Pravdy o dnesnych zenach...
-
Krueger98x
Amateur
174. Žena si je plne vedomá toho, že je žena a dokáže to proti mužovi patrične zneužiť.
175. Pravidlo 174 platí aj obrátene
176. Ženy sú buď aktérkami alebo príčinami všetkých depresií.
177. Ak by neboli ženy, tak by sme teraz nemali o čom diskutovať
P.S: Mrzí ma, že sa táto diskusia zvrháva na osočovanie žien z mužskej strany plná vulgarizmov a podobne..
175. Pravidlo 174 platí aj obrátene
176. Ženy sú buď aktérkami alebo príčinami všetkých depresií.
177. Ak by neboli ženy, tak by sme teraz nemali o čom diskutovať
P.S: Mrzí ma, že sa táto diskusia zvrháva na osočovanie žien z mužskej strany plná vulgarizmov a podobne..
-
Sagittarius
Guru
179. žena má vždy pravdu. A ak ju nejakou náhodou nemá, rýchlo vás presvedčí o opaku.
180. Na ženu by mohlo platit 1000000000000000 takýchto pravidiel a ani tak by ju muži nepochopili
181. Žena je to najcennejšie, čo muž môže doma mať. No zároveň je aj to najhlučnejšie, čo muž môže doma mať.
182. Aj nepriek všetkému je žena úžasná
180. Na ženu by mohlo platit 1000000000000000 takýchto pravidiel a ani tak by ju muži nepochopili
181. Žena je to najcennejšie, čo muž môže doma mať. No zároveň je aj to najhlučnejšie, čo muž môže doma mať.
182. Aj nepriek všetkému je žena úžasná
Ako žena popieram reči o tom, že žena rozumie len sama sebe. Je to hlúposť, lebo my ženy sebe vonkoncom nerozumieme 
Ách, ešte som zabudla. Zo začiatku mi táto téma prišla ako fajn zábava, ale čím viac som toho prečítala, tým viac som sklamaná. Sklamaná z mužov, ktorí nedokážu napísať jednu zmysluplnú vetu bez množstva hanobných a ženy ponižujúcich fráz. Toto škatuľkovanie je dosť nechutné...To si naozaj myslíte, že všetky ženy sú takéto??
Ách, ešte som zabudla. Zo začiatku mi táto téma prišla ako fajn zábava, ale čím viac som toho prečítala, tým viac som sklamaná. Sklamaná z mužov, ktorí nedokážu napísať jednu zmysluplnú vetu bez množstva hanobných a ženy ponižujúcich fráz. Toto škatuľkovanie je dosť nechutné...To si naozaj myslíte, že všetky ženy sú takéto??
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
P.S. Tato tema nesluzi na moralizovanie, hladanie vynimiek a podobne. Cize ak sa povie nieco, nemalo by za tym nasledovat nieco v zmysle..."Ale ja poznam holku, ta je uplne ina a podobne...". Tato tema ma podla mna z istej casti aj zabavnu funkciu pre nas chlapov, pretoze podla mna v mnohych veciach, ktore tu odzneju, niekto z nas najde nejaku podobnost zo svojho zivota. Dakujem za pochopenie.
Citat z prveho prispevku...to je ozaj tak velmi tazke toto pochopit?
Citat z prveho prispevku...to je ozaj tak velmi tazke toto pochopit?
-
Fanthomas2
Novice
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
LOL odbornici
/ale niektori ste sa aj trafili..
/
//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 12:47 )
/ale niektori ste sa aj trafili..
chech no doteraz som bola v tom,ze sa preferuju nekomplikovane typy nez Pandorine skrinky...;Qkachna napísal:184: zena ma byt zahadnou, nemala by odkryvat svoje tajomstva len kvoli tomu ze vietor fuka zo severu...
-
Andi_Cibula
Addict
Mali by odkrývať len pozitívne tajomstváNicki napísal:LOL odbornici![]()
/ale niektori ste sa aj trafili../
chech no doteraz som bola v tom,ze sa preferuju nekomplikovane typy nez Pandorine skrinky...;Q
Re: Pravdy o dnesnych zenach...
Myslim, ze celkom vystizne nazvy skupin z facebooku 
187. K dobrým chlapom sa chodia ženy vyplakať, k zlým vyspať.
188. Zlí chlapci ženy trápia,ale dobri ich nudia.
...Mozno sa taka narodila....a mozno je to photoshopGothaR napísal:Myslim, ze celkom vystizne nazvy skupin z facebooku
...Takova kocka....a s takovym debilem
Ked uz sme pri tych facebook skupinach, hej.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak toto je teda cista pravda...mozno nie zovseobecnene na sto percent, ale vynimka len potvrdzuje pravidlo.GothaR napísal:Myslim, ze celkom vystizne nazvy skupin z facebooku
-
Kamilgxk
Medium Expert
189. Zena chce pocut stale pravdu, ale nieze sa jej niekto opovazi odpovedat pravdivo na otazku mam velky zadok???

190. Ženy majú tri životné obdobia : V prvej idú na nervy svojmu otcovy v druhej mužovy a v tretej svojmu zaťovi .