Ahojte neviete poradiť nejakú stránku, kde môžem pozrieť satelitnu mapu slovenska ?
google maps a earth su staré.
Satelitná mapa Slovenska
-
racto
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
a www.mapy.sk ?
Re: Satelitná mapa Slovenska
V tom pripade mas ako bezny uzivatel internetu smolu.jukel napísal:google maps a earth su staré.
Aky je v tom rozdiel ? Pozeral som google maps ten ma snimky asi 3 ročné, mapy.sk fotky sú kvlaitnejšie ale tiež staré. na Mapy.sk je letecka mapa takže to je jedno proste len niečo aktuálnejšie.reznick napísal:Myslis satelitne alebo letecke snimky ?
Aktuálne letecké snímky celej republiky zrejme nezoženieš. U nás na škole robíme s leteckými snímkami, ale v rámci výučby sa tiež nepúšťajú do sveta aktuálne snímky. Ak potrebuješ zosnímkované len nejakú časť územia, a ak nevieš čo s peniazmi, môžeš si ho dať súkromne letecky zosnímať (predpokladám, že nehrozí), prípadne sa obráť na obráť na niektorú geodetickú kanceláriu, príp. na nejakú univerzitu, čo by ťa zrejme vyšlo lacnejšie.jukel napísal:Aky je v tom rozdiel ? Pozeral som google maps ten ma snimky asi 3 ročné, mapy.sk fotky sú kvlaitnejšie ale tiež staré. na Mapy.sk je letecka mapa takže to je jedno proste len niečo aktuálnejšie.