haha toto som mal aj ja jedno z tych nastaveny zvuku tie ciarky som dal dole a uz bolo pohode teraz ti uz newiem kera ciarka to bola lebo mam windows 7 a tu mi nic take nerobi
zatial ste mi moc nepomohli este ma napadlo skusit v nastaveniach zvuku co mas vo viste tak tam je myslim zvuk na media player winamp a ostatne tak tym by to mohlo este byt
jacko napísal:zatial ste mi moc nepomohli este ma napadlo skusit v nastaveniach zvuku co mas vo viste tak tam je myslim zvuk na media player winamp a ostatne tak tym by to mohlo este byt
Neodpovedal si na otazku-robi to aj pri zapojeni priamo do zvukovky?
Ja to inac tiez tipujem na zle odtienene vodice veduce ku konektorom front panelu...
Ja som mal rovnaký problém. A nie len ja, má ho XY ľudí. Robí to prevažne na integrovaných zvukovkách. Riešenie je - odpojiť PC Speaker. Dodnes som neprišiel na to, aký on ma s tým súvis, ale podstatné je, že to funguje.
Ten speaker je napr ked pri starych hrach ako mario tam cez neho je pocut zvuk.... a ak ani tie odpovede hore nepomozu skus vymenit konektor toho front panelu
Hextall napísal:Ja som mal rovnaký problém. A nie len ja, má ho XY ľudí. Robí to prevažne na integrovaných zvukovkách. Riešenie je - odpojiť PC Speaker. Dodnes som neprišiel na to, aký on ma s tým súvis, ale podstatné je, že to funguje.
znie to celkom rozumne este mi porad ako ho odpojim