Ľudia proti rasizmu
A čo narpíklad robí taká Antifa? Bojovníci z jej radov celý život nenašli zmysel svojej podstaty a tak jediné čo dokážu je byť proti niečomu ANTI-FA. Je to trochu paradox ale nacionalista našiel zmysel svojho života v sebaobetovní sa pre národ a antifák našiel zmysel života v tom proti nacionalistovi celý život bojovať a štvať ostatnú spoločnosť, či označovať ho neprávom za neonácka. Nuž kto z tohto je duševne vyvinutejší, človek ktorý uprednostní pred svojimi potrebami vyšší cieľ ako je napr. dobro národa alebo niekto kto celý život len štve a ničí prácu iných, niekto kto nič nevytvára ale proti všetkému brojí? Hovoria tu o "našich" konšpiračných teóriách a nieje najväčšou konšpiračnou teóriou na svete veta, že nacionalizmus a láska k vlasti či odmietanie multikulturalizmu vyvoláva vojny?
Čo je to za človeka, ktorý má za životný cieľ, byť proti niekomu? Nieje to to isté ako u rasistov?
Čo je to za človeka, ktorý má za životný cieľ, byť proti niekomu? Nieje to to isté ako u rasistov?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
LPR mam uprdele..ale ak by len bojovala proti takejto stupidite, stacilo by mi to 
Takejto stupidity sa dá nájsť more všade, napr. tu na foto. Taktiež každý z nás je v určitom zmysle stupídny, to čo ale predvádzajú niektoré skupinky je už naozaj na zaplakanie, pritom sa jedná o rovanké osobnosti iba ideologicky inak spracované. A takíto ľudia bez rozdielu či sa jedná o antifu alebo nácka naozaj škodia spoločnosti. Lenže to ej vec morálky. V spoločnosti sa rodia 2 typy ľudí, jedni sa snažia konať v súlade so svedomím, iní majú poruchy svedomia, respektíve žiadne svedomie nemajú.
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 2:51 )
Naše deti budú žiť v inom svete ako my rubrika: multikulturalizmus 2009
Podľa prieskumu k tomu, aby sa spoločnosť udržala pri života viac ako 25 rokov, musí mať pôrodnosť 2.11 dieťaťa v rodine. Ak má menej, vymiera. Historicky sa žiadnej kultúre s priemernou pôrodnosťou 1.9 nepodarilo znovu-obnoviť. Pôrodnosť 1.3 je nemožné zvrátiť, pretože by to trvalo 80 až 100 rokov a neexistuje taký ekonomický model, ktorý by spoločnosť udržal.
V roku 2007 bola priemerná pôrodnosť vo Francúzku 1.8, v Anglicku 1.6., v Grécku 1.3, v Nemecku 1.3, v Taliansku 1.2, v Španielsku 1.2. V celej EÚ je priemerná pôrodnosť 1.3.
Historický výskum nám ukazuje, že tieto číslo je nemožné zvrátiť. Za pár rokov Európa ako ju dnes poznáme prestane existovať. Napriek tomu populácia v Európe neklesá. Ako je to možné?
Islamská imigrácia. Od roku 1990 - 90% všetkej imigrácie do Európy tvorí islamská imigrácia. Kým u Francúzov je priemerná pôrodnosť 1.8, u francúzskych moslimov je to 8.1. Je to prvá krajina, kde je viac mešít ako kostolov. 30% všetkých francúzskych detí pod 20 rokov je vo Francúzsku moslimov. Vo veľkých mestách je to 40%. Za 39 rokov sa Francúzsko stane islamskou republikou.
Za niekoľko posledných rokov narástla moslimská populácia v Anglicku z 80 000 na 2.5 milióna. Je tam viac ako 1000 mešít, mnohé bývalé kostoly. V Holandsku bude za menej ako 15 rokov POLOVICA populácia moslimská. Podobná situácia je aj inde. Napríklad 40% celej ruskej armády budú za pár rokov tvoriť moslimovia.
Nemecká vláda vydala prehlásenia, v ktorom sa tvrdí, že pokles nemeckej populácie už nie je možné zastaviť a zvrátiť. Do roku 2050 to bude moslimský štát.
Muhamar Kadáfi vraví:
“Nepotrebujeme teroristov, nepotrebujeme samovražedných útočníkov. Viac ako 50 miliónov moslimov v Európe ju zmení za pár desiatok rokov na moslimský kontinent.“
V súčasnosti je v Európe 52 miliónov moslimov. Za ďalších 20 rokov sa toto číslo podľa predpovedí nemeckej vlády má zdvojnásobiť na 104 miliónov.
V Kanade je situácia podobná....
