Vyber auta pre sopliaka
-
Martinekk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dunlop, tatko ho má tiež, zrovna včera bol na rybách
ale zabudol si doma doklady, tak išiel hneď naspäť
Je sa o to treba starať, ako o každé auto a potom slúži fest dobre. Zrovna minulý mesiac otec predal svoje staré môjmu spolužiakovi, on je vysmiaty že má konečne auto, nie šáde...
Diego, snáď budeš spokojný.
Je sa o to treba starať, ako o každé auto a potom slúži fest dobre. Zrovna minulý mesiac otec predal svoje staré môjmu spolužiakovi, on je vysmiaty že má konečne auto, nie šáde...
Diego, snáď budeš spokojný.
zdar chlapi, kedze sa tato tema uz pomaly uzatvara, tak by som este chcel ja pomoc pri vybere, mam trochu viac financii na poskytnutie a tj. cca 15000€ (+-). Potreboval by som auto na kazdodenne jazdenie, preferujem naftovy agregat, co sa tyka znacky a spolahlivosti, tka to nechavam na vas, aby ste mi poradili. Neviem sa rozhodnut, ci kupit nove auto, alebo mierne pouzivane... Moja podmienky su jasne cena(aku som vyssie spominal), nafta a hlavne spolahlivost. Nepreferujem ziadnu znacku. Dakujem vopred za vsetky rady.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
predovsetkym sa teda rozhodni ci chces nove alebo jazdene ? ... lebo za tu cenu mozes mat novi strednu triedu v zaklade, alebo jazdenu luxusnu limuzinu
...
... octaviu nééé .. jej jedinou vyhodou su relativne lacne diely a servis vsade .. inak to je auto nehodne takej investicie ... octaviu by som bral leda tak keby som ju mal za velmi vyhocnu cenu od rodiny (cize viem ako bola jazdena) - pri naftaku to plati stokratviac
...
... audi ... ceny dobre, zalezi co konkretne ci novsiu A4, alebo starsiu A8 ... ceny tazko povedat ci su dobre ... ohladom na to co si ludia mylsia o audi ano, s ohladom na to co tie konkretne auta ponukaju to uz neni az take atraktivne ... kazdopadne lepsie ako Octavia alebo Prassat ...
... ja by som asi pokukal jazdene mercedesy C a E to su kvalitne auta (sice s drahsim servisom v pripade udalosti) s velmi dobrymi naftovymi motormi, ked uz mas taku podmienku ...
... mozno by sa dal zohnat aj rozumny 5kovy alebo 3kovy Bavorak ...
... Accordy, Mazdy 6tky, a podobne veci tiez docela zaujimave ...
... tazko poradit nieco, ked je toho tak strasne moc
... octaviu nééé .. jej jedinou vyhodou su relativne lacne diely a servis vsade .. inak to je auto nehodne takej investicie ... octaviu by som bral leda tak keby som ju mal za velmi vyhocnu cenu od rodiny (cize viem ako bola jazdena) - pri naftaku to plati stokratviac
... audi ... ceny dobre, zalezi co konkretne ci novsiu A4, alebo starsiu A8 ... ceny tazko povedat ci su dobre ... ohladom na to co si ludia mylsia o audi ano, s ohladom na to co tie konkretne auta ponukaju to uz neni az take atraktivne ... kazdopadne lepsie ako Octavia alebo Prassat ...
... ja by som asi pokukal jazdene mercedesy C a E to su kvalitne auta (sice s drahsim servisom v pripade udalosti) s velmi dobrymi naftovymi motormi, ked uz mas taku podmienku ...
... mozno by sa dal zohnat aj rozumny 5kovy alebo 3kovy Bavorak ...
... Accordy, Mazdy 6tky, a podobne veci tiez docela zaujimave ...
... tazko poradit nieco, ked je toho tak strasne moc
Kupovať si nové auto je zbytočný luxus a v momente kúpi auta ide jeho hodnota rapidne dolu - nepomerne voči ročnému/dvojročnému jazdenému auto rovnakeho modelu.
Nové jedine ak si na to potrpíš aby bolo nové (čiže financie nerobia starosti) respektive ako firemne..
Neviem, prečo sa to takto (hlavne tu na fóre) ustálilo, že passaty sú zlé. Poznám ľudí, čo ich majú, moj švagor má hneď 2ks TDi a o spokojnosť nie je núdza. Objemne sú to veľké autá, komfortné, s rozumnou spotrebou..
