LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

ako pisal niekto na lost.cz: po pozreti tejto 2epizody budete po meste chodit a mumlat "wtf?! wtf?!".
rovnake pocity mam aj ja...
dalsi odsek moze byt povazovany za spolier:
smrt Jackoba mi nieje jasna, chcelo by to vysvetlenie, rovnako kto postavil na ostrove v Pacifiku obrovsku sochu egyptskeho boha Sobeka. rovnako ako dvaja Lockovia.
btw: co povedal Richad po latinsky tej Ruske, ktora ako ruska nevyzera? :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

jackb napísal:ako pisal niekto na lost.cz: po pozreti tejto 2epizody budete po meste chodit a mumlat "wtf?! wtf?!".
rovnake pocity mam aj ja...
dalsi odsek moze byt povazovany za spolier:
„Ten, kdo nás ochrání“.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

vcera neskoro v noci som to dopozeral aj ja a veru dlho som nemohol zaspat,najma kvoli tomu,co sa stalo nakoniec a co sa stalo s Juliet...je velmi otazne co bude nasledovat,myslim ze vznikne velmi vela teorii,ved to vsak iba tvrocovia,ja len dufam...velmi velmi dufam ze Juliet to prezila,resp. bude zit...inak tam uz nemam oblubenu postavu :cry: ...najprv Eko,potom Faraday a teraz Juliet?...NOOOO :cry: ...ale aj keby sa to vsetko vratilo do spatnych kolaji,uz nikdy Sawyer nebude s Juliet...a tak velmi som im to prial
Ten cos a na zaciatku rozpraval s Jacobom je urcite monstrum a je to presne ten isty co, kto je teraz Locke...preco ale monstrum zabija Jacoba???
a suhlasim s teorou tej nohy sochy...urcite je to nasledok explozie...
teraz uz len cakat....
jackb
Redeemer
Redeemer

nemyslim. kedze Black Rock, alebo ako sa volala ta lodicka bola niekde v strede dzungle, mohla sa tam IMHO dostat len nasledkom tsunami, ktore vznikaju pri zemetraseni, pri ktorom mohla socha spadnut do mora.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

teraz ma vsak napadla jedna vec...k tej explozii doslo uz vtedy,ked Ben bol na ostrove...nehovoril v poslednej epizode ze ta noha tam je odkedy prisiel??? :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

djxtreme napísal:teraz ma vsak napadla jedna vec...k tej explozii doslo uz vtedy,ked Ben bol na ostrove...nehovoril v poslednej epizode ze ta noha tam je odkedy prisiel??? :roll:
jop. 1:0 pre moju zemetrasnu teoriu :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

keby vsak sochu urvalo tsunami, bola by niekde na ostrove...od 19. storocia by sa asi nerozpadla na prach...z toho vyplyva ze zdroj isiel z ostrova a nie z mora...
jackb
Redeemer
Redeemer

djxtreme napísal:keby vsak sochu urvalo tsunami, bola by niekde na ostrove...od 19. storocia by sa asi nerozpadla na prach...z toho vyplyva ze zdroj isiel z ostrova a nie z mora...
nn. zemtrasenie zlomilo sochu a ta padla do mora. mohla padnut aj smerom do vnutrozemia, ale krokodilia huba asi zavazila pre to more :)
po otrasoch prisli vlny a slahli lodicku do stredu dzungle.
ntreba zabudat, ze ta socha nemala byt polystirenova, tazke vlny by ju neodniesli na ostrov kazdopadne.
plus ako nahle padla do mora, zacala ju "rozozierat" voda, aj pravdepodobne ze z nej ostalo len velmi malo.
ak mala sochu znicit explozia, tak by bolo pravdepodnejsie, ze by tlakova vlna odniesla aj nohu... a musela by to byt vlna po H-bomb aby celu sochu zanieslo az niekam "do stredu mora", alebo aby ju to v okamihu rozsafranovalo na lego, alebo nie? :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

djxtreme napísal:teraz ma vsak napadla jedna vec...k tej explozii doslo uz vtedy,ked Ben bol na ostrove...nehovoril v poslednej epizode ze ta noha tam je odkedy prisiel??? :roll:
Jasne Ben to sice hovoril Sun, ze je to tak odvtedy ako prisiel, ale rozhovor presvedcivo nebol ukonceny vid:

SUN:
What happened to the rest of the statue?

BEN:
I don't know. it was like that when i got here.

SUN:
Do you expect me to believe that?

BEN:
Not really.

