Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
bombastik24
Light Expert
sprava
Cawte nainstaloval som si wow of the lich king a vcil nemoze hravat lebo mi nefunguje patche a tak proosim o radu jak a kde sa daju zohnat a v akom poradi to mam naistalovat dik
-
bombastik24
Light Expert
sprava
ne hravam na narniasi a fakt bi som potreboval neaki ten navod na opatchovanie 
Stavil by som sa o cokolvek ze "ludia" by sa aj tak stale pytali dookola.
Furt dookola otrepane otazky aky build si mam dat a ako instalovat patche a za ktory class mam hrat ... bohuzial tento topic uz veeeeelmi dlho nema uroven.
Fakt nebudte uz tak vygumovani (jemne povedane) a ked uz sa nieco chcete spytat, tak si aspon odkontrolujte to svoje dvojslovne suvetie a vymente vsetky i/y vacsinou je to aj tak presne naopak ako to napisete.
Fakt nebudte uz tak vygumovani (jemne povedane) a ked uz sa nieco chcete spytat, tak si aspon odkontrolujte to svoje dvojslovne suvetie a vymente vsetky i/y vacsinou je to aj tak presne naopak ako to napisete.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ale aspon im to nebude musiet nikto vysvetlovat len da link na tu temu...Waldo napísal:Stavil by som sa o cokolvek ze "ludia" by sa aj tak stale pytali dookola.Furt dookola otrepane otazky aky build si mam dat a ako instalovat patche a za ktory class mam hrat ... bohuzial tento topic uz veeeeelmi dlho nema uroven.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
xH4wK
-
bombastik24
Light Expert
sprava
cawte , neposle niekdo bezplatny server na wow lich kinga alebo neaku stranku lebo ja neviem pomali naist zaidny bol bi som velmi vdacny dik
-
xH4wK
Re: sprava
F.A.Qbombastik24 napísal:cawte , neposle niekdo bezplatny server na wow lich kinga alebo neaku stranku lebo ja neviem pomali naist zaidny bol bi som velmi vdacny dik
Hraj na offiku.
tu mas stranku pohladaj si co potrebujes:Dcawte , neposle niekdo bezplatny server na wow lich kinga alebo neaku stranku lebo ja neviem pomali naist zaidny bol bi som velmi vdacny dik
Kód: Vybrať všetko
http://www.wowstatus.net/serverlist.phpKeď blizzlike tak to budú raty 1x až 1.5x na všetko inak by tam nemali písať blizz, však sa regni , logni a spýtaj sa na worldetomek00 napísal:poznate niekto zahranicny server Neverendless WoW? na stranke pisu ze su "Blizzlike HR" .. tusim ze je to High Rates ale chcel by som vediet presne nasobky, tak ci nevie nahodou niekto
// na ich fore som to uz hladal no a bezvysledne.. tak skusam stastie tu
Pls niekto kto hra na ofiku nemohol by mi spisat co sa nachadza v tychto gossip optionoch pri tomto q? http://www.wowhead.com/?quest=11983
-
Royalflush
Guru wannabe