Laska - bud zabudnut alebo zomriet.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
stanco
Novice
Novice

Laska - bud zabudnut alebo zomriet.

Príspevok od používateľa stanco »

Ahojte.
Ludia milujem jednu holku. ano mam len 15 rokov. Ale ja ju vazne milujem. A nieje to "pubertalny zaeb" ako to robia všetci ostatni v mojom veku. Ta holka je pre mna všetkym. Uz od 6 triedy ako som začal kukat po holkach som sa zalubil ako dieta. Potom to pokračovalo. Myslel som si ze to skonči. Ale nie. Milujem ju stale viac a viac. Som pre nu ochotny zomriet. Mozete sa mi smiat a vraviet si, ze sak to je len obycajny pubertak ktory ani nevie čo laska znamena. Ale ja ju naozaj MILUJEM. Snazil som sa chodit von s babamy kazdy den, zaebavat sa na maximum. Po nociach som sa chodil na disco, pil, fajčil travu všetko aby som bol čo najviac odviazany a zaebaval sa s inymi babamy. Ae na druhy den som si uvedom aky som ja len sprosty a ako ju milujem. Kazdy večer na nu musim mysliet ked zaspavam. Pri tom vzdy zaspavam v nadeji ze s touto krasnou myšlienkou sa uz nezobudim.
AKO MAM NA NU ZABUDNUT?:(
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

a preco este nie si s nou?
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

aa vieš čo, radšej zabudnúť :)
stanco
Novice
Novice

prečo niesom s nou? ono je to divne medzi namy. Ona mi vravela ze ma lubi. Ale ze proste nechce so mnou nič mat. Ja som z nej proste v pči. Zivot pre mna uplne stratil zmysel. doje*** som si koli nej zivot. prestal som so športom ktoremu som sa venoval 10 rokov, začal som pit, trava a proste všetko. Chodit domov po nociach. Rodičia ma maju uplne v pči.
Ja na nu proste potrebujem zabudnut. Inak na tomto svete dlho nepobudnem. Ale neviem ako zabudnut. Zabudnut tym, ze budem s inymi babamy von mi vero nepomohlo vobec.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

nejak som nepostrehol o co ti vlastne ide a preco chces na nu zabudnut...z toho co si napisal sa mi javi, ze si s nou ani nebol

//ako ti moze vraviet ze ta lubi, ked s tebou nechce nic mat?
stanco
Novice
Novice

nebol, niesom a nikdy ani nebudem.
PRoste ju milujem a neviem ako na nu zabudnut.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

najdi si nejaku cinnost, kde nebudes mat cas na nu mysliet...
chlast nepomaha, len umocnuje smutok
chodit von s inymi holkami moze mat na svedomi, ze ich budes porovnavat s tvojou vytuzenou a zas je to teda bezucelne

za najlepsie pokladam nejaky sport, najlepsie adrenalinovy, kde sa vyzaduje velke sustredenie a nieje cas na ine veci :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

A ako ta moze lubit a nic s tebou nechce mat ? Sak sa s nou porozpravaj normalne, " ako chlap s chlapom" povedz jej co je vo veci a hadam sa dako dohodnete.
stanco
Novice
Novice

kabul : hraval som 10 rokov tenis. koli nej som sa nan vyjeal proste pre mna nič nema zmysel...ja som na konci zo všetkym. rodicia rozhadany kamoši tiez. Som v pči...
MInule osm sa ako kkt po kolajach prechadzal...a uz som chcel ostat...
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

vyzera, ze je to s tebou na dlhe lakte :)
1. otazka: od kedy mas takyto problem (konkretne tvoja myslienka na chodenie po kolajniciach)?
2. otazka: je to prva holka do ktorej si sa zamiloval?
3. otazka: uz ako neveris, ze najdes nejaku inu?
stanco
Novice
Novice

posledne 2 roky totalna depresia...myšlienky hodit si to niekam posledne 3-4 mesiace.
Ano prva, a posledna. Ja ju fakt horzne milujem ... Myslite si čo chcete ale ja bez nej zit nedokazem.
Verit som prestal...ved uz som mohol mat ine baby...resp. "frajerky" ale k nim som necitil ani 1% z toho čo citim k nej.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

