Dynamic IP BAN...
-
lekoklatik
VIP
Dynamic IP BAN...
Je to vobec mozne?... Je mozne zabanovat dynamicku IP adresu? Mam na mysli v CS 1.6... POtrebujeme dat permanent BAN jednemu hracovi... Ale ma dynamicku IP....
Alebo je mozne dat BAN na meno? chapete?
Ak je to mozne.... ako...
ak sa nemylim tak pri dynamickej IP by mali byt prve 2 cisla vzdy rovnake...tak skus vyskusat sposob, ze namiesto ostatnych dvoch das "*" (cize napr 196.83.*.*) ale nerucim, ze to bude fungovat...
\\wolodo: pochybujem, ze prave na tom serveri, na ktorom je admin on bude tolko hracov, ktorym zacina IP na take iste cisla, aj ked uznavam, ze je to dost brutalny sposob
\\wolodo: pochybujem, ze prave na tom serveri, na ktorom je admin on bude tolko hracov, ktorym zacina IP na take iste cisla, aj ked uznavam, ze je to dost brutalny sposob
Re: Dynamic IP BAN...
ano,ban mozes dat na ID,ale na to sluzi nejaky plugin,zajtra ti ho sem napisem,dnes nemam cas ..lekoklatik napísal:Je to vobec mozne?... Je mozne zabanovat dynamicku IP adresu? Mam na mysli v CS 1.6... POtrebujeme dat permanent BAN jednemu hracovi... Ale ma dynamicku IP....
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
daj mu fake off zapise sa mu to do registrov a bude muset reinstall a to on nepochopi niekde na nete to je cez amx mu to potom das spravi mu to ze ked sa pripoji vzdy ho to zabijelekoklatik napísal:Je to vobec mozne?... Je mozne zabanovat dynamicku IP adresu? Mam na mysli v CS 1.6... POtrebujeme dat permanent BAN jednemu hracovi... Ale ma dynamicku IP....
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nedas ho sem?SSemteXX napísal:ano,ban mozes dat na ID,ale na to sluzi nejaky plugin,zajtra ti ho sem napisem,dnes nemam cas ..
(stare, mam ten isty problem)
thakže, ak chceš ban, thak najlepšie ti odporúčam zabanovať MAC adresu, čiže adresu sieťovej karty, a ban musí ísť predsa, ja mám tiež dynamickú Ip adresu, a na CS : Source mi dali ban, resetol som router, a ked som sa isiel pripojit, thak mi satle vypisovalo "sending client info" a po dlhom čakaní " Lost connection server", a ty poliaci ma vedia tiež dosť naštvať 
Dá sa na dynackej IP založiť CS 1.6 server???
Dá sa na dynackej IP založiť CS 1.6 server??? Ak ano, poradte prosim..Lebo mam dynamicku Ip a nejde to.