Ten oheň ti vyšiel. o 100% lepší než môj pokus
To predtým sa mi nepáči vôbec. Nezmyselné mi to pripadá na tom pozadí, nevidím v tom myšlienku. že je to temné? hmm
boy157. Neviem to tam nejak rozlúštiť. Ale napíšem čo mi to pripomína. 2 stromy v zime na nejakej ceste a medzi nimi použití ten efekt z psdtuts tá tlakova´vlna. Nepáčia sa mi farby. Pre mňa je to nečitateľné. Možno je to tvoj prvý pokus. No tak skúšaj ďalej. Dávam ti 1/5
ja osobne robim s Flashom 9 rokov.. a ked som chodil na strednu tam som sa hodil do skupinky kde sa vyucoval flash (neskor z toho urobili odbor). tak ja som uceny flasher . ale verym teorii ze vystudovany clovek vie velakrat menej ako samouk
Pekný flash.. predtým stromy čo boli tak autor boy157 doslova "zazdil" farbami tým Gradient Overlay.. Flash dobrý, ak je to teda len header.. mne sa strašne páčia flashové weby s pozadím od bielej do jemne striebornej, resp. z čiernej do svetlejšej čiernej.. pastva pre oči.
Všetko sa mi viac páči v origináli, veľmi prepchávaš svoje diela všelijakými čačkami.. No, ďalej oko a ten portrét v jazere jednoduché veľmi.. taký priemer no, 6/10 dokopy.
toto je úplný koniec..rofl to musí ísť do vtipov...
-------------
aby som nebol celkom ot...je to také priemerné...vidno že s photoshopom niečo vieš..tú babu si spravil podľa mna krajsou
Uz si asi vymazal post . Asi dostal rozum.
Nejaky c0der ci kdo neuniesol kritiku od Innocence, ktory zkritizoval Tadyy-ho obrazky.
ten c0der reagoval nejak takto - "tak sa po*eb ty ko*ot".
Nechapem tomu ale to je fuk.