Prave citam dake zaujimavosti, verim ze ich bude viac :)
Napriklad odpoved, na otazku What lies in the shadow of the statue?
Odpoved prelozena z latinciny na: He who will protect us all.

Mame tu aj nejake promo na 6tu seriu..Avsak hovori sa tam, ze je to posledna seria :( http://the-odi.blogspot.com/2009/05/los ... promo.html
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

najlepsie na tom je ze Richard by mal vediet,co sa tam vtedy presne stalo,ci nie?...ten to vsetko prezil...a nejakych par epizod tvrdil ze videl som vasich priatelov zomiert...ktovie ci narazal na toto...vsetci zomriet...dost nepravdepodobne....v podstate oni vlastne zomreli v tej dobe,ale ocividne sa do doby kde je Richard nedostali...
:roll:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Uplne predvidatelny cliffhanger na konci, ale vsak dobre. A este mi pokazilo trocha napatie, ze uz od zaciatku som si bol skoro isty co je v krabici.

Co sa ale tyka 5. serie, tak to bolo uplne famozne, LOST sa stal u mna kralom serialov ! :smt057

A Gangy : logicky nemoze zmiznut zo serialu, kedze kedyze zomrie tak zomrie aj kazdy ostatni...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

nahodou dobra cast, dobre zakoncenie, len skoda toho cakania :?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Robbie42 napísal: A Gangy : logicky nemoze zmiznut zo serialu, kedze kedyze zomrie tak zomrie aj kazdy ostatni...
Na to si prisiel ako?...to ze vznikne explozia nezarucuje ze sa vratia spat na zaciatok,mozu ostat v minulosti a zomriet iba Juliet (aj ked by som rad s tebou suhlasil)...a navyse nikde nie je napisane ze ten zablesk bola explozia vodikovej bomby,mohla to byt ta uvolnena energia...
len pripominam Faradayove slova : "Everyone from us can die"
takze isty by som si nebol :roll:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

jeden postreh z lost.cz
15.5.2009 22:02:59 | Přečteno: 114x
Jack nic nezměnil....

Oproti ostatním článkům po konci sezony tohle asi je nic, ale je to jen takovy zamysleni. A k tomu nadpisu: Jack asi podle me vazne nic nezmenil. A k tomu me vede jeden duvod: Pierre Chang. Všichni víme, že přišel o ruku a doteď jsme nevěděli proč. Ale teď už to víme. Spadla mu na ní konstrukce od vrtáku. Au. Ale napadlo mě: Kdyby se Jack nic nesnažil změnit, tak by nejspíš Pierre už dávno utekl od konstrukce, takže by se mu s rukou nic nestalo. U konstrukce zůstal jen, aby pomohl trosečníkům. Kdyby tam trosečníci nebyli, nebyl by tam ani Pierre, tudíž by nemusel přijít o ruku. Toť můj názor. A ten zmiňovaný incident: to je podle mě samotné vybuchnutí bomby. No nic, už nebudu furt mlít blbosti.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

makaveli napísal:jeden postreh z lost.cz
Vies ono s odstupom casu sa mozes smiat na tie teorie co pisali na Lost.cz ked bola este 1a 2 seria ...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Tak jedno je jasne, tu letecku katastrofu urcite neodvratili, to by potom nebola dalsia seria.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

kokso vy to inak zeriete.. ja sa s vami ani nejdem zrovnavat :D
inak kto bol ten tipek co sa s Jacobom rozpraval na zaciatku tej dvojcasti? nebol to ten isty ktory teraz vyzera ako John Locke? John predsa zomrel a tento len zobral jeho podobu hm? John nema dovod zabit Jacoba ale ten zo zaciatku zda sa ze dovod mal
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

djxtreme napísal:...
jasne, pravdu mas, sorry. Ale aj na tomto vidiet ako si scenaristi zvolili lahku cestu (nevravim, ze zlu) : finalna seria moze zacat kde chce, ako chce, KEDY chce (haha :D)
dpc nech je uz februar
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

co sa stane je len v hlavach secenaristov,pripadne niekde na ich papieroch,takze nas caka krasnych 8 mesiacov teoretizovania :D
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

djxtreme napísal:co sa stane je len v hlavach secenaristov,pripadne niekde na ich papieroch,takze nas caka krasnych 8 mesiacov teoretizovania :D
ja mám pocit že oni ten scenár vymýšľajú za pochodu :D skončí jedna časť a hneď vymyslia dáku volovinu na ďalšiu ale zas ty by im nevydal čas na natáčanie :) čiže je to asi len moja šialená teória
Napísať odpoveď