Zaruku a novy. V podstate sa obzeram, kolko by ta sranda vysla a ci radsej nepockam na to kym vyjde novy model, snad to potom zlacnie na nieco prijemnejsie.
Indigo napísal:Zaruku a novy. V podstate sa obzeram, kolko by ta sranda vysla a ci radsej nepockam na to kym vyjde novy model, snad to potom zlacnie na nieco prijemnejsie.
Vacsinou ked sa predstavuju nove modely, tak im ludia neodolaju pockal by som, a kupil novy...
To uz v podstate viem. Len ked clovek vie, ze par metrov za hranicami by som ho ziskal s pausalom ovela lacnejsie, tak sa mi do neho u nas nechce investovat zatial
V CZ nema ani jeden operator co predava iPhone, iPhone blokovany.
dodo
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2009, 9:27 )
Indigo napísal:To uz v podstate viem. Len ked clovek vie, ze par metrov za hranicami by som ho ziskal s pausalom ovela lacnejsie, tak sa mi do neho u nas nechce investovat zatial
Kukni teda v CZ. Tym ze to kupis u operatora v CZ tak mas troska problem so zarukou...
abo skus pockat na nejaku akciu od operatora, ak chces brat aj s pausalom tak vie clovek niekedy pekne akcie vychytat ... i ked toto obdobie je dost hluche na akcie
No narazal som na Rakusko CZ jak je bez eura ma vobec nelaka
No dufam, ze hlavne ked pride ten novy model, tak spravia pekne akcie. Zatial to neni najhorsie, ale nikam sa neponahlam, takze uvidim co prinesie cas.
viac ramky sa mi paci ... inac nic co by ma tak extra zaujimalo. fotak nech je hocijaky, pouzivam lepsi 1G nemam ani pol roka, vymenu neplanujem... setrim na ine teraz