Grafická karta ATI 8x AGP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sov@
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Grafická karta ATI 8x AGP

Príspevok od používateľa sov@ »

Prosím Vás, potrebujem súrne pomoc ohľadom grafických kariet 8x AGP, mám základovú dosku NVIDIA nForce 2 Ultra 400 Chipset Based K7M2 Delta2 a potreboval by som nejakú grafickú kartu ATInu ale lepšiu od tej mojej čo mám teraz, teraz mám SAPPIHIRE Radeon 9550 128MB.
Len problém je v tom, že ja sa moc neviznám v PC a neviem ktorú grafiku si môžem dovoliť kúpiť, aby mi pasovala do tej zakladovky a aby mi išla.
Ak by niekto vedel poradiť ktorú grafiku od tejto mojej by mi ešte pasovala do zakladovky, nech sem napíše, ale lepšiu potrebujem, tak mislím, že ktorú najlepšiu by som tam vopchal...
Ak by Vám ešte pomohlo tu som odfotil nejaké údaje od manuálu, že aka grafika mi pasuje do zakladovky a niečo ešte aj s krabice od základovky.
Ja viem, že na týchto fotkách to mám všetko vipísané, ale ja sa moc v tom neviznám...Ďakujem :)
Prílohy
DSC02285.JPG
DSC02284.JPG
DSC02283.JPG
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

lepsiu grafiku na AGP asi nekupis http://www.alza.sk/graficka-karta-sapph ... d86307.htm

alebo povedz do akej sumy si predstavujes ...
napr tu mas este taku schopnu http://www.alza.sk/sapphire-hd-3650-512 ... 101778.htm

alebo ked fakt sces nieco lacne tak tuto http://www.alza.sk/sapphire-ati-radeon- ... 111782.htm ale tu by som nekupoval ...

Ale myslim si ze je to ako kupovat ciernobielu telku ... AGP je predsalen uz zastarale ... mal by si pouvazovat postupne o vymene zakladnej dosky ...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

ty kupujes grafiky podla ceny ? cim drahsia tym lepsia ? bo totiz MATROX grafiky su urcene pre napr policejne stanice studia kde je vela monitorov obchodne domy kde maju kamery atd a nie na domace pouzitie ...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

kamo tak ty si sa zblaznil vsak za 500 euracov by mal novy komp 4 jadro a nie len grafiku
ako tu pisal kolega oplati sa ti investovat do noveho pc a mas pokoj :wink:
agp je uz az moc zastarale :cry:
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

Dj-XxX typrosim ta nefetuj uz ti to stupa do hlavy a inak teme jedine novy komp zbytocne teraz vyhodis peniaze za grafiku co mozno ti bude komp s nou fungovat asi mesiac a nahodov sa ti pokazi a co s nou a ked uz chces tak niaku z bazaru toto sa ti fakt neoplati
:wink:
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Ono by to chcelo napisat,aku mas zostavu... ci to lepsiu grafiku vobec utiahne, aby sa to oplatilo aspon na 10%... :roll:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tak uzivatel Dj-XxX je uzivatel,na ktoreho cervena karma sadne ako usita.Citam jeho reakcie na technicke problemy a co prispevok,to blbost...Ten sa zapletie vsade,kde sa len da a popritom sa dannej problematike vobec nerozumie. :|
Takze jeho reakcie by som vobec nebral do uvahy-nakoniec ako aj v tejto teme...
Sorry za OT.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dudo02 napísal:Tak uzivatel Dj-XxX je sa dannej problematike vobec nerozumie...
tak napriklad mne pomohol heh :D
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Skus pripadne po bazaroch pokukat po Radeon 1950 Pro. Je to starsia zalezitost ako to co postol kolega hned po tvojom prispevku, ale urcite by si vykon pocitil. Dnes sa uz nepredavaju a ked sa aj predavali boli drahsie ako PCI Express, ja osobne som za nu dal nieco okolo 4000Sk, ale oplatilo. tato: http://www1.sapphiretech.com/us/product ... =168&grp=3
Dokupil som este ram aby som mal 2GB a procak ma Athlon 3700+ jednojadro a spokojnost. Musi byt na novy upgrade teraz niesu prostriedky :D
Povodne som mal grafiku 9800 Pro --> pozical som si 1650 Pro, ale tam nejak vykon nestupol, tak nakoniec som zainvestoval --> 1950 Pro.
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

manager666 ma pravdu nech napise autor tejto temy aky ma vobec procak ci sa oplati vobec iaka silnejsia kupovat
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Shano napísal:ty kupujes grafiky podla ceny ? cim drahsia tym lepsia ? bo totiz MATROX grafiky su urcene pre napr policejne stanice studia kde je vela monitorov obchodne domy kde maju kamery atd a nie na domace pouzitie ...
sorry ja som poslal zlej link to som len cumel a skopiroval omylom tu je moj navrh http://www.alza.sk/msi-nx7600gt-td512z-512mb-d74986.htm
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no to uz je jedno za tu cenu by som radse bral hd 2600 xt kera ma ddr3 ale stale ako pisem zalezi na procaku
sov@
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No takže, moja zostava PC je takáto : základovku už viete, procák mám AMD Sempron 2800+ 2 GHz, ramku mám 1,5 GB a grafiku už viete tiež, to by malo stačiť si myslím, len jedno nechapém na tejto stránke, kde sa da zmerať PC, že či ti pojde na ňom nejaká ta hra.
,tak ked si dám otestovať nejakú hru napr. NFS tak mi tam vipíše o procesore že mám 2GHz ale ešte k tomu toto : Performance Rated at 2.80 GHz, dal som sem screen a označil, čo presne myslím, neviete mi aj stýmto poradiť že či to znamená že to mám pretaktovane alebo nie ... , lebo vážne neviem... tu je screen... dakujem :)
p.s. : a ešte ako som vám dal tento screen, tak tám je vipísané všetko, aku mám zostavu tak myslím ... :)
-------------------------------------------------------------------------------------
no tak ktorú by ste mi odporučili kúpiť tu grafickú, nejakú fakt že dobrú ...

//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 15:42 )
prosim Vás no ako viete mi poradiť, dal som sem potrebné info čo ste odomna ziadali pls. potrebujem surne vediet ... dakujem :)
Prílohy
komponenty.JPG
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no procak neni nic uzas ale zvladne aj tu 2600 xt co som ti radil
sov@
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

a prosim Vas este mam jednu otazku, že ked kupim lepsiu graficku od mojej tak by mi isla napr. hra NFS:Undercover? podla mojej zostavy co mam ci by to ta grafika nejako nepotiahla ten procak alebo neviem neviznam sa v tom, lebo teraz mi trocha nevihovuje procak na spustenie tej hry aj s graifkou sice grafiku podporuje,este tak na minimum ale procak uz ne a preto mi to nechce ist ...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

sov@ napísal:graifkou sice grafiku podporuje,este tak na minimum ale procak uz ne a preto mi to nechce ist ...
stary keby si trošku porozmyšlal a investoval na novy tak nemusiš riešiť takuto dilemu a hral by si aj lepšie hry ako je undecover takže do buducna si našpor na novy a maš pokoj aj do buducna :wink: good luck
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kwbby si ho taktovla a niaku tu nowu grafu tak by ti to mozno aj islo mne islo na staom kompe co som m mal 3200+
Napísať odpoveď