Vyber auta pre sopliaka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dunlop »

tak to hej, hondy riadne pritahujú tuzingových šašov, a nájsť nejakú v origo stave na ktorej nejazdil "pretekár" je prakticky nemožné :roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

to mate pravdu a zvlast by som chcel vyzdvihnut crx-ka z ktorych som v povodnom stave nevidel hadam este ani jedno :D najviac ma zabilo ked som minule chcel cez google vyhladat obrazok tohto "pseudosportiakofara" a asi 10min som sa musel preberat kadejakymi ztuzenymi kktinami :D
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

ja som zhruba pred rokom tiez takto zhanal auto a nakoniec som zobral dieslovu feliciu. Ziaden zazrak, ten stary dieslak v nej dost huci no spotrebu mam 5-5,5 l. Ale u felicii bacha na hrdzu, tie plechy dost hniju- na niektorych. Inak som spokojny, mam posilovac riadenia aj central na dialkove....
BTW zanedlho ju mozno budem predavat.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

http://www.etrend.sk/auto/auto-biznis/t ... 63639.html a co tak nove auto za necelych 1500?
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Key5ers0ze napísal:http://www.etrend.sk/auto/auto-biznis/t ... 63639.html a co tak nove auto za necelych 1500?
nic v zlom , ale na takom aute by som sa hanbil chodit :D
ked uz tak ,radsej potom nejakeho matiza

a neviem co by robil ked by isiel na dialnicu, dosahuje max.105Km/h
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

aka to asi bude kvalita za tie peniaze ? ... radsej Schadewagen 120 jak Nano :-) :-) ... ved to je jak golfovy vozik :-) ...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Co mate vsetci proti matizom ?:D Podla mna je to najkrajsie male auticko.. Mala spotreba, 5 dveri, tie auta sa nekazia, su celkom svizne.. Ja ho mam v plane koncom roka, ak sa zadari :)
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

kukiak: mala spotreba je relativny pojem... Matiz II, rok vyroby 2002, objem 0,8 a priemerna spotreba je cca 6litrov/100km. Pride mi to pomerne dost. Casto sa mi vsak podari prejst na 30litrov cca 580-600km,zalezi od terenu v akom sa Matizek pohybuje. Po siedmych rokoch (cca 60000km,negarazovane) je deravy/hrdzavy vyfuk, menili sme zadne tlmice, bude sa menit brzdove oblozenie, VN kable k svieckam, pokazilo sa elektricke zdvihanie okien, vymena silentblokov a nasledna geometria, pravdepodobne aj snimac prejdenej vzdialenosti (zistujem ci je tam elektronicky...), a pocas jazdy vrzga ram :(
Takze ano, vo vtedajsej dobe kedy cenovo priblizne rovnake male auticko bolo VW Polo za nejakych 400 000, tak ano, v dnesnej dobe by som do Matesa dobrovolne nesiel... I ked ho clovek setri je to vcelku spolahlive, hocikde zaparkujes a keby ma vyssi podvozok tak by som mu odpustil aj splhanie do kopcov na 2ke :( Ak vsak zacne vymena dielov, zacne to liezt celkom slusne do penazi.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja len co citam zatial na daewooklube.. Sice uznavam, ze su tam ludia, ktori su zariti a budu odpocurat len svoje.. V tej cene by matiza 2 nekupil a aspon co som cital Matiz 1 mal tu spotrebu nizsiu.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Aký dôvod máš že chceš takú kosačku? kôli parkovaniu? alebo?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dunlop napísal:Aký dôvod máš že chceš takú kosačku? kôli parkovaniu? alebo?
Zeby, koli peniazom? :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dunlop napísal:Aký dôvod máš že chceš takú kosačku? kôli parkovaniu? alebo?
za 50 000. Mas na vyber spominanu polo hrzdzavu feliciu, zachovaleho favorita, alebo stare rozmrdane kraksne 3.0 a pod.. A to by som ja fakt vazne nechcel. Uznavan, ze ti starsi japonci, mozu byt natom motoristicky dobre, ale mne sa to zda strasne hranate, skarede trochu lazacke. Ja som sa proste zalubil do matiza :). Ak sa nestane nieco nepredpokladane, ze by som zarobil nejak viac.. Aj pri nom asi ostanem.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co tu meles o motoricky kvalitnom japoncovi za 50 ? ... to je dost nepravdepodobne :-) ...