Svet v ktorom žijeme dnes my nebude svetom, v ktorom budú žiť naše deti a naši vnuci.
www.prop.sk
--------------------------------------------------------------------------------
voľný preklad videa:
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 2:51 )
Naše deti budú žiť v inom svete ako my rubrika: multikulturalizmus 2009
Podľa prieskumu k tomu, aby sa spoločnosť udržala pri života viac ako 25 rokov, musí mať pôrodnosť 2.11 dieťaťa v rodine. Ak má menej, vymiera. Historicky sa žiadnej kultúre s priemernou pôrodnosťou 1.9 nepodarilo znovu-obnoviť. Pôrodnosť 1.3 je nemožné zvrátiť, pretože by to trvalo 80 až 100 rokov a neexistuje taký ekonomický model, ktorý by spoločnosť udržal.
V roku 2007 bola priemerná pôrodnosť vo Francúzku 1.8, v Anglicku 1.6., v Grécku 1.3, v Nemecku 1.3, v Taliansku 1.2, v Španielsku 1.2. V celej EÚ je priemerná pôrodnosť 1.3.
Historický výskum nám ukazuje, že tieto číslo je nemožné zvrátiť. Za pár rokov Európa ako ju dnes poznáme prestane existovať. Napriek tomu populácia v Európe neklesá. Ako je to možné?
Islamská imigrácia. Od roku 1990 - 90% všetkej imigrácie do Európy tvorí islamská imigrácia. Kým u Francúzov je priemerná pôrodnosť 1.8, u francúzskych moslimov je to 8.1. Je to prvá krajina, kde je viac mešít ako kostolov. 30% všetkých francúzskych detí pod 20 rokov je vo Francúzsku moslimov. Vo veľkých mestách je to 40%. Za 39 rokov sa Francúzsko stane islamskou republikou.
Za niekoľko posledných rokov narástla moslimská populácia v Anglicku z 80 000 na 2.5 milióna. Je tam viac ako 1000 mešít, mnohé bývalé kostoly. V Holandsku bude za menej ako 15 rokov POLOVICA populácia moslimská. Podobná situácia je aj inde. Napríklad 40% celej ruskej armády budú za pár rokov tvoriť moslimovia.
Nemecká vláda vydala prehlásenia, v ktorom sa tvrdí, že pokles nemeckej populácie už nie je možné zastaviť a zvrátiť. Do roku 2050 to bude moslimský štát.
Muhamar Kadáfi vraví:
“Nepotrebujeme teroristov, nepotrebujeme samovražedných útočníkov. Viac ako 50 miliónov moslimov v Európe ju zmení za pár desiatok rokov na moslimský kontinent.“
V súčasnosti je v Európe 52 miliónov moslimov. Za ďalších 20 rokov sa toto číslo podľa predpovedí nemeckej vlády má zdvojnásobiť na 104 miliónov.
V Kanade je situácia podobná....
Svet v ktorom žijeme dnes my nebude svetom, v ktorom budú žiť naše deti a naši vnuci.
www.prop.sk
--------------------------------------------------------------------------------
voľný preklad videa:
No podla mojho nazoru by sa ludia mali viac zamysliet, co tu bude za 50 rokov, ked budu "spoluobcania" vatsina. Uz teraz ked sa ides pozriet do nejakej osady hned ta zmlatia, mozno zabiju a to este nie, ked ich tu bude viac! Na madaroch si cenim jednu vec. ze su tam radikalnejsi extremisti ako na slovensku a ciganske zdruzenia vyzyvaju ciganov, aby ziadali USA o vstup na ich uzemie na zaklade toho, ze im vypaluju domy a boja sa. vraj su diskriminovani. Nieze by som si obhajoval extremizmus, ale iny sposob ako riesit tento problem nevidim - my ich nevyhodime, oni musia odist sami!
Ludia proti rasizmu? Moc o nich nepocut, ale asi to bude nejake zbytocne konfliktne zdruzenie ako ta antifa...
Ludia proti rasizmu? Moc o nich nepocut, ale asi to bude nejake zbytocne konfliktne zdruzenie ako ta antifa...
Problém je v tom že rozdielne pohľady na históriu či súčasnosť alebo ideológie nás stavajú do neuzmieriteľných protipólov. Verím že aj člen antifa môže byť dobrý človek ale už zo skúseností mám v sebe zakorenený predsudok pretože ja nechápem jeho ideológiu a to proti čomu bojuje. On zas nechápe mňa a myslí si bohvie čo, možno že som nácek a chcem škodit jemu a celému jeho okoliu.
Veľká škoda je v tom, že ľudia sa už nerozdeľujú na správnych a grázlov ale na ľavicu a pravicu. Takto sa grázli dostávajú do každej skupinky a kôli grázlom sa neskôr tieto skupinky aj naťahujú. To nieje o boji za dobro (antifašizmus) proti zlu (nacizmu, nacionalizmu) to je o grázloch a pravda, spravodlivosť, dobro sa vytráca. Proti čomu mi tu všetci bojujme, nuž sme ako rakovina bojujeme proti vlastnému telu. Mali by sme sa spamätať a ťahať za jeden povraz. I keď to je asi utópia. Pretože túto krajinu požiera toľko ideológií, svetonázorov, že spolu koexitovať nemôžu.
