Strong DC - domáca sieť
-
lekoklatik
VIP
Strong DC - domáca sieť
Ahojte. Je možné spojiť 4 PC napr. u mňa doma? Proste mať privátnu sieť akoby. Len medzi nami, aby sa mi tam nik nehrabal a tak. Ide o to že u nás doma na tom nie sú počítačovo najlepšie, tak im chcem vytvoriť domácu sieť cez DC. Bolo by to pre nich pohodlné a mne by neustále nevyvolávali.
Čiže proste súkromnú sieť kde by sme si posielali súbory len medzi sebou. Je to možné? Ako? ďakujem
Čiže proste súkromnú sieť kde by sme si posielali súbory len medzi sebou. Je to možné? Ako? ďakujem
Teoreticky by ti malo stacit iba vytvorenie hubu na pocitaci, ktory bezi najcastejsie. Tam by sa napojili ostatni a mohli by medzi sebou vsetko zdielat.
Skus nieco odtialto: http://www.dslreports.com/faq/6545
Tam by potom bolo treba nastavit iba pristup z LAN siete, pripadne na heslo.
Skus nieco odtialto: http://www.dslreports.com/faq/6545
Tam by potom bolo treba nastavit iba pristup z LAN siete, pripadne na heslo.
-
lekoklatik
VIP
Tak som sa teda dostal až k nejakému YnHub. Nastavil som vśetko tak ako to popisovali, len príde trosku zvláštne že najskôr chcú aby som si zadal moju IP adresu a potom sa mám pripájať na nejakých ich server. No nevadí. Každopádne som vyplnil všetko čo som mal, spustil hub. Ale teraz netuším jak sa mám s druhým počítačom napojiť na môj hub. nič ako connect či quick connect alebo niečo proste o pripojení som tam nenašiel. Fakt nvm jak sa spojiť s "mojím" hubom a zistiť či je teda funkčný. 
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Musis pouzit niektory z tych programov, ktore som sem dal. Platit podla mna netreba, pretoze to nechces hostovat verejne, ale ako som vravel - neskusal som to. U ostatnych aplikacii to funguje rovnako.
1. vytvoris hub
2. na druhom pocitaci spustis DC
3. pripojis sa na hub v domacej sieti
Takto by to malo ist.
1. vytvoris hub
2. na druhom pocitaci spustis DC
3. pripojis sa na hub v domacej sieti
Takto by to malo ist.