Vymeneny ventilator v zdroji
Vymeneny ventilator v zdroji
Mam zdroj fortron 500W (FSP500-60GLN) a vymenil som v nom povodny ventilator za ventilator, ktory mi ostal z chladica scythe ninja 2. Je mi jasne, ze ma nizsie otacky a aj mensi prietok vzduchu a chcem sa spytat ci bude postacujuci pre tento zdroj.
Kondenzatory-tie sa vplyvom tepla nafukuju a casto su pricinou nestabilneho,slabo filtrovaneho vystupneho napetia zdroja.
Aku mas teplotu v zdroji to neviem.Zdroj bol vyrobeny a otestovany s dannym vykonom ventilatora...
Nemusi sa nic stat-zalezi nakolko mas zdroj vytazeny.Ale je mozne,ze pri urcitej hladine zatazenia ti ho ventilator nebude stihat chladit,popr.teplota v zdroji bude vyssia ako je pracovna teplota kondenzatorov popr.inych sucasti a tie sa mozu poskodit...
Aku mas teplotu v zdroji to neviem.Zdroj bol vyrobeny a otestovany s dannym vykonom ventilatora...
Nemusi sa nic stat-zalezi nakolko mas zdroj vytazeny.Ale je mozne,ze pri urcitej hladine zatazenia ti ho ventilator nebude stihat chladit,popr.teplota v zdroji bude vyssia ako je pracovna teplota kondenzatorov popr.inych sucasti a tie sa mozu poskodit...