-K výberu konkretnej značky a modelu je však aj podstarný údaj, koľko ročne plánuješ najazdiť, či dlhšie trate mimo mesta alebo prevažne mesto/kratke vzdialenosti.
Nové jedine ak si na to potrpíš aby bolo nové (čiže financie nerobia starosti) respektive ako firemne..
Neviem, prečo sa to takto (hlavne tu na fóre) ustálilo, že passaty sú zlé. Poznám ľudí, čo ich majú, moj švagor má hneď 2ks TDi a o spokojnosť nie je núdza. Objemne sú to veľké autá, komfortné, s rozumnou spotrebou..
-K výberu konkretnej značky a modelu je však aj podstarný údaj, koľko ročne plánuješ najazdiť, či dlhšie trate mimo mesta alebo prevažne mesto/kratke vzdialenosti.
Zdar,
všimol som si mnoho postrehov na to,že kupovať staru nemecku karu je blbost,s cim teda viacmenej suhlasim...ale otazka,ako by ste sa zachovali kebyze ju mozete mat uplne zadara
,konkretne 3-kovy BMW r.v.86 ? Jedine co by bolo treba teda platit je prepis z ciech a poistka (tym by som chcel zaroven aj poprosit zainteresovanych na kolko by to mohlo vyjst-v tom clanku co tu je sa pise len o autach po roku 96 a na nete jaksi podobne,o starej skrini z roku 87 som fakt nemohol moc najst a pokial sa mi aj daco podarilo,udaje sa lisili
P.S.:auto je fakt v pohode,nedoskriabane ani nic,zachovale,motoricky sme to s kamaratom automechanikom pozreli a tam je to tiez fajn,proste sa o neho stara,dostal ho ako rodinne dedicstvo a teraz ma dostat novu oktavku, a kedze ma doma este jeden takmer rovnaky bavorak tento mu bude zbytocny...
všimol som si mnoho postrehov na to,že kupovať staru nemecku karu je blbost,s cim teda viacmenej suhlasim...ale otazka,ako by ste sa zachovali kebyze ju mozete mat uplne zadara
P.S.:auto je fakt v pohode,nedoskriabane ani nic,zachovale,motoricky sme to s kamaratom automechanikom pozreli a tam je to tiez fajn,proste sa o neho stara,dostal ho ako rodinne dedicstvo a teraz ma dostat novu oktavku, a kedze ma doma este jeden takmer rovnaky bavorak tento mu bude zbytocny...
-
qwerty-xyz
Dieg0 napísal:Co poviete na toto : http://peugeot-106.autobazar.eu/11i-id963523.html ?Cena celkom fajn vypada to byt spolahlive auticko poistka okolo 100€ rocne
dudo64 - COC nieje povinna, teda co prejde STK a KO a bolo prihlasene v inom clenskom state mozes prihlasit aj na slovensku, teda na roku vyroby nezalezi. Podla objemu sa ceny lisia, rataj s +-500€ su to blbe vybavovacky. V cechach odhlasit a vybavit prevozne znacky, poistit a na slovensko a hned pokial platia prevozky pochodit STK a KO, pokial su od auta kompletne protokoly (karticky nestacia) z emisnej a technickej nemusis ju robit tu, ale KO je povinna. S protokolmi ides na obvodny urad dopravy kde sa plati 66€ a 4,5€ a este recyklacny fond 66€, vydaju ti slovensky technicky, vybavis PZP a potom na policiu kde sa plati 66€ za spz. Vyhodou dovozu z Ciech je, ze nemusis robit preklady. Kupno predajna zmluva musi byt s predajcom, vyzaduju ju na urade dopravy a aj na policii.
Oficialny "navod"
http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default. ... -1&aid=159
Oficialny "navod"
http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default. ... -1&aid=159
preco nie ako si povedal na octavku nie su take drahe diely a naftak 1.9 a dost malu spotrebu samozrejme ze zalezi ad kohu ju beres a v akom je stave ale to uz zalezi od toho autanordkapp_pb napísal:
... octaviu nééé .. jej jedinou vyhodou su relativne lacne diely a servis vsade .. inak to je auto nehodne takej investicie ... octaviu by som bral leda tak keby som ju mal za velmi vyhocnu cenu od rodiny (cize viem ako bola jazdena) - pri naftaku to plati stokratviac![]()
...
a co hovorite na VW Golf V 2.0 TDI DSG Sportline?? r.v. 07, ma nabehanych 38000km, cena: 14990€
a este jedna otazocka co znamena pri tom golfe ze DSG?
