Aky smartphone s podporou GPS?
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Aky smartphone s podporou GPS?
Ahojte. Potreboval by som poradit, ktory z ponuky smartphonov / PDA s podporou GPS (alebo ineho navigacneho systemu) a Wi-fi je asi najlepsi.
Takze parametre:
- GSM (europska siet)
- GPS alebo iny navigacny system (pouzitie do auta ako aj mod chodec)
- Wi-Fi
- velke rozlisenie displeja
- mal by zvladat ovladanie prstami
- cena nerozhoduje, ale taka pomyselna hranica by mohla byt cca 700 €
- dobra updatovatelnost
Ak ma este nieco napadne, dopisem to do diskusie.
Ocenim najma vase konkretne skusenosti. Dakujem.
Takze parametre:
- GSM (europska siet)
- GPS alebo iny navigacny system (pouzitie do auta ako aj mod chodec)
- Wi-Fi
- velke rozlisenie displeja
- mal by zvladat ovladanie prstami
- cena nerozhoduje, ale taka pomyselna hranica by mohla byt cca 700 €
- dobra updatovatelnost
Ak ma este nieco napadne, dopisem to do diskusie.
Ocenim najma vase konkretne skusenosti. Dakujem.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
iPhone. v lete vyjde 3.0 a tam bude uz aj poriadna navigacia. Co sa tyka dolezistosti GPS - ak sa zameriavas prave na to, HTC sa moze kludne skryt, pretoze vyhladavanie satelitov trva dlhsie ako na iPhone. Ten ma zial modernejsi chip a HTC si z nejakeho dovodu este vzdy potrpia na SirfStar, jeden prispevok ohladom toho som tu uz mal....
Hej, ak chceš písať sem tam je to dosť veľká nevýhoda... Takisto aj rozmery su dosť veľké...
Ja by som ti doporučil xperiu. Ten mobil má všetko čo sa od PDA/mobilu požaduje + veľkosť normalneho telefonu (s vyššou hmotnostou kedže je z kovu). Displej je perfektný, a GPS chip má naozaj veľmi kvalitný, a s dobrym navigačnym softom (na windows mobile je ich nehorazne moc... stači si vybrat... ja mam igo8) je naozaj dobry pomocnik.
Ja by som ti doporučil xperiu. Ten mobil má všetko čo sa od PDA/mobilu požaduje + veľkosť normalneho telefonu (s vyššou hmotnostou kedže je z kovu). Displej je perfektný, a GPS chip má naozaj veľmi kvalitný, a s dobrym navigačnym softom (na windows mobile je ich nehorazne moc... stači si vybrat... ja mam igo8) je naozaj dobry pomocnik.