aký dobrý epilátor?
aký dobrý epilátor?
zdravím
chcem kúpiť sestre na narodky epilátor ale neviem aký je dobrý, síce tu nie je veľa báb ale aspoň tie čo sú tu by som poprosil o radu, že načo sa mám zamerať a pofľa čoho vyberať!!!:D
a dosť to súry takže diki za všetky rady
chcem kúpiť sestre na narodky epilátor ale neviem aký je dobrý, síce tu nie je veľa báb ale aspoň tie čo sú tu by som poprosil o radu, že načo sa mám zamerať a pofľa čoho vyberať!!!:D
a dosť to súry takže diki za všetky rady
-
lekoklatik
VIP
Moja sestra by ma poslala dpč s epilátorom 
Pokiaľ viem tak baby, aspoň moja segra by si celkom od súrodencov váźila niečo na stenu
Napr. v Poznańi (Polsko) som videl úplne úžasné hodiny. Proste hodiny a tých dvanásť ramien. Na konci každého ramena bol štipec na fotku. Z tohto by sa moja sestra zložila.
Ale som OT. Ty už máš vybraté.
Pokiaľ viem tak baby, aspoň moja segra by si celkom od súrodencov váźila niečo na stenu
Napr. v Poznańi (Polsko) som videl úplne úžasné hodiny. Proste hodiny a tých dvanásť ramien. Na konci každého ramena bol štipec na fotku. Z tohto by sa moja sestra zložila.
Ale som OT. Ty už máš vybraté.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ty si depilujes nohy?Key5ers0ze napísal:Ja mam remingtona za 50€. Ale ked chces sestre silou-mocou sposobit bolest za 50€ciek sa da vymysliet aj nieco lepsie
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
PAuLi3
Darca
Key5ers0ze: mas rozdiel ked si depilujes 2-3 cm chlpy a zenske niekolko mm chlpy..ked to zacnes prakticky vytrhavat s tym depilatorom u muzov tak sakramentsky boli, pretoze depilator neni na taketo velkosti chlpov, teda moze byt ale ak ti nevadi bolest
..inac k teme to si uz vacsiu blbost nevdel vymyslet ze depilator
, to by som sa aj hanbil sestre dat, uz ako tu bolo spominane si bude myslet ze ma strasne chlapte nohy tak jej chces pomoct ..., radsej jej kup nieco normalne nie takuto hovadinu, pretoze aj tak pochybujem ze by si s tym holilal nohy, baby si aj tak holia nohy bud s tymi 1- razovymi ziletkami, alebo kladejakymi sprostostami ako je veet apod., takze radsej jej kup nejaku mp3, alebo velku kyticu ruzi...
samozrejme že mám pre ňu aj niečo iné ale viem že ona si chce kúpiť epilátor, tak ju chcem prekvapiť aby ona nemusela vyvaliť za to prachy len neviem aký lebo jeden môže stáť 50 eur a jeden 100?:DD jasné že braun a philips ale je tam toľko modelov a ja neviem kt. z toho?:
a poznámky že radšej jej kúp niečo iné si nechajte, na to som sa nepýtal
a poznámky že radšej jej kúp niečo iné si nechajte, na to som sa nepýtal
-
Key5ers0ze
Guru wannabe