...teoria uja Darwina sa na teba celkom hodi
si tu aspon 3. "samovrah" tento rok...vies kolko z nich to urobilo?...mozno nie si taky hi-tech aby si sifroval HDD s listom na rozlucku ale zabavit sa da na tebe zhruba tak isto

chces sa zabit kvoli nejakemu dievcatu s ktorym si ani nebol, ktore ta vraj miluje ale nechce s tebou byt a ktoremu si mozno ukradnuty a tie dristy o laske ti naliala do hlavy iba kvoli tomu aby si ju uz neotravoval

precitaj si to par krat, par krat si precitaj aj to co si tu popisal a daj si facku...zacni zase sportovat, chlastaj s rozumom a spravaj sa ako rozumny chlap(ec)
ked stale nepochopis ze to co robis/chces urobit je zbytocne a ze ti za to nestoji tak co sa mna tyka spokojne sa pridaj k tym pred tebou a "zabi" sa
stanco
Novice
Novice

s tou holkou som bol kazdy den...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

a kde je potom problem lebo ako citam tak citam ale k jadre veci sme sa nedostali :pravidla: len ze na nu stale myslis a ze ju milujes a aj ona teba resp povedala ti to :smt065 cakam ako sa to dalej vyvinie

ale vzdy neviem co vlastne riesis ci sa zabit alebo zabudnut? v podstate je to to iste...len pri jednom budes zit co je sakramesky plus :idea: :!:
Helly
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Helly »

Prepáč za otázku, ale to si sa sem zaregistroval kvôli tomuto? A vlastne ani neviem čo od nás chceš. Máme ťa presvedčiť prečo máš žiť? Ak si na tom naozaj tak zle ako píšeš tak radšej zájdi za psychológom.

P.S: keď už budeš rozhodnutý tak ti to môžme odpočítať :roll:
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

Ja by som chcel povedat, ze tiez som sa zalubil v 6 triede do jednej baby ktora vdeti sa prestavala sem a chodi do nasej triedi som uz 9 a tiez ponociach nanu myslim ze je to tak ale zase si to tak nepripustam stacimy ju vidiet kazdy den vskole odprevadit ju zo skoly atd... ide na skolu daleko od mojho mesta takze pravde podobne nanu zabudnem je to luto any zivot ide dalej predsasnazil som sa jej vysvetlit,povedat ze ju lubim od 6triedy ona my nato ze si velmi pekny nic viac aj jej kamoska sa jej snazila vysvetlit ze ju milujem (jej som sa pryznal) ale nic proste zasmeje sa a ide dalej pred rokom my do zositu vypisovala lubim ta,milujem ta potom som jej poslal sms isly sme vonka sme sa rozpravaly a tak som ja jej pital na ten zosit zase sa iba zasmialy tiez som zufaly ale dokazem sa uspokojit aj z inou ktora zatial nieje:-(
ach zajtra zase k zubarke kazdy jeden z nas ma tazky zivot.
Prečo zijem? Lebo sa kazdy den utesume ze raz to bude pekne budem mat auto dom za zenu tuto spoluziacku a zivot bude krajsi...
Mam pocit ze nebude.....
qwerty-xyz

Re: Laska - bud zabudnut alebo zomriet.

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

stanco napísal:Ahojte.
Ludia milujem jednu holku. ano mam len 15 rokov. Ale ja ju vazne milujem. A nieje to "pubertalny zaeb" ako to robia všetci ostatni v mojom veku. Ta holka je pre mna všetkym. Uz od 6 triedy ako som začal kukat po holkach som sa zalubil ako dieta. Potom to pokračovalo. Myslel som si ze to skonči. Ale nie. Milujem ju stale viac a viac. Som pre nu ochotny zomriet. Mozete sa mi smiat a vraviet si, ze sak to je len obycajny pubertak ktory ani nevie čo laska znamena. Ale ja ju naozaj MILUJEM. Snazil som sa chodit von s babamy kazdy den, zaebavat sa na maximum. Po nociach som sa chodil na disco, pil, fajčil travu všetko aby som bol čo najviac odviazany a zaebaval sa s inymi babamy. Ae na druhy den som si uvedom aky som ja len sprosty a ako ju milujem. Kazdy večer na nu musim mysliet ked zaspavam. Pri tom vzdy zaspavam v nadeji ze s touto krasnou myšlienkou sa uz nezobudim.
AKO MAM NA NU ZABUDNUT?:(
za prve: slovo milovat sa pise takto: mYlovat (pretoze s malym a makkym sa to neda....)

za druhe: nepokusaj sa zabijat, tvoje problemy su z pohladu nas ostatnych nie take velke aby sa kvoli tomu robil taky humbuk. A zabit sa bez toho aby si nespravil niekomu pruser je fest tazke, hodit sa pod vlak vie kazdy, ale ten pruser co spravis rusnovodicovi, ts ts ts.

