HP Pavilion dv6000/ neda sa pripojit cez wi-fi
HP Pavilion dv6000/ neda sa pripojit cez wi-fi
Segra dnes rano zapla svoj book a vobec sa nedalo pripojit k wi fi sieti co mame spravenu doma....ficalo to uplne v pohode uz skoro 2 roky, nikdy neboli ziadne problemy....automaticky sa prihlasila na siet a hned to slo, a zrazu to nejde, teda pripojit ide ale internet nespusti. Skusal som drobnosti ako restart booku, potom odpajanie a opatovne napajanie na siet, vypnutie, zapnutie wifi....ale nic nepomohlo, stale sa neda pripojit na net....no net na mojom pocitaci, na ktrorom mam aj napojeny wifi router ide v pohode...kde moze byt problem?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Wi-FI mas nakonfigurovane cez Windows alebo cez orig. ovladac od wifini?..ak dobre viem tak neukazuje ti taky ztli trojuholnik? mne to robilo ked som mal nastavene na WPA2 tak to samzrejme overovalo tak 2minut kym ma spustil na net (ked dobre viem tak mas tam prsitup len "lokalne")
Skus aktualizovat ovladac a nanovo sa pripojit na svoje wifi to mi potom pomohlo...napis mi presni model tvojej karty a hodim ti sem spravni driver.,,
Skus aktualizovat ovladac a nanovo sa pripojit na svoje wifi to mi potom pomohlo...napis mi presni model tvojej karty a hodim ti sem spravni driver.,,
Skus obnovit nastavenia TCP/IP:
Kód: Vybrať všetko
1. Click on Start button.
2. Type Cmd in the Start Search text box.
3. Press Ctrl-Shift-Enter keyboard shortcut to run Command Prompt as Administrator. Allow elevation request.
4. Type netsh int ip reset in the Command Prompt shell, and then press the Enter key.
5. Restart the computer.-
hornblower
Light Professional
-
hornblower
Light Professional
Lubosh
len tak zo srandy si pusti http://techrepublic.com.com/2422-13792_11-172368.html
ja by som tym pipikom v hp otrieskal nb o hlavu, NB akoze mobilne zariadenie a wifi nejde ved to je trapas
Osobne uz by som HP nikdy nekupil kedze take spravanie ku zakaznikom je hulvatske
len tak zo srandy si pusti http://techrepublic.com.com/2422-13792_11-172368.html
ja by som tym pipikom v hp otrieskal nb o hlavu, NB akoze mobilne zariadenie a wifi nejde ved to je trapas
Osobne uz by som HP nikdy nekupil kedze take spravanie ku zakaznikom je hulvatske
Robia si 'dobre' meno, uz len tym ,ze ich to maximalne vobec netrapi....a to, ze sa im tam stazuju stovky zakaznikov to ich vobec netrapi....wtf
Dnes som stravil skoro cely den s tymto....Andrew bol velmi ochotny a pomahal mi cez icq...skusal som updatnut driver na booku, nepomohlo to...potom mi andrew ponastavoval router, to samozrejme tiez nepomohlo...dokonca som skusal nainstalovat ten wifi USB kluc....a pripojit sa cez neho....tiez to neslo...proste ja uz neviem. Je to asi cele v zadku...
Dnes som stravil skoro cely den s tymto....Andrew bol velmi ochotny a pomahal mi cez icq...skusal som updatnut driver na booku, nepomohlo to...potom mi andrew ponastavoval router, to samozrejme tiez nepomohlo...dokonca som skusal nainstalovat ten wifi USB kluc....a pripojit sa cez neho....tiez to neslo...proste ja uz neviem. Je to asi cele v zadku...
-
hornblower
Light Professional
-
hornblower
Light Professional
toto by som povedal ze je len chyba v konfiguracii bohuzial neviem ti s tym poradit viac kedze nb nemam doma ani s nim nerobim. Ale co mi otec vravel tak len zapojil kabel a ono to hned slo vraj nebolo treba nic nastavovat.
btw zapnut vypnut router si asi skusil ?
To ze nachadza siet je dobre lebo vstavany wifi sa proste vypina ako keby nebol.
btw zapnut vypnut router si asi skusil ?
To ze nachadza siet je dobre lebo vstavany wifi sa proste vypina ako keby nebol.
-
hornblower
Light Professional