chlape, ja som par krat stavil na take ligy ako: Peru, Dansko, Svedsko, a take tie nezname ligy... ked sa do toho nerozumies nedavaj na to... ja som tak daval a ani raz som nevyhral a to sa stavalo, ze 2.tým v tabulke prehral doma s poslednym a takStankoo napísal:Pridavam sa do klubu tiperovDavam vylucne futbal + tutovky z MS v hokeji,ako som ci cital topic,zapacilo sa mi tipovanie strelcov v NHL,Hojko este to praktizujes?
Vcera som vyhral 13 Eur,tipujem v Nike!
V stredu skusim Juhoafricku futbalovu ligu,pekne kurzy
Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
No to je skoro polovica ligy.Innocence napísal:Veľmi často nie, ale ak nájdem dobrý kurz a myslím, že môžu vyhrať.. tak prečo nie. Väčšinou tipujem ale na tímy ako Zenit Petrohrad alebo moskovské tímy.
to kobalt: bejzbalu som nikdy neprisiel na chut a to som ho dokonca malicku chvilu hraval...ale zvazujem, len sa mi do toho nechce zdlhavo dostavat...
Par vcelku dobrych tipov aj na bejzbal najdes tu:
http://www.betvox.com/
Na strankach sa podielal moj znamy, svojho casu to bol celkom macher..
Fuh, este stastie, ze som to dnes nestihol do stavkovej kanc., to by som vsadil na vitazstvo Dinama nad CSKA v pohari (kurz 3,55) - vikendovy ligovy zapas Dinamo pokazilo, az v zavere, tak som veril, ze si budu chciet silou-mocou napravit chut, ale bolo to presne naopak, boli nejaki zakriknuti a len so stastim vyrovnali v riadnom hracom case...
Par vcelku dobrych tipov aj na bejzbal najdes tu:
http://www.betvox.com/
Na strankach sa podielal moj znamy, svojho casu to bol celkom macher..
Fuh, este stastie, ze som to dnes nestihol do stavkovej kanc., to by som vsadil na vitazstvo Dinama nad CSKA v pohari (kurz 3,55) - vikendovy ligovy zapas Dinamo pokazilo, az v zavere, tak som veril, ze si budu chciet silou-mocou napravit chut, ale bolo to presne naopak, boli nejaki zakriknuti a len so stastim vyrovnali v riadnom hracom case...
-
Sagittarius
Guru
Ja si občas tipnem na baseball a darí sa mi pomerne dobre, že sa do tohto športu až tak nerozumiem, ale nie tak ako tebe.kobalt napísal:Baseball nikto netipuje? Ja tu mam par veci, za posledne dni.
A tipuje niekto islandskú ligu? Viem, pre niekoho dosť neznáma liga, ale zápasy vychádzajú slušne aj kurzy sú dobré, málo tímov, čiže dobre sa sleduje ako hrá ten, ktorý tím...kolá bývajú často roztrúsené, takže aj viackrát za týždeň je, čo tipnúť...a hlavne sa z veľkej časti hrá v období, keď je v ostatných súťažiach voľno....
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
celkom pekna vyhra nato ze si daval za 30 sksedoo napísal:no tak vcera sa trochu zadarilo![]()
![]()
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... e9e82eba5a
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
No na to sme prišli aj bez tebaeureka napísal:ze kto vzhra lol
// jáj...ty si myslel duel...no ak si myslel duel, tak napíš aj s kým hrajú...
-
Sagittarius
Guru
Duel je imho riadna somarina, môže byť duel Barcelona - Košice, kto dá viac gólov.. no, Košice dajú Žiline tri góly, Barca vsieti len jeden gól.. Košice sú víťazom duelu.. Vôbec nechápem takémuto tipovaniu, šak to je len čisto o šťastí, tam sa často nedá podľa "športových vedomostí".Sagittarius napísal:No na to sme prišli aj bez teba, ale na tieto zápasy to v blízkej budúcnosti nevyzerá....
// jáj...ty si myslel duel...no ak si myslel duel, tak napíš aj s kým hrajú...
(áno, priznávam, celé tipovanie je o šťastí, ale toto je o extrémnom šťastí.. nezáleží od sily útoku vôbec, môže hráčov súperova defenzíva slušne eliminovať).