Každý má ten svoj správny názor a jedinú ideológiu. A mňa už unavuje neustále bojovať s veternými mlynmi, teda vlastnými ľuďmi.
Veľká škoda je v tom, že ľudia sa už nerozdeľujú na správnych a grázlov ale na ľavicu a pravicu. Takto sa grázli dostávajú do každej skupinky a kôli grázlom sa neskôr tieto skupinky aj naťahujú. To nieje o boji za dobro (antifašizmus) proti zlu (nacizmu, nacionalizmu) to je o grázloch a pravda, spravodlivosť, dobro sa vytráca. Proti čomu mi tu všetci bojujme, nuž sme ako rakovina bojujeme proti vlastnému telu. Mali by sme sa spamätať a ťahať za jeden povraz. I keď to je asi utópia. Pretože túto krajinu požiera toľko ideológií, svetonázorov, že spolu koexitovať nemôžu.
Každý má ten svoj správny názor a jedinú ideológiu. A mňa už unavuje neustále bojovať s veternými mlynmi, teda vlastnými ľuďmi.
Lebo tvoje prispevyk su vrcholom diskusie, ze?Risko napísal:Nacisti su nekonfliktny ze *** cenzurovane ***... uz iba tvoj nick patrick7 ukazuje inteligenciu
Ocividne mas nejaky komplex z poulicnych predstavitelov neonacizmu a pokial si spravne pamatam tak si tu obhajoval sharp, takze umravni najprv soje nazory a vyzor potom mozno aj nackovia umravnia chovanie voci tebe.
-
Začiatok Konca
Professional
Preto lebo ho asi biju a potom sa tu vyplakava na fore.Začiatok Konca napísal:Prečo by sa on mal meniť?.. neviem, čo je to za človeka, ale prečo práve on?.. prečo by sa malo náckom neustále ustupovať?... prečo ja by som sa mal zmeniť, aby mi oni dali pokoj?... "lebo múdrejší ustúpi"?
Kali, vysvetli mi to, prosím ťa...
Ked uz zastupuje urcitu ideologiu musi ratat aj s tym ze par krat z opacneho tabora dostane pohube. A to plati aj pre predstavitelov pravice a lavice. A ked ma s tym nejaky problem, tak nech sa nehlasi s k danej skupine. Jak je to stare prislovie, nedrazdi hovno nech nesmrdi.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ale no, nerob sa na blbeho dobre vies ako som to myslel a ked nie tak ano rataj s tym ze mozes dostat pohube aj za to ze si niekomu nesympaticky.Key5ers0ze napísal:ak nie som nacista mam ratat s tym, ze dostanem po hube? neuznavam ziaden izmus. preco by som mal trpiet??
-
Začiatok Konca
Professional
Máš pravdu, ale už nie sme v stredoveku, aby sa konali tzv. "hony na čarodejnice"... a tu sa ukazuje debilizmus z oboch strán. Aj tak to s nikým nepohne.. možno odpadnú slabšie články, ale pod tlakom skupiny je to mizivé percento... takže prečo?... aby niekomu stúpal kredit?.. prečo bude biť cigáňa, keď ho nezabije, nezmizne(tým nechcem nikoho navádzať na trestnú činnosť... to rozhodne nie)... alebo to docieliť tak, ako je to v čechách?.. že sa aj slušné rómske rodiny boja o svoje životy?... Ja som nikdy v živote žiadneho nácka nenapadol, aj keď som mal mnoho možností... keď boli posratí sa pozrieť do očí, alebo som bol s chalanmi... no ja nie som zbabelec...kali520 napísal:Preto lebo ho asi biju a potom sa tu vyplakava na fore.
Ked uz zastupuje urcitu ideologiu musi ratat aj s tym ze par krat z opacneho tabora dostane pohube. A to plati aj pre predstavitelov pravice a lavice. A ked ma s tym nejaky problem, tak nech sa nehlasi s k danej skupine. Jak je to stare prislovie, nedrazdi hovno nech nesmrdi.
Presne tak.kali520 napísal:Lebo tvoje prispevyk su vrcholom diskusie, ze?
Ocividne mas nejaky komplex z poulicnych predstavitelov neonacizmu a pokial si spravne pamatam tak si tu obhajoval sharp, takze umravni najprv soje nazory a vyzor potom mozno aj nackovia umravnia chovanie voci tebe.
najzabavnejsie je ked sa dopocujem, ze pohube dostali ti nastrocni nackovia, co zrovna zo sebou nemali tupu bandu, tak smola no a dobre im tak.kali520 napísal:Ale no, nerob sa na blbeho dobre vies ako som to myslel a ked nie tak ano rataj s tym ze mozes dostat pohube aj za to ze si niekomu nesympaticky.