ESET smart security vs. AVG 8.5

Informácie o software, ankety...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Hmm, tak to potom vyyborne je :) Mal by to vidiet moj kamos ...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Adulko1 ak mas cracknuty OS, cracknuty AV, tak je akakolvek dilema o zabezpeceni PC uplne zbytocna :)

Ak to mas legal - nevidim dovod, preco by si neaktualizoval system (ledazeby ti ten pojem nic nehovoril)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale samozrejme viem co je aktualizacia Win. :D Ale ja sa pytam, ze ako to vypnem v tom NODe ... :roll: lebo nic take tam nemozem najst ..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Myslim, ze nod od verzie 4 (rovnako tiez smart security) ma hlasenie o aktualizaciach priamo od windowsu - takze pokial bude windows vediet o novych aktualizaciach pripravenych k stiahnutiu/instalacii, tak ti to nod bude hlasit. Len ked je niekto neschopny/neochotny, si udrziavat aktualizovany system, neviem preco riesi somariny typu "nod mi nenasiel" - na to som narazal ;)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A kto je neschopny a neochotny? Preco pises v nekonkretnych formulaciach?? Inak pre info ja mam neleg. Win. Ale tak ak niekto nechape som pisal, len a iba o NODe, ze ako sa to da v nastaveniach vypnut, ak sa to da tak ako ak nie, tak je jasne, ze Win. to sam robi prostrednictvom NODu .. Je to take tazke? :roll: :wink:

EDIT: ja si mozem aj napriek tomu aktualizovat Win., ale nebudem si ho zapratavat tym vsetkym sajrajtom ..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Adulko ... KoCi sa ti snazi vysvetlit ze ak neinstalujes Systemove Aktualizacie tak si nechavas otvorene zadne dvierka pre Viry, Trojany, Cervy atd...
To ze mas otvorene zadne dvierka znamena ze aj Najlepsi Antivirus ti nepomoze ... Lebo skodlivy kod moze preniknut do systemu bez toho aby ktokolvek o tom vedel.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Cauko, ale ved jasne :) To som pochopil, ale ked mam nelegal. Win. tak to proste nechcem aktualizovat. Minule som si ho aj aktualizoval, len to bolo zbytocne, PC mi aktualizacia zapratala ... :( Tak to uz nerobim. Ale mne islo, len o to, ze ci sa to v tom NODe neda vypnut, aby to detekovalo tu hlasku od Windowsu. Mne nejde o aktualizaciu ako taku :)
Napísať odpoveď