zdravím, mám taký malý problém. lavý reproduktor mi hrá oproti pravému velmi ticho (je ho potichu počuť až keď dám najväššiu hlasitosť) a neviem prísť na to čo to je. reprákmi to nemôže pretože som ich teraz vymenil za nové a problém bol aj v starých aj v nových ten istý. skúšal som to nastaviť v nastaveniach hlasitosti v štarte ale tam je všetko nastavené v poriadku a keď dám napr. hrať iba lavý reprák tak ostane ticho prípadne hrá potichu... neviem už čím to môže byť
Asi tak ako pise kolega dvoli neschopnosti Made in CHina Jack konektorov kere su na reprakoch sa zodiera vstup na pc vymenil by som ten konektor aj na kabli aj na zvukovke a to tak ze zoberes nejaku staru karty a odpajkujes z nej konektor a pripajkujes k tej tvojej
Bodlo by napisat, aky je to typ reproduktorov. U lacnych byva zvykom, ze jeden hra slabsie ako ten druhy, az od urcitej hlasitosti sa to vyrovna. Vacsinou sa jedna o ten pasivny ktory sa pripaja kablom k tomu druhemu, kde je cely zosilnovac. Skus vymenit ten prepojovaci kabel, standardne sa dodava dost tenky a tym stupa ohmatika ( alebo odpor ), cize signal privedeny do pasivnej bedne je tlmeny.
Priklad: ako keby si si zapojil dva reproduktory a jeden by bol 4Ohmovy a dury 6 Ohmovy. Ten 4 - ti bude hrat hlasnejsie.