Prihlasovanie v Opere

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prihlasovanie v Opere

Príspevok od používateľa Point »

Zdravim, mam tu taky problem.. ako som uz v nadpise nacrtol..prihlasovanie do stranok mi na opere strasne blbne.. napr gmail..(mam automaticke zapamatanie prihlasovacich udajov) kliknem na tu palicku carovnu ci co to je.. udaje sa mi vypisu do kolonky..kliknem na prihlasit.. stranka preblikne a nic.. stacilo ked som dal 2x tlacitko spat a znovu gmail a prihlasilo ma okamzite.. momentalne mi to nejde.. a zrazu mi nejde prihlasit sa ani na hojko (pisem z firefoxu) .. problem s ami opakuje .. udaje sa vpisu do koloniek..kliknem na prihlasit a stranka preblikne, no neprihlasi ma.. uz som sa snazil vymazat cookies aj vyrovnavaciu pamat aj hesla aj vsetko co sa vymazat dalo no problem tu stale je.. na operu som strasne zvyknuty.. ale toto mi neuveritelne vadi.. neviete niekto preco to robi? a ako by som tomu mohol zamedzit? diky moc
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

verzia opery?
inak, ja ked máčknem tú paličku (alebo Ctrl+enter), tak nemusím mačkať prihlásiť. vyplní to údaje a prihlási hned :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mno tak som si zle pamatal.. nemusim potlacit prihlasit preblikne to samo od seba... a verzia opery je 9.64
Napísať odpoveď