Zdravim, mam problem s jednym pda.Bohuzial som naletel jednemu "obchodnikovi" kupil som pda s posunutou obrazokou, asi o pol centimetra na pravej strane smerom do prava.Ked pisem na klavesnici, tak mi to namiesto S pise Acko.Neviete ako a ci sa to da nejak riesit?
Dik moc za pomoc
je to e-ten m600 nemam k tomu manual tak neviem
prosim pomoc, ten kkt mi naschval neodpisuje na maily, chcem mu ho vratit ale bojim sa ze to nepreberie... osobne ist za nim 100 km sa mi nechce, aj ked by som sa s nim rad pozhovaral...
prosim pomozte, dik !
ades:a ako mam postupovat? nerozumiem tomu "pojazdil" som displ perom a po hornych a dolnych rohoch mi jazdila ta sipka
ale fakt neviem, stale je to posunute, uz je to trosku lepsie sa mi zda ale stale to pise namiesto s acko
je to jednoduche, najprv sa ti ukaze krizik v strede, ty presne do jeho stredu zatlacis pero (vhodne je mat polozene pda na rovnom stole), pritlacis a drzis dovtedy, kym sa sipka nepresunie. potom pero normalne zdvihnes a pritlacis na novom mieste (kam isiel ten krizik ci co to je). takto to pritlacis 5x a je. chapes?
dakujem chalani kks ja som taky idiot, ze som s tym lietal po celej obrazovke, tukal barde , este som sa aj divil ze same sa mi to nezavrelo a az teraz som tukal presne na kriziky a potom sa to automaticky zavrelo a vsetko je ok ... snad sa chapeme, mam po tazkej noci
ĎAKUJEM !