... OSOBNE ? ? ? Matiza ani zadarmo ... male, nemozes s tym na otvorene priestranstva, lebo ta ufukne, 8 decovy motor je vykrik techniky (co sa konstrukcie aj spotreby tyka-> to ma snad miesto priameho vstreku priamy vyplach), stabilne jak volne polozene vajco na stole :? ... ja teda neviem ale v matize som sa viezol a nasa Felina mi proti tomu prisla strasny luxus (hoci ju chytaju choroby hrdzaveho charakteru a od auta to ma tiez daleko) ... k samotnej jazde ... na felcke jazdim vacsinou 100-120 tacho, na matize by som sa toho bal v zakrute so sebevacsim polomerom ... dalsia vec su diely ... nikdy ich nezoznies tak lacno ako na skodu :-) ...

... proste ked chce setrit tak s rozumom ... nie olietané turbodieslové plečky, vraky pre bohatých za 500E, pripadne predrazene konzervy od tuniaka, na ktorych vyjde novy vyfuk viac jak vyvarenie celej felicie :-) :-) ...

... je rozdiel lacne auto a prevadzkovo lacne auto :-) ...
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Tak este raz, moja hondicka je bez akychkolvek naznak tuningu, vsetko este aj koberceky su originalne, "pretekar" nie som a olej z toho nielenze netecie ale ani nestrieka ;) Treba prist pozret ak ma niekto zaujem
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

kukiak: tiez som narazil na forum daewooclub.com, a dost mi aj pomohlo... Ako Matizek nie je zle auto, pokial od toho neocakavas vela...je to taky kompromis (velky), len tie nahradne diely ak zacnes raz, tak sa to riadne predrazi... Prave mi prisla cenova ponuka original dielov, na vyssie uvedene problemy takze minimalne 1000eur pojde do Matesa. Zacinam mat obavu, co v pripade vaznejsej poruchy :shock:

nordkapp_pb: nemozes ale chciet po uzkom, lahkom a vysokom aute aby nedodrziavalo zakony fyziky :P
Co sa tyka bocneho vetra problem je na dialnici pri dost silnom vetre, alebo ak obiehas kamion a vietor sa do teba oprie. A tomu ver, ze sa s tym da aj dost vysantit, zakruty sa daju ist stylom "za zakrutou som vyzuty", len to dost naklana a uz blika kontrolka medzi zdravym rozumom, fyzikou a hranicou adrenalinu.
Dovolim si to zhrnut, je to auto plne kompromisov, s vyssou spotrebou vzhladom na objem/vykon motora, ale odviezt odvezie, a v meste je uplne uzasne na parkovanie a prekonavanie uzkych prekazok. Nemozno ocakavat vlastnosti strednej,alebo vyssej strednej triedy. Ale to uz kupujuci velmi dobre vie, ked do toho ide...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

holubar teraz kupil v tomto rozpocte sa mi zda, ze saxo.. pekne auticko.. skus aj ty po takom neco pozret.. ako pisal vyslo ho do 1000e uz so servisom, prihlasenim a setkym tym ostatnym.. myslim, ze pohodicka..
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Cietroeny AX sú vraj spoľahlivé, saxá neviem... toto len papouškujem čo som počul. Inak kopem za japoncov, mám subaru a nemôžem sa sťažovať. Pri troche starostlivosti to vydrží neskutočne veľa, kupoval som ho s štvrť mega najazdenými km, za ten rok má o 20 tisíc viac, nikdy ma nenechalo... 1,2 karbec a spotreba jak matiz, 4WD :lol:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

to maš na normalne vozenie? :)
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »