Prosím můžete mi někdo poradit, který tel. vybrat N6630 nebo N3230, popřípadě SE750i, ale ten SE spíše ne. Vždycky se mi symbianové tel. líbily, ale nikdy jsem se o ně moc nezajímal (až teď). Že má jeden stereo MP3 a a druhý zase FM radio, čí IRDA to jsem už zjistil. Ale zajímalo by mně jak je to z procesorem, pamětí, výdrží baterie, kompatibilitou na hry a aplikace atd... Prostě takové informace, které se v recenzi nepíšou. Omluvte prosím mé trapné otázky.
Ak má symbian, tak bude úúúplne kompatibilný so všetkými aplikáciami a hrami na symbian nižšej verzie. Obidva telefóny majú verziu 7 myslím, to je najnovšia takže v pohode. Procesor neviem, ale aby rozbehaly Symbian7 tak musia mať minimálne 233MHz.
To je snad jasne ne... To je jako bys rekl jestli byste brali 3gigahertzovy athlon 64 nebo Sempron...
6630 je vyssi model od 3230!!!
btw. nejnovejsi verze symbianu je 9, a 6630 ma 8cku a 3230 7cku - jedna z dalsich vyhod 6630.
superja napísal:To je snad jasne ne... To je jako bys rekl jestli byste brali 3gigahertzovy athlon 64 nebo Sempron...
6630 je vyssi model od 3230!!!
btw. nejnovejsi verze symbianu je 9, a 6630 ma 8cku a 3230 7cku - jedna z dalsich vyhod 6630.