat ze ci nepoznaju nejake podobne stranky, radio bez reklam alebo nieco podobneho pretoze na HDD nemam dostatok miesta drzat miliony pesniciek...
Presne toto ma dnes dost znechutilo a uvazujem nad tym, ze si tam vymazem cely profil. Teraz to uz pre mna nema velky zmysel, podporoval som ich, pretoze som last.fm bral ako jednoduchy nastroj pomocou ktoreho som mohol objavovat nove skupiny, ktore mi to odporucilo na zaklade toho, co som pocuval, teraz je z toho uz len bezcenny spyware.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Veď ale tie funkcie čo si využíval ty ostali bezplatné. Ja tam rádio nepočúvam a predsa som subscriber, prišlo mi to ako najsympatickejší nápad z pomedzi stránok, ktoré sú momentálne tak populárne.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No to hej, ale tak teraz tam uz mam 30 000 pesniciek a obajvil som vdaka tomu svoje zvlastne chute v hudbe, ktore som si dovtedy neuvedomoval, no ale tak to mi ku stastiu nechyba. Najvacsi uzitok som mal prave z radia aj ked som ho nepocuval vzdy, ale vedelo zaujat a hlavne rozsirit obzory.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ach tak, to z toho prvého príspevku vyznelo úplne inak. Ja som napríklad rádio zapol možno dva krát a tiež už tam mám zo 30k. Skôr využívam similar artists, pripadne keď niekde objavím nejakú kapelu tak tam si ju obzriem a sosnem (legálne zakúpim) jej naj album ,aby som zbytočne nezačínal nepodarkami. Takže mne to zatiaľ bude vyhovovať kým nevymyslia nejaké iné drastické zmeny.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Alofok napísal:vyskusaj Deezer
no na Deezeri si tiez nevypocujes vsetko co tam je, ale lepsie ako nic
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

http://www.last.fm/user/awtt

ale mám to len dva dni, aj keď zaregistrovaný som už od roku 2007 :D
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

LubosZ napísal:Last.fm už nebude hrať hudbu zadarmo
http://medialne.etrend.sk/internet/spra ... rava=10796
urcite uz teraz existuje niekolko dalsich stranok ktore funguju na principe last.fm, cize podla mna toto nie je ziadny horor,
a aj tak sa mi nikdy last.fm nikdy nejak extra nepacilo. myslim, ze ja mam sirsi hudobny zaber v tom style ktory pocuvam ako last.fm.. ;-)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Ja som na tom Free fungoval štvrť roka. Nahádzal som si interprétov a piesne do knižnice, dal Play My Library a bolo. Občas som to usmernil tlačidlom Next, Ban Track.

Teraz musím potupne naťahovať do notebooku veci z domu cez internet, čo je otrava :x .
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

3 eur za mesiac nie je extra vela, ale inak by som vam odporucil najst si Nemecke, Anglicke alebo USA proxy, nastavit takto pripajanie v programe, a mate to :wink:
Alebo tiez sa odstahovat do tichto krajin :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja som presiel na ine online radio a som spokojny, sice mi to nepridava pesnicky do statistik v last.fm, ale mfp :)
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Caute, rozhodla som sa ze Last.fm venujem diplomovku (no shit) a sucastou prace by malo byt vysvetlenie funkcii Last.fm. Cielom prace bude ukazat ako mozu hudobnici vyuzit L.fm na prezentaciu svojej tvorby (takze tagovanie, eventy, blogy, upload hudby, jej rozne formy spristupnenia, videa, pics apod).

No a aby som mohla v texte co najzrozumitelnejsie ukazat ako je tam vsetko poprepajane, v sucasnosti tvorim nieco ako mind-map / data visualization / infographics sluzieb Last.fm. Toto je prva verzia a bola by som rada keby ste prispeli nejakymi komentarmi a napadmi, za ktore vopred dakujem :)

Viem ze samotna grafika ze zatial trapna, mojim cielom je teraz zistit ktore dolezite sluzby mi tam chybaju a ako ich poprepajam, az potom to zaobalim do niecoho krajsieho.

Dakujem velmi pekne
Prílohy
lfm_visualization_v01
lfm_visualization_v01
Napísať odpoveď