Za tretie: pride dalsia. mas 15, kokos paradny vek ja mam za par mesiacov 21 a holku nemam . . . vies aku mam depku jaaaa?????

za stvrte: si alebo akurat ides na strednu skolu, nato aby si zabudol na tu svoju, rob vsetko mozne. Nepi, nedroguj. Nic sa v posilovni, behanim, hranim pocitacovych hier, bicyklovanim a kadecim inym.

za piate: najdi si novy objekt zaujmu, alebo si ich najdi niekolko.

Za sieste : keby to bolo legalne tak by si viacero ludi pichalo latky potlacajuce city, a s nimi by ti to bolo vsetko jedno. (nie nemam na mysli tie sragorinky na ukludnenie -- to u niektorych ludi ani nezabera-- ale poriadne kvalitne svinstva na potlacenie takychto depresii)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jezisu kriste, preco? preco mi to robis?

no ale k teme... preco chces na nu zabudnut? co idete na skoly do ineho mesta ci co? holka ma predpokladam 15 rovnako ako ty, takze hlava prazdna a nevie co chce, ako asi ziadna v jej veku,,,, takze ak jej raz rupne v bedni a bude ta chciet zrazu tak sa ani nebudem cudovat... kazdopadne... ak ju tak velmi chces a ona ta ma rada tak ju nejako presvedc o tom, ze si pre nu ten pravy, sprav pre nu nieco vdaka comu v jej ociach stupnes natolko aby porozmyslala(nie, samovrazda nieje riesenie - rozhodne nie to spravne) nad vztahom s tebou,,,

ak ta "lubi" ale nechce ta, tak to je jedina moznost... z toho ako pises sa da vyrozumiet ze nejaku naklonnost k tebe ma... takze sanca je aj bude, pokial ti narovinu nepovie ze ta neznasa a mas jej dat dosmrti pokoj..

okrem toho... v 15 som mal podobne myslienky.... tiez som bol zalubeny a tiez nic z toho, ale povedal som si,ze idem na strednu a bude lepsie... a co sa stalo? presne to co uz bolo napisane.... na strednej bol novy svet, novi ludia a vsetko sa dalo velmi rychlo doporadecku.... tak sa skus skonsolidovat, prefackat a porozmyslat...aj ja jednu babu lubim uz vyse dvoch rokov, tiez mi povedala ako velmi ma ma rada a doveruje mi a kludne sa so mnou porozprava o veciach co s vlastnou sestrou nie, ale dala mi najavo ze medzi nami nikdy nic nebude... mam sa zabit teraz? nie - zijem, pijem, sportujem, je*em ine zenske a hotovo...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tvoj problem je prave v tom, ze si s nou kazdy den. Liekom na tieto veci je obmedzit kontakt na nulu inak iba udrzujes sucasny stav.

Qwertyho nepocuvaj, aj ked tu nahodou trafil dobre bod 4. Je to taky miestny obecny blazon. Problem to je, samozrejme, zato, ze on tvrdi cim on nepresiel neznamena ze nie je.(PS: mam 18 a nemam holku, Qwerty-xyz, si moj hrdina ja by som to do 21 nevydrzal :cry: )
Urcite sa nesnaz riesit viacej bab naraz, to je cesta do pekla. A milovat sa fakt pise s I, tvrde a velke to potrebujes na *eba*ku nie na lasku.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Laska - bud zabudnut alebo zomriet.

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

qwerty-xyz napísal:za prve: slovo milovat sa pise takto: mYlovat (pretoze s malym a makkym sa to neda....)

za druhe: nepokusaj sa zabijat, tvoje problemy su z pohladu nas ostatnych nie take velke aby sa kvoli tomu robil taky humbuk. A zabit sa bez toho aby si nespravil niekomu pruser je fest tazke, hodit sa pod vlak vie kazdy, ale ten pruser co spravis rusnovodicovi, ts ts ts.

Za tretie: pride dalsia. mas 15, kokos paradny vek ja mam za par mesiacov 21 a holku nemam . . . vies aku mam depku jaaaa?????

za stvrte: si alebo akurat ides na strednu skolu, nato aby si zabudol na tu svoju, rob vsetko mozne. Nepi, nedroguj. Nic sa v posilovni, behanim, hranim pocitacovych hier, bicyklovanim a kadecim inym.

za piate: najdi si novy objekt zaujmu, alebo si ich najdi niekolko.

Za sieste : keby to bolo legalne tak by si viacero ludi pichalo latky potlacajuce city, a s nimi by ti to bolo vsetko jedno. (nie nemam na mysli tie sragorinky na ukludnenie -- to u niektorych ludi ani nezabera-- ale poriadne kvalitne svinstva na potlacenie takychto depresii)
hlasuje pocuvaj qwertyho nie faba =) riesenie viacerych naraz je predsa len lepsie =P
Napísať odpoveď