PS: ani ta octavia neni zla, konkretne II.rada, ta najnovsia mi nejak nevonia... a pozeram ze z ciech sa da za celkom dobre ceny priniest, alebo napr takato http://auto.bazos.sk/inzerat/1729144/Sk ... opCar-.php len ma uz 90000km , neni to vela
a este jedna otazocka co znamena pri tom golfe ze DSG?
PS: ani ta octavia neni zla, konkretne II.rada, ta najnovsia mi nejak nevonia... a pozeram ze z ciech sa da za celkom dobre ceny priniest, alebo napr takato http://auto.bazos.sk/inzerat/1729144/Sk ... opCar-.php len ma uz 90000km , neni to vela
-
Point
Professional
dsg je typ automatickej prevodovky...dsg
a co poviete na vozidla odkupene od leasingovky? niekto neplatil leasing tak mu firma zabavila auto..tam su nekedy vazne uplne nove auto.. za velmi vyhodne ceny.. teraz som nasiel napriklad :
Typ: Škoda Octavia Combi 2.0 TDI 4x4 Elegance
Rok výroby: 2006
Stav tachometra: 45 450
Obsah: 1896 cm³
Výkon: 103 kW
Palivo: nafta
Farba: čierna metalíza
a cena? 14500e .. myslim si, ze velmi slusna..
a co poviete na vozidla odkupene od leasingovky? niekto neplatil leasing tak mu firma zabavila auto..tam su nekedy vazne uplne nove auto.. za velmi vyhodne ceny.. teraz som nasiel napriklad :
Typ: Škoda Octavia Combi 2.0 TDI 4x4 Elegance
Rok výroby: 2006
Stav tachometra: 45 450
Obsah: 1896 cm³
Výkon: 103 kW
Palivo: nafta
Farba: čierna metalíza
a cena? 14500e .. myslim si, ze velmi slusna..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak sa tu namna zosypali dve otazky -> preco nie octu ? a preco (zevraj hlavne tu na fore) je k passatom taky pristup aky je ... ked budeme generalizovat tak to mozeme zodpovedat jednou jedinou vetou -> preto ze je to koncern
... z toho zasveteny pochopi .... ale konkretnejsie
mozeme to brat dokopy, nakolko passat a octa su vlastne uplne rovnake auta ... neverim spojeniu VW (Skoda) + Tdi - predovsetkym ked ide o PD system tak je to fakt uplny strach, CR je na tom uz lepsie (ale stale to neni balzam na dusu) ... dalsou vecou je cena ... nikto nevie preco, ale v nasich sirkach su tieto auta nejak moc vysoko s cenou na to, aku realnu hodnotu ponukaju, to mna osobne odradza platit za nic ... diely su sice dostupne ale len relativne lacne napr. klasicky problem u dieslovej octy (potazmo prassatu) - vstreky ... nestoja oproti inym vela, niesu ani zadarmo, ale preco vlastne odchadzaju, ked na Mercedesoch tak casto neodchadzaju ? kde je chyba ?
... jazdne a uzitkove vlastnosti tiez oproti konkurencii nemaju zrovna excelentne ... spracovanie -> uz sa vam stalo aby ste pri aute za pol mega poculi aerodynamicky hluk pri 100kmh ? mne iba v Octe
...
mozeme to brat dokopy, nakolko passat a octa su vlastne uplne rovnake auta ... neverim spojeniu VW (Skoda) + Tdi - predovsetkym ked ide o PD system tak je to fakt uplny strach, CR je na tom uz lepsie (ale stale to neni balzam na dusu) ... dalsou vecou je cena ... nikto nevie preco, ale v nasich sirkach su tieto auta nejak moc vysoko s cenou na to, aku realnu hodnotu ponukaju, to mna osobne odradza platit za nic ... diely su sice dostupne ale len relativne lacne napr. klasicky problem u dieslovej octy (potazmo prassatu) - vstreky ... nestoja oproti inym vela, niesu ani zadarmo, ale preco vlastne odchadzaju, ked na Mercedesoch tak casto neodchadzaju ? kde je chyba ?