NECHCU MI IST JAVA HRY

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jenomja15
Novice
Novice

NECHCU MI IST JAVA HRY

Príspevok od používateľa jenomja15 »

PROSIM VAS POMOZTE MI..STIAHNEM SI JAVA HRU (.jar) A KED SI JU CHCEM POSLAT CEZ BLUETOOTH DO MOJHO MOBILU SAMSUNG D-500 NECHCE MI TO POSLAT..VELMI BY SOM CHCEL NEJAKE HRY.NEMOEZET MI PORADIT? :(

Upravil tRizzO
Na kery ony holy barani chobot tu bola ta priloha?? ** ZMAZANE **
pepek5
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

Skus na to nejaky program napr. MobilEdit, alebo priamo od Samsungu.
Moze to byt aj tym ze niektore typy telefonow potrebuju k jawa hre *.jar aj dalsi subor *.jad
Na P2P mas toho plno :wink:
jenomja15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jenomja15 »

A NEMA NIEKTO HRU ALEBO NEVIE Z AKEJ STRANKY SA DA STIAHNUT JAVA HRA ( aj.jar aj .jad) :) ??
pepek5
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepek5 »

jenomja15 napísal:A NEMA NIEKTO HRU ALEBO NEVIE Z AKEJ STRANKY SA DA STIAHNUT JAVA HRA ( aj.jar aj .jad) :) ??
Keby som ti dal link, walim do basy tak sorry :?

PS: Naco nam je ICQ?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

jenomja15 napísal:A NEMA NIEKTO HRU ALEBO NEVIE Z AKEJ STRANKY SA DA STIAHNUT JAVA HRA ( aj.jar aj .jad) :) ??
ja si osobne nemislim ze je problem zohnat hocikde na NETe JAVA hry
Windowlicker
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Windowlicker »

Mal som samsung D900i hry som dával do mobilu len vo formáte (.jad) pomocou
jad makera konverzia z .jar na .jad
Návod:postup pre D500/D600/D900
toto samé platí pre všetky verzie i resp D500i,D600i,D900i atd....
postup pre D500/D600/D900

Takže najprv budeme potrebovať programy SoftickPPP a Java Uploader.
SoftickPPP je program určený pre PDA, jeho trial verzia sa dá stiahnuť tu.Skúste verziu 2.21, ktorá je medzi staršími verziami. Java Uploader sa dá stiahnuť tu.Tu sa dá stiahnuť JAD maker, program, ktorý prevedie súbor .jar na súbor formátu .jad, aký je potrebné dať do uploadera.

A teraz postup:

1. Najprv treba nainštalovať program SoftickPPP. Pri inštalácii treba pri otázke, aký USB Share mode budeme používať, zvoliť možnosť "exclusive". Tento program je určený pre PDA, takže je možné, že sa objaví niekoľko chybových hlášok. Stačí ich ignorovať.
Teraz sa postup líši podľa toho, akým spôsobom chceme java aplikáciu do telefónu dostať.

Pomocou Bluetooth:
1.V programe SoftickPPP (spustenom, ale neaktivovanom!) sa uistíme, že je v menu "Settings" a karte "Bluetooth/Serial" zvolený správny port.
2.Aktivujeme SoftickPPP.

Pomocou USB kábla:
1.Pripojíme telefón k počítaču a v programe Samsung EasyStudio sa uistíme, či je telefón naozaj riadne pripojený k PC. EasyStudio vypneme (tray ikona).
2.Spustíme program SoftickPPP a v menu "Settings" a karte "Bluetooth/Serial" sa uistíme, že je zaškrtnutý správny port (malo by to byť ss_mdm0, číslo COM portu sa môže líšiť.V prípade nejasností okolo COM portu si v správcovi zariadení pozrieme Samsung mobile USB modem a zistíme, na aký port je pripojený.).
3.Aktivujeme SoftickPPP.

Pomocou infraportu:
1.Aktivujeme infraport a v Samsung EasyStudiu sa uistíme, či je telefón riadne pripojený k PC.EasyStudio vypneme (tray ikona).
2.V programe SoftickPPP (neaktivovanom) v menu "Settings" a "Options" povolíme podporu infraportu a na karte "Bluetooth/Serial" si overíme, či je zaškrtnutý správny port, v tomto prípade niečo ako "0000010b".

A nakoniec (pre všetky tri spôsoby):
1.Spustíme Java Uploader a pridáme java aplikáciu, ktorú chceme dať do telefónu. V nastavení Javy uvedieme ako APN "internet", voľbu "proxy" vypneme a login a heslo necháme prázdne.
2.V telefóne zadáme "#*536963#".
3.Zadáme "#*5737425#" a v menu, ktoré sa objaví, dáme voľbu "PPP UP". Pre USB a infraport dáme voľbu "USB", pre Bluetooth voľbu "Bluetooth".
4.Dáme voľbu "Serial download". V prípade, že je na PC zapnutý firewall, programom "uploader.exe" a SoftickPPP povolíme prístup k interentu.

Keď skončíme upload, zadáme kód "#*536961#“.
Ak by telefón v priebehu uploadu zmrzol, vypneme a zapneme Samsung Easy Studio i SoftickPPP. Na telefóne pre istotu zadáme kód "#*536961#“.
Telefón by mal po uploade automaticky spustiť práve nahratú aplikáciu. Všetky aplikácie nie sú s D600e kompatibilné, teda môže sa stať, že telefón vypíše "error java".

Prípadné pripomienky či opravy mi prosím posielajte pomocou SS.
Kopírované z forum.mobilmania.sk
Napísať odpoveď